homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Workshop leren Pendelen

Iedereen kan leren pendelen


Wil je ook leren pendelen?

Vele lieve mensen vragen mij om hun pendelen te leren omdat ze het mij vaak zien doen en omdat het ook super praktisch is om eigenlijk je intuïtie fysiek te zien.
Je intuïtie en je gevoel staan altijd zeg maar ´aan´ en je natuurlijke staat van zijn is de basis van ons gevoel.
Zitten we erg in ons hoofd dan is het soms moeilijk om meteen in je gevoel te zijn.
De pendel kan je laten verassen en verwonderen omdat jijzelf een antwoord geeft via je de pendel aangestuurd door je gevoel en niet door je verstand.
Het is echt super leuk om te doen!Er zijn vele manieren om te pendelen, waaronder ook veel meetschema´s waar je boven kunt pendelen.
Zelf vind ik de Bovis Meter erg belangrijk. Hiermee kun je zien of iets wat je gaat eten of drinken ´levens energie´ heeft.
Ook andere belangrijke vragen kun je stellen aan de pendel en je dan vervolgens laten verrassen door wat de pendel via jouw gevoel zegt.Er zijn ook een paar ja en nee methodes die je gaat leren waaruit je zelf kiest wat bij jou hoort.

Deze workshop leert je vanaf stap 1 pendelen en een ervaring op doen met verschillende meet methodes.

De workshop is inclusief een mooie pendel!


Ik heb mooie verschillende pendels besteld zodat er een ruime keuze is voor iedereen.
Ook de pendel schema´s neem je mee naar huis om thuis verder te oefenen.

De pendelworkshop kan op aanvraag in Nijkerk.
De prijs voor deze workshop is € 49.50 (incl. een pendel, een pendel workshopboek en een hapje en een drankje) en bij minimaal 6 deelnemers gaat de workshop door.


Je kunt je hier opgeven voor de pendelworkshop.Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen ;)

Lieve groet Yvonne