homeEven voorstellen Boek Dr. Adolph Fritz Spirituele coach Magnetiseur Meditaties Piramide Healing Workshop Spirituele Reis Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact Ervaringen

Cursus Healing op afstand voor beginners als Love Warriors en LichtWerkers

Lieve Lichtwerkers en Love Warriors

Ik ben een paar weken geleden een Love Warrior meditatie groep gestart om samen liefde en licht te sturen naar donkere plekken op aarde en hulpbehoevende mensen te steunen in hun proces.

Tijdens healingen op afstand moet je wel weten hoe je met energie werkt en vooral hoe je jezelf beschermt. Soms kom je energetische weerstand tegen tijdens je healing, waardoor je uit balans kan raken. Er kan altijd tegenkracht aanwezig zijn of je ervaart beschermwezens en weet niet goed hoe je daarmee om kan gaan.
Ik heb veel informatie voor je om te delen. Door zelf veel ervaring te hebben gehad met diverse weerstand energieën kan ik je leren hoe je veilig op pad gaat.


Veilig op spirituele reis gaan geeft zelfvertrouwen en LichtkrachtAls Love Warriors, ga je op reis vanuit een missie met liefde, wijsheid en innerlijke kracht. Soms heb je het gevoel dat je niet meer wachten dat alles ‘wel’ goed komt. Ik weet hoe sterk onze Lichtkracht is. Ik weet wat er kan gebeuren als we ons verbinden met de intentie om onze wereld de mooiste plek van het hele universum te maken. Wij kunnen dit op verschillende manieren doen.
Mag ik je meenemen op een spiritueel reis vanuit vertrouwen, verbinding en zielsveel liefde en goedheid voor moeder aarde en al haar bewoners?
Het wordt een cursus van voelen, zelf ervaren met kennis en wijsheid.
Voelen en zelf ervaren d.m.v. begeleide meditaties, opdrachten en oefeningen.
Kennis en wijsheid delen door informatie, inspiratie gesprekken, eigen ervaringen en lesmateriaal.


‘Je eigen kracht omarmen en inzetten om harmonie op aarde te helpen creëren is een liefdevolle taak van de Licht Werker’Bij minimaal 10 aanmeldingen gaat de cursus van start. Het zijn 5 lessen van 2 uur.
Jullie krijgen het lesmateriaal via de mail en we komen 5x samen op Zoom.

De bijdrage voor de cursus van 10 uur is €120.00

De cursus start op:
Zondag 28 juni van 10.00 uur t/m 12.00 uur. Dit zijn 5 zondagen, dan is 26 juli de laatste cursus dag.
Ik hoor graag wie zich definitief inschrijft.

Ik ga de cursus nog promoten en wil jullie vragen om mij te helpen met promoten, bv in jullie vriendenkring, zo kunnen we snel van start.

Jullie kunnen je hier opgeven zodat we binnenkort kunnen starten met de cursus.