homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Spirituele reizen Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Meditatie Workshop: In de voetstappen van Maria Magdalena

Spirituele reis: In de voetstappen van Maria Magdalena


8 daagse spirituele vakantie op 28 april 2019

Soms maakt een bijzondere plek op aarde het verschil voor jou, soms is het de energie van verlichte meesters. Soms is het alleen maar de energie van Maria Magdalena. Soms is het de begeleiding van een lichtwerker die je op een liefdevolle manier inspireert om je zielsvonk, wie je bent, te omarmen. Soms herinner je dat je een deel van 'De Bron' bent en dat jij alles kan...

Soms komt er een reis op je pad waar je dit allemaal samen komt.


Het lijkt wel of iedereen opeens wordt aangetrokken door het Katharenland, waar ooit Maria Magdalena leefde!
Ik begrijp dat deze voedende, liefdevolle energie ons nu roept! Het is Tijd!Een helende reis naar binnen. Terug naar jezelf. Van hoofd naar hart, van denken naar voelen. Wat maakt mijn hart blij? Waar word ik gelukkig van? Wat maakt mij compleet? Na welke missie wil ik de wereld verlaten, wat laat ik achter? Wat is mijn gave? Dit zijn vragen waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt.

Hoe kan je kijk op rijkdom en geluk compleet veranderen?
Door te mediteren, te bewegen, te ontspannen, bewust adem te halen en helende vragen aan jezelf te stellen. Zo raak je dichter bij je hart frequentie en maak je bewust contact met jouw zielenwijsheid.De reis is inclusief verblijf, alle maaltijden, excursies, hikings, begeleide helende meditaties en excursies.


Wat gaan we doen? De Maria Magdalena plekken bezoeken, geheime grotten in Rennes le Chateau bezoeken, de Goddess Chair (Godin Isis stoel) voelen, Mount Bugarach beklimmen, Het Katharenkasteel van Montségur bezoeken, naar een bijzondere kerk op een geheime locatie, alles onder begeleiding van mij als spirituele coach en Maria Magdalena energie.

Ik begeleid diepgaande helende meditaties op de bewuste krachtplekken die ik in mijn boek : 'Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena' omschrijf! Dit wordt een hele bijzondere transformatiereis! Leuk als je eerst mijn boek leest.Inspireren
Ik wil je graag inspireren met alles wat ik doe om nog meer naar je gevoel te luisteren en nog meer te vertrouwen op wat jouw innerlijke stem zegt. Het leren luisteren naar je innerlijke stem mag een levensdoel zijn voor iedereen.
Alles gebeurt op het juiste moment. Dat jij nu deze website pagina leest betekent, dat het jouw tijd is om deze informatie tot je te nemen.
Mijn intentie is mensen te inspireren met mijn verhaal zodat je zelf naar krachtplekken op aarde gaat en de energie zelf gaat ontdekken.
Het leven is een bijzondere spirituele reis die niemand kan verklaren. De ingevingen die mensen ontvangen, leiden de weg naar de volgende ervaring in hun leven.

Thuis komen in jezelf en je Maria Magdalena vonkje in je hart laten ontwaken zodat je kunt stralen van geluk
De Magdalena Meditatie Workshop in Frankrijk kost € 1395.00

Aanvang 28/04/2019, 8 dagen/7 nachten in Frankrijk omgeving Rennes le Chateau.

Inclusief:
-7 nachten verblijf in heerlijk huis op een bijzondere plek
-3x daags eten (all inclusive)
-5 dagen op de krachtplekken (buiten) Helende Meditaties doen!
-begeleidt worden vanaf Rennes le Chateau naar alle (geheime)krachtplekken
- excursies met diepgang
-extra geheime excursie en ontmoeting met onvergetelijke mensen en plekken
-de helende kracht van muziek ervaren
-bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee)
-Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van Langedoc Frankrijk, incl. ruimte voor aantekeningen en opdrachten
-Veel lol en een onvergetelijke ervaring
-Vrije tijd


Exclusief:
-vervoer naar Rennes le Chateau ( waarschijnlijk kun je overleggen om mee te rijden met deelnemers die met de auto gaan). Met het vliegtuig reizen naar Toulouse is snel en goed betaalbaar.
-meditatiekussen/matje
-reis en annuleringsverzekering

Belangrijk! Je moet goed ter been zijn.
Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren. Dit wordt de meest bijzondere reis!

Schrijf je snel in bij info@timetogetwise.nl

Zit deze reis vol? Schrijf je dan in voor 25 mei 2019 of 6 juli 2019.

Hoe is mijn reis naar Zuid Frankrijk begonnen?
Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’ Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart dat je de kracht en de liefde van Maria Magdalena kan voelen, net zoals ik.

Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich.

Mijn missie
Nu is het mede mijn taak om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in je kun je een wereld van verschil maken.
Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.
Iedereen heeft een dna/energiecode en soms is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Eenheid
Samen met gelijkgestemde mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.

Boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria MagdalenaHet boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Dit reisverslag kan jouw huidige werkelijkheid op z’n kop zetten en het kan je bewustzijn vergroten. Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.
Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.


Wil je het boek bestellen?
Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wilt verrassen, kun je een bericht sturen voor wie het is en naar welk adres het opgestuurd moet worden. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan mij overlaten.

Het boek kost € 22.00 inclusief verzendkosten (voor verzending in Nederland)
Je kunt hier het boek bestellen.
Mail je bestelling naar info@timetogetwise.nl met je naam en adres in en maak het geld over op: Timetogetwise NL52ABNA0447294075 (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting)
Je krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd!
Voor mensen uit België zijn de verzendkosten € 7.50, USA € 16.95, Griekenland € 12.00
Goddess Chair (Godin Isis stoel)