homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Spirituele reizen Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Spirituele reis: Terug naar Jezelf met Maria Magdalena in Zuid Frankrijk

Spirituele reis Terug naar Jezelf met Maria Magdalena.

Genieten, Onthaasten en Verwonderen zijn de thema’s van deze Krachtplekken reis in Zuid Frankrijk 6 juli 2019


Deze heerlijke Frankrijkreis heeft alles te maken met de Natuur en Ontspannen

In rust jezelf (her)vinden.
We gaan iedere dag de natuur in.
We wandelen regelmatig en beklimmen ook bergen.
We rusten, we mediteren, we genieten puur van het uitzicht.
We bezoeken grotten, een muziek concert en verschillende magische plaatsen waar de frequentie van Liefde voelbaar is.
We bezoeken plaatsen die baanbrekend zijn in de geschiedenis van Maria Magdalena en Jezus.
We leren oude kennis over de Tempeliers, Maria Magdalena, De Katharen en Krachtplekken op aarde.
We zijn vrij om te doen wat we willen.
We gaan zeker ook heel lekker eten en verblijven op mijn favoriete locatie: Les Labadous in Rennes le Chateau. Waar een theetje in de tuin al helend is voor ons hele wezen.

Wij begeleiden trips naar bijzondere verscholen en geheime plekken in dit prachtige deel van Frankrijk.

De reis voor al je zintuigen!
Bronwater drinken, een kerkje bezoeken waarin in mijn beleving de hoogste vorm van liefde is, picknicken aan de Aude, het huis waar Nostradamus opgroeide bekijken.
Heb je wel eens over de geheimen van Mount Bugarach gehoord, The Holy Mountain? Doe je onderzoek, we gaan er heen!


Kom je met de auto? Plan dan ook een paar dagen naar Spanje, in 3 uur rijden ben je in Empúries, dit is een groep ruïnes dicht bij de mooie badplaats l'Escala. Echt een aanrader!

We logeren bij: Les Labadous in Rennes le Chateau, inclusief geweldige maaltijden (all inclusive). Bij 8 inschrijvingen gaat deze reis door.Aanvang Frankrijk Retraite Reis 6 juli t/m 13 juli 2019
Deze reis gaat door bij 8 inschrijvingen, de prijs is € 1395.00

Inclusief:
-7 nachten 8 dagen verblijf in Les Labadous
-3x daags eten (all inclusive)
-Een variatie van mediteren, wandelen, de helende kracht van muziek, ontspannen, de natuur in en veel bewegen.
-begeleidt worden vanaf Rennes le Chateau naar vele (geheime)krachtplekken
-bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee)
-Veel lol en een onvergetelijke ervaring
-Vrije tijd


Exclusief:
-vervoer naar Rennes le Chateau ( waarschijnlijk kun je overleggen om mee te rijden met deelnemers die met de auto gaan). Met het vliegtuig reizen naar Toulouse is snel en goed betaalbaar.
-meditatiekussen/matje
-reis en annuleringsverzekeringHoe is mijn reis naar Zuid Frankrijk begonnen?
Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’ Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart dat je de kracht en de liefde van Maria Magdalena kan voelen, net zoals ik.

Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich.

Mijn missie
Nu is het mede mijn taak om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in je kun je een wereld van verschil maken.
Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.
Iedereen heeft een dna/energiecode en soms is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Eenheid
Samen met gelijkgestemde mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.

Boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria MagdalenaHet boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Dit reisverslag kan jouw huidige werkelijkheid op z’n kop zetten en het kan je bewustzijn vergroten. Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.
Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.

Wil je het boek bestellen?
Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wilt verrassen, kun je een bericht sturen voor wie het is en naar welk adres het opgestuurd moet worden. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan mij overlaten.

Het boek kost € 22.00 inclusief verzendkosten (voor verzending in Nederland)
Je kunt hier het boek bestellen.
Mail je bestelling naar info@timetogetwise.nl met je naam en adres in en maak het geld over op: Timetogetwise NL52ABNA0447294075 (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting)
Je krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd!
Voor mensen uit België zijn de verzendkosten € 7.50, USA € 16.95, Griekenland € 12.00

Ik ga dit allemaal duidelijk uit leggen in mijn bijzondere reisverslag en workshop.
Goddess Chair (Godin Isis stoel)