homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Spirituele reizen Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Spirituele reis 'Back To Love' met Maria Magdalena in Katharenland

Spirituele reis 'Back to LOVE' met Maria Magdalena in Katharenland 25 mei 2019

Rennes le Chateau is bij uitstek het middelpunt van een moederaarde krachtplek met Maria Magdalena energie tezamen.


Wat is er uniek is aan deze Spirituele reis?
Met deze Helende Meditatiesreis op bijzondere Krachtplekken, stem ik af op wat er geheeld mag worden. Door in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen te lopen worden bepaalde plekken van het innerlijke stuk van de mens aangeraakt.


Liefde is de kracht van de mens
Liefde is alles wat er is
Liefde is alles dat we zijn
Liefde heelt alle wonden
Liefde ontvangen kun je leren
Liefde onvoorwaardelijk delen
Liefhebben
Lief zijn
Lief doen

Vorige deelnemers noemen deze reis een Transformatie in hun leven. Voor mij is het, een diep thuiskomen in je krachtige zelf, waar alleen liefde en verbinding is met het grote geheel.


Katharen inwijdingsgrot

Wij houden de spirituele reizen naar Krachtplekken in Frankrijk klein en persoonlijk. We gaan met 4 tot 8 deelnemers op reis! De reizen zijn inclusief eten, verblijf, workshops, begeleiding, hele bijzondere meditaties en excursies.

Trefwoorden voor deze reis zijn:
Maria Magdalena, Katharen, Mysterie reis, Mysterie school, Baden en Reinigen, Inwijding, Mediteren, Helende Reis, Bedevaartplaats, Transformatie, Innerlijke Kracht, Spirituele Reis, Krachtplekken, Mysteriën en Tempeliers.


Wat hoop jij te vinden tijdens een Spirituele reis in Frankrijk?
Met welk thema loop jij vast?
Wat wil je helen in je leven?
Hoe kan jij meer vanuit je hart leven?
Waarom zou je met mij op reis willen?


Tour Magdala

Ik werd uitgenodigd via een visioen om samen met Maria Magdalena krachtplekken schoon te maken en te activeren in Frankrijk. Over deze reis heb ik een boek geschreven. In mijn boek: ‘Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena’ staan veel geheime plaatsen waar Maria Magdalena energie aanwezig is. Via mijn Spirituele Reizen neem ik je mee naar deze mysterieuze plekken. Veel geheime grotten en andere verscholen plaatsen vind je niet gemakkelijk alleen. Sommige krachtplaatsen waar Maria Magdalena energie waarneembaar is, lijken aan te voelen als een bedevaart plaats. Wat ik waarneem is dat mensen die deze helende meditatie reis meemaken, dichter bij de energie van Maria Magdalena komen en dichter bij zichzelf.

Het voelt nu als mijn taak, mijn kennis en ervaringen te delen over Maria Magdalena en de krachtige energie die in Zuid Frankrijk is. Zij bracht een bijzondere geloof naar Europa. Het geloof was: Onvoorwaardelijke Liefde, voor jezelf, voor je medemens en deze krachtige liefde met je liefdes partner te verbinden.
Waar man en vrouw gelijk zijn.
Voor mij is dit een belangrijk stuk uit de geschiedenis wat verborgen is gehouden.
Het is nu tijd dat we dit allemaal weten en delen.

Nu voelt het als mijn taak om mensen naar deze heerlijke energieplekken te brengen, zodat ze het zelf kunnen ervaren.
Verder is het mijn taak om deze zeer belangrijke vrouw uit de geschiedenis: ‘Maria Magdalena’ op een voetstuk te zetten. Zij was en is de inspiratie voor vele mensen. Zij was de vrouw die het geloof van ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ naar Europa heeft gebracht. De Katharen en de Tempeliers beschermde haar en haar volgelingen. Deze geschiedenis is zo belangrijk om te weten. Dit zet de gehele geschiedenis op zijn kop. Het is nu tijd voor transparantie en de waarheid. Er zijn honderden boeken geschreven over Maria Magdalena, Jezus en hun kinderen, die samen naar Frankrijk zijn afgereisd vanuit Israël.


Fontaine des Amour

*Ik ga jullie met deze reis brengen naar een plek wat voor mij als de hoogste frequentie van liefde aanvoelt.
*Een aantal krachtige (geheime)Maria Magdalena plekken.
*Een Katharen inwijdingsgrot.
*Een hoge Boviswaarde plek.
*Een belangrijke Katharen geschiedenisplek.
*Een kerk van 600 jaar na Christus waar Maria Magdalena en Jezus samen op de voorkant zijn afgebeeld.
*Tezamen met een bijzondere gids gaan we leren wat er zich vroeger heeft afgespeeld in deze magische omgeving

Wandelen, mediteren, ontspannen en ons laten verwonderen is het doel van deze retraite.


Jezusgrot

We logeren bij: Les Labadous in Rennes le Chateau inclusief geweldige maaltijden (all inclusive).

Rennes le Chateau Frankrijk:
Aanvang: Frankrijk Retraite Reis 25/5 t/m 1/6/2019
Deze reis gaat door bij 8 inschrijvingen, de prijs is € 1395.00 p.p.

Inclusief:
-7 nachten 8 dagen verblijf in Les Labadous
-3x daags eten (all inclusive)
-5 dagen workshop thema: Back to LOVE ervaren. Een variatie van mediteren, inspirerende technieken leren om ballast los te laten, de kracht van muziek frequentie, de liefdesvonk te activeren, ademhalingstechnieken, de natuur in en veel bewegen.
-begeleidt worden vanaf Rennes le Chateau naar vele (geheime)krachtplekken
-2 extra buitengewone excursies en ontmoetingen met onvergetelijke mensen en plekken
-bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee)
-Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van Langedoc Frankrijk, incl. ruimte voor aantekeningen en opdrachten
-Veel lol en een onvergetelijke ervaring
-Vrije tijd


Exclusief:
-vervoer naar Rennes le Chateau ( waarschijnlijk kun je overleggen om mee te rijden met deelnemers die met de auto gaan). Met het vliegtuig reizen naar Toulouse is snel en goed betaalbaar.
-meditatiekussen/matje
-reis en annuleringsverzekering

Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk.
De reis die je leven kan veranderen...


Maria Magdalena grot. Soms lijkt het dat we bezoek hebben?

Schrijf je snel in bij info@timetogetwise.nl

Hoe is mijn reis naar Zuid Frankrijk begonnen?
Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’ Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart dat je de kracht en de liefde van Maria Magdalena kan voelen, net zoals ik.

Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich.

Mijn missie
Nu is het mede mijn taak om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in je kun je een wereld van verschil maken.
Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.
Iedereen heeft een dna/energiecode en soms is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Eenheid
Samen met gelijkgestemde mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.

Boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria MagdalenaHet boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Dit reisverslag kan jouw huidige werkelijkheid op z’n kop zetten en het kan je bewustzijn vergroten. Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.
Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.

Wil je het boek bestellen?

Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wilt verrassen, kun je een bericht sturen voor wie het is en naar welk adres het opgestuurd moet worden. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan mij overlaten.

Het boek kost € 22.00 inclusief verzendkosten (voor verzending in Nederland)
Je kunt hier het boek bestellen.
Mail je bestelling naar info@timetogetwise.nl met je naam en adres in en maak het geld over op: Timetogetwise NL52ABNA0447294075 (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting)
Je krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd!
Voor mensen uit België zijn de verzendkosten € 7.50, USA € 16.95, Griekenland € 12.00


Goddess Chair (Godin Isis stoel)