homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Ervaringen Meditatie Workshop

Workshop Ibiza Spirituele reis 19 t/m 26 mei 2017

Time to get wise: staat voor liefde, wijsheid en inspiratie. Want dat doen Yvonne Ros en haar man John tijdens de Ibiza workshop. Yvonne is in staat om je mee te nemen in haar meditaties op een aantal krachtplekken op het wonderschone eiland Ibiza. Of je nu leek bent of een volleerd meditatie-beoefenaar, dat doet er niet toe: je laat letterlijk los. In die week worden blokkades opgelost, als sneeuw voor de zon. Je bent en voelt je herboren: je kunt als 't ware de hele wereld weer aan en staat toch met beide benen op de grond. En thuis gaat 't proces verder. Dingen of mensen, die niet meer bij jou horen, verdwijnen naar een plek op grote afstand. Je vindt je eigen ik beetje bij beetje terug.
Stap 't avontuur in, laat je verrassen en geniet van je 'nieuwe' ik! Het geeft enorm veel voldoening.

Marjan

Workshop Ibiza Spirituele reis 19 t/m 26 mei 2017

Ik ben niet zo snel onder de indruk van iets. Maar wat Yvonne heeft neergezet op Ibiza. Niet normaal meer. Wat een power vrouw en wat een bijzonder plek dat Ibiza. Elke dag was weer een toetje op de vorige dag. Ik heb ongelofelijke meditaties mogen ervaren en hele bijzondere dingen beleefd die met geen pen te beschrijven valt. Dit moet je gewoon een keer meegemaakt hebben. Als je echt eens voor jezelf wilt kiezen is dit de reis die je moet nemen als cadeau voor jezelf. Gewoon omdat je het waard bent. En John. Topper. Je bent een engel en ben blij dat ik je heb leren kennen. En de groep.. wauuwww wat een mooie mensen bij elkaar. Ik voel me werkelijk bevoorrecht om dit allemaal mee te mogen maken. Vanuit het diepst van mij hart dank je wel Yvonne, John en de groep. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers.
René van Diest



Workshop Ibiza Spirituele reis 19 t/m 26 mei 2017

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd die volop in het leven staat. Ik heb vorig jaar mijn relatie beëindigd na 9 jaar omdat het mij belemmerde om me verder te ontwikkelen,
Natuurlijk was ik erg verdrietig maar wilde dit ook doorstaan om op een goede wijze mijn leven weer op te pakken. Een goede vriendin van mij vroeg me om mee te gaan op een spirituele reis naar Ibiza ... Ik wilde hier in eerste instantie niet op in gaan omdat ik nog nooit had gemediteerd en er sceptisch tegen aankeek.
Ze gaf me de naam Yvonne Ros en de site 'time to get wise' door om toch maar eens een kijkje te nemen voordat ik zou beslissen.
Ik was nog nooit op Ibiza geweest maar had wel al veel mooie verhalen gehoord van verschillende mensen dat Ibiza prachtig is en niet alleen geschikt is om te feesten.
Mijn vriendin bleef het aangeven dat het een mooie reis zou gaan worden ... uiteindelijk heb ik Yvonne Ros gebeld en dat voelde heel goed. Na een aantal weken toch de reis geboekt omdat er maar een klein groepje mee kan en er anders geen plaats meer zou zijn. Mijn spirituele reis stond vast.
Ik heb me nergens in verdiept omdat ik er blanco in wilde gaan. Had nog twee maanden voordat ik zou gaan.
Het is voor mij de meest bijzondere reis geworden en het heeft mij veel inzichten gegeven en me bewust gemaakt waar het in het leven uiteindelijk om draait.
Was bang om te gaan mediteren omdat het zweverig zou zijn, het tegendeel is waar.
Mediteren is communiceren tussen je gedachten en je gevoel en je doet het op je eigen manier. De begeleiding van Yvonne is niet te beschrijven, heb er niet eens de juiste woorden voor maar wat zij met onze groep heeft gedaan was mooi en bijzonder. Ik ben tot inzichten gekomen die mijn leven nu verrijken.
Vanaf het moment op Schiphol tot aan de laatste dag van deze bijzondere week was super en voor iedereen aan te raden .
Het programma zit goed in elkaar en samen met haar man hebben ze ons super begeleid.
Yvonne en John zijn twee lieve mensen die open staan voor iedereen wie of wat je ook bent.
Het eiland Ibiza heeft zoveel mooie magische plekken en zij nemen je mee naar plekken waar je als toerist het bestaan nooit zou ontdekken.
Als ik er nu over schrijf voel ik de energie stromen die ik heb ontdekt door deze reis.
Het mediteren is voor mij een regelmatige bezigheid geworden dankzij Yvonne Ros.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles
Liefs Marjolein ??



Workshop Ibiza Spirituele reis 19 t/m 26 mei 2017

Wat begon als een kennismaking (via jou moeder die een vriendin van mij is)
is uitgegroeid tot het groeien van mijn bewustzijn en werkt uit als een steen die je in het water gooit. Steeds meer bewustzijn.
Ik ben begonnen bij jou met een workshop orgonite waarbij ik mijn nicht ook heb meegenomen. Dit was echt een super workshop waarbij we een piramide orgonite hebben gemaakt en een powerplate orgonite met zelf uitgekozen kristallen. Daarna een pendelworkshop die ik helaas nog te weinig inzet. We hoorden op de workshop dat er een spirituele reis naar Ibiza zat aan te komen en daar had mijn nicht en ik wel oren naar dus hebben we ons opgegeven. Tja... eigenlijk is het moeilijk te beschrijven, er is zó veel gebeurt. Het is een unieke week geworden waarbij zeer veel vastgehouden emoties zijn losgekomen bij iedere deelnemer. Waarbij we heel veel nieuwe inzichten hebben mogen ontvangen. Waarbij we de mooiste krachtplekken hebben bezocht. Waarbij we tot in het diepste van onze ziel zijn geweest. Maar wat ik vooral ook erg leuk vond dat het zéker geen stoffige suffe saaie bedoening was...nou ja stoffig was het wel maar dan letterlijk. Dit is een reis die je niett mag missen als je opzoek bent naar jezelf en je geest wil verruimen.
Hartelijk bedankt Yvonne en John voor deze geweldige trip en ervaring!

Carla Tolhuijsen



Workshop Ibiza Spirituele reis 19 t/m 26 mei 2017

Tja hoe kan je zo'n bijzondere spirituele Ibiza meditatie week in woorden vertalen, bijna niet te doen dus. En daarom zou je deze reis mee moeten maken om het te voelen. Wat een liefdevolle zorgzame mensen John en Yvonne, die deze prachtige reis organiseren. Alles top geregeld, heerlijk appartement met uitzicht op het zwembad met prachtige tuin, en uitzicht over de bergen en de in de verte de zee. Super ontbijt verzorgd door Antonio ( vergeet vooral zijn heerlijke Aioli niet te proeven) en zijn lieve vrouw en moeder die het appartementen complex runnen. We werden super de lux overal heen gereden in comfortabele auto's naar plekken waar je als toerist niet zo makkelijk kan komen, hoe makkelijk wil je het hebben. Zoveel Wowwwww momenten mee gemaakt en plekken gezien waarvan je voelt... Im in Heaven. Veel geleerd en gevoeld over mijzelf, mooie inzichten mogen ontvangen waar ik weer verder mee kan in mijn leven maar vooral ook heel veel gelachen. Ik vertel expres niets over de bijzondere plekken die we hebben bezocht, je moet het gewoon zelf mee maken. Deze Ibizareis was voor mij een ontmoeting met mijzelf maar ook met mijn liefdevolle leuke gezellige en leerzame mede reisgenoten, bedankt allemaal lieverds het was een once in a life time experience voor mij. Ik heb genoten, geleerd , mijn grenzen verlegd, gevoeld kortom het was meer dan ik had durven hopen. Ik voel mij een heel rijk mens en dat is wat deze reis mij heeft gebracht in deze week.

Gerda



Workshop Ibiza spirituele reis 15 t/m 22 mei 2016

Het doel voor mij oa. op deze reis was; mijn innerlijke kracht te ontdekken in combinatie met ontspannen. Oh ja en natuurlijk groeien hierin. Dit is zeker gelukt en nog veel meer. ??

Dit hebben we kunnen bereiken in een klein maar zeer krachtig groepje mensen die hiervoor open staan.

Door oa. de combinatie van man/ vrouw energie, de krachtplekken en de energie van dit fantastische eiland met haar natuurschoon, hebben we dit kunnen bereiken.

Ontspannen d.m.v. de meditaties en oefeningen hebben hier zeker aan meegeholpen en helpen mij nog elke dag. Fijn dat ik hiervan weer heb kunnen bijleren. Alleen al wakker worden elke morgen, de tijd vergeten op dit fantastische eiland was al fantastisch. Het fijne eten en de mensen die we hebben ontmoet. Ook veel fijne plekken mogen bezoeken in onze vrije tijd.

Verder wil ik de ervaring van de begeleiders met hun uitstekend kennis en ook als gidsen bedanken.

Kortom; weer tot mijzelf gekomen en ook verder gegroeid in mijn relatie op deze reis.

Fijn dat ik hier deel uit mocht maken en dit nu mag delen met anderen.

Hart Josse Spier ??


***

Ibiza workshop mei 2016

Wat een geweldige ervaring was de reis naar Ibiza. Liefdevolle begeleiding van Yvonne en haar partner John. Afwisselende meditaties en activaties mogen meemaken. Nieuwe ervaringen en oefeningen mogen integreren tezamen met ontspanning, humor en een prachtige locatie. Heel hartelijk dank voor deze inspirerende workshop en ik ga met nieuwe energie en inzichten mijn Pad vervolgen ?

Lara van Wijk
Helend Licht, Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding


***

Ibiza workshop 2015

Hoi Yvonne en John,

Dank voor de speciale reis/workshop! Ik heb een heerlijke, fantastisch verzorgde reis ervaren met een leuke groep.
Jullie laten het vrij zodat ieder zijn eigen ontwikkeling kan volgen. Ik was er met name voor de krachtplek activeringen en anderen weer voor hun eigen richting. Ik heb genoten van alle mooie plekken op Ibiza en de heerlijke en krachtige energie, waar je prachtige dingen kunt ervaren en doen.
Leuke groep met krachtige energie in de groep sessies.
Het programma liep zo mooi natuurlijk in elkaar over. Jammer dat het zo snel ging ?

Het voelde goed om al vanaf Schiphol met de groep samen te zijn. Was nieuw voor mij, maar voelde heel comfortabel en was gezellig!

Heel veel dank voor jullie warmte, gastvrijheid en energie!

Hartegroet,
Hans

***

Ibiza workshop 2015

Hé lieve Yvonne en John,

Wat een cadeau aan mijzelf van jullie was dit!
Ik heb een topweek op Ibiza gehad met allemaal lieve mensen. Wat een energie, zowel van t eiland zelf, als van de groep.
Al een aantal jaren met verschillende workshops van jou meegedaan en elke keer was er weer de verassing en de vernieuwing die jij
wist te brengen samen met de groei en inzichten.
Mooi vond ik de inbreng van John, die ik nu voor t eerst ook mocht ervaren.
Ik ben enorm dankbaar dat ik samen met jullie deze Ibizareis heb mogen maken,

liefs Joke

***


Ibiza Workshop 2015

Yvon en John

Een paar apart
Zorgden voor een nieuwe start.
Ibiza vakantie was wel een wens
Op internet zo´n reis die vond je nergens.
Een eerste berichtje naar Time To Get Wise
En zo gingen we op reis.
Op Schiphol een ontmoeting met onze reisgenoten
Voor ons 6 nieuwe bondgenoten.
Op Ibiza aangeland
Werden we dan officieel welkom geheten
Onder het genot van de lokale drank.
Op de maandagochtend de eieren van John en Yvon
Daar is het waar deze week mee begon.
Daarna bij Es Vedra de meditaties
Voor een ieder aparte sensaties.
Creëren van nieuwe velden m.b.v. mijn waardes, intenties en personen
Dat was de opdracht die wij moesten tonen.
Een meditatie bij een boom
Dat was als in een droom.
Zo groot, zo statig, zo stil, zo sereen
Zo´n boom vind je er niet nog één.
´s avonds een museum bezoek gepland
Maar dat niet door Tanit erkend
De stad verder bezocht
Hier werd dan ook spiritueel ingekocht.
Van al het kopen en lopen kregen we trek
Dan maar naar een prima uitgezochte tapa´s plek.
De dag daarna op pad naar de grot van Tanit
Maar dat was voor ons geen toegestaan gebied
De meditatie buiten was echter ook goed
Dat gaf ons kracht en moed.
Op de weg terug werd de meditatie bekrachtigd van het schoonspoelen
Hadden we het van binnen al gedaan dan hebben we van buiten mogen voelen.
Een labyrint met z´n allen bouwen
Dat geeft saamhorigheid en vertrouwen.
Een mooi labyrint werd gebouwd en nu maar hopen
Dat we het de dag erna zonder problemen zouden kunnen lopen.
Na een meditatie konden we lopen in en zonder gedachten
Voor enkelen een bijzondere reis met bijzondere krachten.
De laatste dag van de workshop was gekomen
Om onze wensen te verwelkomen.
Met het zingen van de klinkers kwamen we in onze kracht
Want de chakra´s werden aan het trillen gebracht.
Bij het uitspreken van de wensen
Werden we geraakt door sommige mensen.
Dan het moment van onze wensen,
deze te bekrachtigen met deze mensen.
Een kring werd gemaakt
Een wens werd aangeraakt
En zo zij het.
Terug in de tijd naar Atlantis
Dat is zo waar geen kattenpis (zeews).
Hier mijn geleidingsgids gevonden
We wisten niet dat we dat konden.
Als laatste een bezoek op de markt van de hippies
Een kristal gekocht met veel fantasies.
Als afsluiting zijn we hier in La Paloma aan het eten
Dat is weer eens wat anders dan hoog op een bergplateau gezeten.

John en Yvonne heel hartelijk bedankt voor jullie voorbereiding, zorg en de week die wij mochten beleven!

Kees en Marina

***

Ibiza Workshop oktober 2015:

Lieve Yvonne en John,

Ik wil jullie bedanken voor de ontzettend leuke en leerzame week die ik heb gehad op Ibiza.
Door jullie heb ik, in een week, de mooiste plekken van Ibiza mogen zien en bij de beste restaurants gegeten.
Ik heb ook veel geleerd en veel mooie dingen mogen ervaren tijdens de meditaties.
Het was een leuke, gezellige en leerzame week met een ontspannen sfeer.
Dank jullie wel en ga zo door.

liefs Marja

***


Mijn ervaring met de workshop Amsterdam:

" Ik heb gisteren 20-05-20112 voor het eerst een workshop meditatie gedaan en dus ook voor het eerst met meerdere mensen te gelijk gemediteerd.
Dat lijkt eigenlijk het zelfde als alleen met Yvonne mediteren maar wat mij opviel over deze meditatie's dat ik veel sneller mijn complete rust te pakken had. En misschien heeft dat dan met het groeps-gevoel te maken.

Tijdens het mediteren visualiseer je wat Yvonne zegt, dus je ziet het voor je, maar het mooie is dat er direct reactie komt. Bij mij in de vorm van kleur, beelden en gevoel. Soms nog voor Yvonne aangeeft wat je kunt verwachten had ik het al meegemaakt. En het voelde vaak zo ontspannen dat ik eigenlijk nog niet mijn ogen weer open wilde doen...
Ik heb de rest van de dag en vandaag ook nog, een zee aan energie gehad. Ging bij thuiskomst lekker in de weer met allerlei dingen, gewoon omdat ik er zin in had.

Het mediteren in de workshop of samen met Yvonne spreek me aan omdat ik het in mijn eentje niet zo gemakkelijk vind. Dan komen er ineens allerlei gedachtes binnen stormen over wat ik vandaag nog allemaal zou moeten doen ....
Dus mediteer ik liever samen met Yvonne of via haar meditatiefilmpjes, veel makkelijker en prettiger ! "

Desireé
21-05-2012



Je kunt hier je leuke ervaring delen.