homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Wat is magnetiseren

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze.
Handoplegging begrijpen de meeste mensen wel.
Maar wat gebeurt er nou precies?

Je hebt meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. In de onzichtbare lichamen (voor de meeste mensen) zitten emoties, ook je kennis over zaken, je overtuigingen, je verdriet, nare gebeurtenissen… noem maar op.
Meer een blauwdruk van je leven.

Kun je je voorstellen dat er in de jaren wel hier en daar wat gebeurd is? En wat een energie blokkade dit kan opleveren?

Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men zich op dat ogenblik geen raad mee weet.
Omdat men vaak niet weet hoe men het moet aanpakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Men trekt op deze manier een muur op waarachter men zich kan verstoppen.
Als een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van de aura, met als gevolg dat men ziek wordt.

Pijn of ziek worden is meer zoiets van: “help, er valt hier iets los te laten”.
Hierbij help ik. Met praten en jouw energie schoonmaken en weer aanvullen met zuivere helende energie zodat je weer kan herstellen op een natuurlijke manier. Klinkt simpel, maar het is een heel proces.

Ik ben blij dat deze vorm van blokkades behandelen steeds meer ‘gewoon’ gevonden wordt. Het is namelijk al zo oud als de weg naar Rome!

Kijk mee hoe magnetiseren eruit ziet


Bij mijn behandeling zit je op een stoel en je hoeft je niet uit te kleden. Alleen je schoenen moeten uit. Via de voeten controleer ik de energiebanen aan het einde van de behandeling.
Ik raak je licht aan en probeer zo je blokkade op te sporen en vervolgens weg te halen. Ook besteed ik aandacht aan jouw pijnplek en ik concentreer me op jouw chakra’s (energie centra in je lichaam).
Je kunt wat verlichting of een kriebelig gevoel krijgen op de plek waar ik behandel. Ik zelf ervaar het als het weer laten stromen van de levenskracht, die er altijd al geweest is, maar even vast zat.

Als afronding gebruik ik een techniek om de energie te polariseren. Dit wil zeggen dat jouw levenskracht weer in zijn oorspronkelijke banen wordt geleid. Dit blijft doorwerken, ook als je later thuis bent.

We herhalen een aantal keren de behandeling, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt.
De klacht is ook niet in één dag begonnen, dus je begrijpt dat het niet in één behandeling weg is.

Soms adviseer ik wat extra vitamines/mineralen in te nemen of om bepaalde technieken van positief denken je eigen te maken.

Naast magnetiseren helpt een Helend Meditatie Consult ook krachtig bij het opruimen van blokkades, ziektes en problemen. Kijk in het menu bij Helende Meditatie. Voel wat goed voelt voor jou.

Je kunt je hier opgeven voor een Magnetiseerconsult of een combi-consult.

Ik zie je graag in mijn praktijk in Nijkerk.