homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Workshop Orgonite Piramide maken

Workshop Orgonite piramide leren maken en een orgonite powerplate in Nijkerk

Op 30 juni 2022 is de eerstvolgende Orgonite Workshop in Nijkerk mits de temperatuur minimaal 18 graden is en droog. Er zijn nog plaatsen vrij!
Op 6 augustus is er een workshop in Brugge, deze zit vol
Dit was voorlopig de laatste workshop


Let op! In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, workshops, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 2de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.


Wordt jij je ook steeds bewuster over positieve en negatieve energie om je heen, in jezelf en in je huis?
Zou jij een energie omvormer willen hebben in je huis, in je praktijk, bedrijf of op het werk die de atmosfeer zuivert, straling verminderd en negatieve energie omzet in positieve energie?
Zou jij de levensenergie (de Boviswaarde) in je huis willen verhogen?
Doe dan mee en leer je eigen Orgone piramide te maken in deze workshop!Deze prachtige juwelen voor in huis zijn krachtpatsers in het uitzuiveren van slechte energie. We willen allemaal een schone veilige plek om te rusten, te slapen en te werken, dit wordt steeds moeilijker met wifi in huis (of van de buren) en de zendmasten om de hoek...Hier alle voordelen van orgone objecten op een rij.
Wat doet een Orgone?
*Het zet negatieve energie om in positieve energie.
*Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal.
*Orgone werkt continu, u hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.
*Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op.
*Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen.
*Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen.
*Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen.
*Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw aangeboren spirituele zintuigen.
*Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels.
*Het heeft ook een positieve uitwerking op je huisdieren, je planten en je eigen fysieke lichaam.We maken in deze workshop een Orgone piramide en een powerplate met prachtige kristallen.

Wat is orgone?
Orgone is ontdekt in de jaren ’30 door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.
Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpsel en aluminiumslijpsel en koperdraad. De edelstenen genereren positieve orgon wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).Grote orgone energie objecten hebben vaak een hoge Boviswaarde van ongeveer 800.000 Bovis waardoor de werking en kwaliteit gewaarborgd zijn. De minimale boviswaarde van de orgone objecten is rond de 500.000 Bovis.
Je kunt ook met de pendel meten hoe groot het ´love veld´ is welke het orgone object uitstraalt. Dit is echt bizar groot en de ´love energie´ straalt kilometers ver!

Power plate voor voedsel en vloeistoffen op te zetten waardoor je veel chi energie toedient.
Powerplate
Schrijf je in voor de Orgonite Workshop op 27 mei 2022 of 30 juni 2022
We zijn wel afhankelijk van het weer en de temperatuur moet boven de 18 graden zijn. De workshop wordt buiten gehouden en de temperatuur buiten beïnvloed het droog proces van het giethars.
De locatie is in Nijkerk en we beginnen om 12.00 uur en we zijn rond 17.00/18.00 uur klaar.


De deelname kost € 129.50 dit is inclusief alle kristallen, symbolen en andere materialen waarmee je een eigen orgonite piramide (afm. 10cm bij 12cm) en een orgonite powerplate (18cm) mee maakt. De orgonite powerplate is een onderzetter waar je water(vloeistof) en eten op kan zetten. Je mag natuurlijk ook je eigen symbolen en kristallen meenemen of er een tekst in doen.
We doen samen een meditatie en geven onze intenties door aan de kristallen voor het beste resultaat van jouw orgonite kunstwerken.
Ik leer je hoe zelfstandig een piramide kan maken zodat je het ook weer kunt doorgeven. Kennis delen is goud waard.
Ook verzorgen wij een lunch, geef evt. je dieetwens aan.


Voor een seleniet staven piramide is er een meerprijs van € 30.00.
De workshop gaat door bij 5 inschrijvingen, maximaal 8.

Wil je een workshop op locatie? Doe een voorstel.

Leuk als je mee doet! Ik heb er zin in!

Je kunt je hier opgeven voor de Orgone Workshop.

*Wil je al eerder een orgone piramide of een powerplate? Ik heb er een paar op voorraad en ik kan ze op maat voor je maken. De levertijd is ongeveer 2 weken.