homeEven voorstellen Magnetiseur Piramide Healing Workshop Mediteren Spirituele coach Consult Contact Shop Echt Nieuws Kanker info

Ibiza Spirituele Reis

Ibiza Meditatie Reis 21 mei 2017 zit vol!!

Schrijf je nu in voor 7 oktober dan gaan we weer met een klein groepje mediteren op de bijzondere krachtplekken van Ibiza!

"Wakker worden" op een eiland waar zon, zee, magie, natuur en creativiteit hoog in het vaandel staan! Met fijn puur eten en leuke excursies.
Hoe leuk om met ons naar deze bijzondere krachtplekken te gaan en buiten op deze krachtplekken te mediteren?
Het magische eiland Ibiza te ervaren onder begeleiding van een ervaren spirituele coach?
Je innerlijke kracht ontdekken in combinatie met ontspannen. Ontspannen door middel van meditatie, ademhalings- en visualisatieoefeningen.

Workshop: Innerlijke Vreugde voelen door Verbinding

Trefwoorden voor 2017:
Liefde, Verbinden, Herinneren, Innerlijke kracht, Vreugde, Geluk, Missie, Wijsheid.

Wil jij het nieuwe jaar bewuster (be)leven?
Met meer diepgang, meer verbinding met hart en ziel? Echt doen waar je blij van wordt, diep voelen wat je echt wilt doen met je leven?
Wat zit er in de weg waardoor je het nog niet doet?
Oude trauma's, wonden, ervaringen loslaten?
Is het tijd voor iets anders?
Tijd voor echt 'leven?'Er zijn zoveel prachtige spirituele manieren om geluk diep in je hart te voelen. Hierdoor veranderd je energie van iets afstoten naar iets aantrekken en wordt je automatisch een magneet wordt voor wat jij echt zou willen ervaren!
Helende meditaties is in mijn ogen de meest krachtige manier en dan met de Ibiza energie erbij maakt veel compleet!
Vele deelnemers van de Ibiza workshops vertellen mij dit en zijn 10 stappen verder gekomen in hun proces van loslaten en openstaan voor het nieuwe! Dit zo fijn om te horen.

De Ibiza energie benaderen op de juiste toon vanuit puur bewustzijn is tegenwoordig best moeilijk te vinden vind ik zelf. Er is een Ibiza hype aan de gang waardoor iedereen opeens naar Ibiza moet! De puurheid en de juiste intentie van zo'n spirituele reis is voor mij het allerbelangrijkste.'Puur Bewustzijn' is echt op het diepste niveau herinneren wie je echt bent. Weten dat jij die kracht bent, jij bent het licht, jij bent die creëer energie...
Ibiza helpt je om los te laten, om terug naar jezelf te gaan, om tot rust te komen, om weer te genieten, enz... Alles met de juiste intentie kan versterken op Ibiza.

Alles is energie, dat weten we hopelijk allemaal, iedere gedachte is creëer energie, ieder woord is creëer energie, iedere daad is creëer energie. Iedere cel in je lichaam is energie, iedere elektron in je aura is energie, zelfs de moleculen in producten om je heen zijn voor 99% energie.
Wat nou als we met die 'energie' in ons en om ons heen contact kunnen maken en deze positief kunnen beïnvloeden? Hoe ziet jouw leven er dan uit?Nu is mij gevraagd om Ibiza Energie Meditatie Workshops te geven vanuit Nederland en vanuit Ibiza omdat ik een Ibiza connectie (energie) in me draag.Wie zijn wij?


Ik ben Yvonne Ros en kom al 25 jaar op Ibiza. Ik was vanaf de eerste dag verliefd op dit magische eiland! Wat een krachtplek en wat een mooi eiland met meer dan 100 kleine en grote baaien. Zo groen met zoveel fruit bomen, olijf bomen, kracht bomen en bloemen… teveel om op te noemen. De hippiesfeer, de markten, het heerlijke verse eten, de bergen, uitzichtpunten en noem maar op.
Door iedere vakantie leuke kleding, laarzen en andere hebbedingetjes te kopen was iedere terugreis weer een drama in overgewicht op de luchthaven ha ha!

Nu ik al jaren lichtwerker en spirituele therapeut ben en steeds meer boodschappen door krijg over krachtplekken te mogen openen op aarde, ervaar ik opeens zo een verdieping en een samensmelting met de krachtige energie van onze moeder aarde! Als je haar energie eenmaal diep in je hart gevoeld hebt dan hou je gewoon van haar.Ik ben John Fengler 7 jaar geleden moest ik als onderdeel van onze ‘package deal’ met Yvonne mee naar Ibiza. Eerlijk gezegd hoefde van mij dat niet zo … Het imago van party eiland was voor mij al reden genoeg om dit deel van de aarde te mijden. Ibiza heeft mij echter gegrepen, met name de magische energie als je voor de eerste keer richting Es Vedra wandelt is letterlijk adembenemend. Voor ons reden genoeg om jaarlijks de ‘party animals’ te ontlopen en te genieten van zon, strand en stilte, want rustzoekers vinden zeker een mooi plekje in de ongerepte natuur op ons mystieke eiland.Doel van deze Workshop:

 • Meer vertrouwen in jouw levensweg op aarde krijgen.
 • De passie in jezelf herontdekken.
 • Verbinden met hemel en aarde vanuit liefde.
 • Je gelukkiger voelen met jezelf.
 • Met de krachtplekken van Ibiza contact maken.
 • Een labyrint zelf maken en lopen.
 • Jouw doel op aarde beter begrijpen.
 • De rijkdom en kracht in jezelf (her)ontdekken.
 • Vanuit je krachtige centerpoints leven.
 • Jouw persoonlijke energieveld activeren en verhogen.
 • Praktisch beter kunnen functioneren.
 • Jezelf beter begrijpen en kunnen aanvoelen wat je werkelijk wilt.
 • Fysieke kwalen beter begrijpen.
 • Onder alle oordelen en overtuigingen weten wie je nu werkelijk bent.Een zinvolle week om nooit meer te vergeten.
Op de laatste dag doen we een bijzonder ritueel. We gaan van iedereen een persoonlijke wens inzegenen! Dat is zo gaaf en krachtig en ook niet uit te leggen met woorden. Het is een ervaring die iedereen veranderd!
Ook in het onderbewuste gaan er heel subtiel dingen veranderen in je leven.

Ibiza Workshop: 7 oktober 2017
Prijs met 6 inschrijvingen: 1199.00 euro (incl. ticket)


Inclusief:

 • Spirituele vakantie week 8 dagen en 7 nachten
 • !!Vliegticket (Amsterdam Schiphol – Ibiza v.v) ook incl. ruimbagage kosten en incheckkosten om samen als groep te reizen
 • Groot 6-persoons appartement met drie slaapkamers, twee badkamers en een volledig ingerichte keuken dat wordt gedeeld door maximaal vier personen.
 • 7 x gezamenlijk ontbijt
 • Welkoms diner en afscheid diner
 • 5 dagdelen meditatie / workshop
 • 2 x excursies naar krachtplekken
 • Transfer: luchthaven/appartement
 • Transfer naar mystieke krachtplekken voor meditaties en excursies.
 • Bij heldere dagen kunnen we een sunset meditatie doen
 • Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtpunten en heilige plekken van Ibiza en voor aantekeningen en opdrachten
 • Veel lol en een onvergetelijke ervaring
 • Vrije tijd (om b.v. naar het strand te gaan of hippiemarkt of Ibiza stad).Exclusief:

De lunch en overig avondeten buiten het welkom en afscheid diner.
Een huur auto is op zich niet echt nodig omdat je naar alle krachtplekken tijdens de workshop wordt gebracht, je kunt er 1 huren voor vrije tijd besteding.Zelf meenemen:
Meditatie kussen of laag stoeltje
Goed humeur

Workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.
Minimum aantal deelnemers: 6, maximaal 7 deelnemers.

Plan nu vast deze spirituele vakantie voor volgend jaar mei, om lekker in de zon te relaxen en innerlijk wakker te worden op zo'n krachtplek op aarde als Ibiza.

Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar info@timetogetwise.nl
Verdere details en het programma hoor je na inschrijving.


Godin van Ibiza: Tanit