homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Workshop Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Wat is een meditatie workshop

De nieuwe manier van Mediteren


Vele cliënten vinden het heerlijk om in de praktijk 1 op 1 helende meditaties te doen , later doen ze een meditatie workshop met een groep gelijkgestelde... dit is zo leuk en krachtig! Je krijgt altijd een enthousiast verhaal te horen!

Als je dit zelf nog nooit hebt gedaan, is dit moeilijk voor te stellen, ik ga het toch proberen te omschrijven.
Op een workshop komen altijd gelijkgestelde mensen, we zijn natuurlijk meer dan alleen ons fysieke lichaam, we hebben ook hulp van engelen, gidsen, een hogere zelf en nog veel meer liefdevolle lichtenergieën die ons begeleiden en beschermen, ze sturen ons naar een bepaalde plek op een bepaald moment.
Dit gaat via ingeving of ook wel intuïtie genoemd. Een soort gevoel van 'het moet zo zijn' je kent dit wel.
Dus wat ervaren vele workshop deelnemers?
Een gevoel van saamhorigheid, thuiskomen, gehoord worden door gelijkgestemden, innerlijke rust, veilig zijn, gedragen worden, een nieuwe vorm van vreugde en (zelf)vertrouwen… hoe fijn is dit?

Door dit gevoel voelen mensen zich veiliger en durven ze ook vaak gemakkelijker hun emoties te delen. Ik noem dit: 'puur mens mogen zijn.´
Dit is een cadeau voor ieder mens. Puur jezelf zijn, gehoord worden met een gezamenlijk doel: je bewustzijn ontwikkelen en thuis komen in en met jezelf.

Dit is zo leuk om mee te mogen maken ook voor mij, omdat iedereen voor een doel komt die eigenlijk op zichzelf gericht is en iedereen doet dit in verbinding met een groep.Dan gaan we mediteren met de groep en wat ontstaat er dan? Groepsenergie vol liefde, acceptatie, energetische kracht, nieuwsgierigheid, verbazing, schoonheid, pure ´Ik Ben´ energie.

Uit reacties van de vele deelnemers die ik heb mogen begeleiden komt vaak het gevoel: Dit was heerlijk! Dit had ik even nodig! Zo een snelle groei en diepgang naar binnen had ik niet verwacht! Voor het eerst helemaal je ´nul punt´ raken, die innerlijke stilte en schoonheid diep in jezelf voelen, echt zo van... yes dit maakt het verschil!

In iedere workshop voel ik in welk thema resoneert met de groep of ik krijg dit simpelweg ingegeven door mijn gidsen, of de groep vraagt (bestelt) een thema, alles kan.

Ik geef workshops in Amsterdam, Nijkerk, op Ibiza (Spirituele vakantie week), in Zuid Frankrijk: de Maria Magdalena toer

Ook geef ik workshops voor de zakelijke markt met diepgang en bewustwording om ´het niet materiële geluk´ te ervaren.

Alles draait in het leven om ´Verbinding vanuit het hart', de rest is een illusie.
We willen allemaal gelukkig zijn, gezond, blij en veilig zijn.
Deze informatie vindt je niet op Google, lol!


Als je innerlijke licht/kracht wilt ervaren dan is een spirituele coach, een meditatie trainer of een andere healer waar jij een klik mee hebt een goede manier om dit te doen.

Hoe meer je herinnert dat alles één energieveld is ´een kwantumveld´, hoe meer je leert te voelen en te begrijpen dat dit grote energieveld zelfs iedere gedachte, ieder gevoel en ieder woord van jouw opvangt, om vervolgens weer bij je terug te brengen als jouw ervaring.
Het grote energieveld maakt geen onderscheid tussen een positieve of negatieve gedachte. Voor het veld is het alleen maar een gedachte ( een energie) die uitgevoerd moet worden tot een ervaring voor jou. Meer is het niet.

Wat doen we allemaal tijdens een workshop?
De meest krachtige en rustige plek in jezelf voelen en ervaren.
Ons weer verbinden met ons hart, onze ziel, ons prachtige lichaam in combinatie met ons verstand.
De kracht van onze gedachte, intentie en wil compleet onder controle krijgen en houden.
Spelen met het versturen van energie.
Telepathische oefeningen doen.
En vooral lekker genieten, ontspannen en lol hebben… daar gaat het hele leven om toch?

Heb je interesse om een workshop mee te doen of een vraag?
Wil je meer informatie voor jouw vriendengroepje of jouw bedrijf laat me dit weten, dan maken we op maat een geweldige workshop!

Je kunt hier je vragen of interesse naar me mailen hier opgeven.

Een workshop met transformerende meditaties kunnen je werkelijk veranderen in een nog mooier mens :-)