homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Workshop Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Meditatie Workshop Maria Magdalena in Frankrijk

Op 9 september 2018 is er een last minute 8 daagse Krachtplekken, Maria Magdalena Retreat in Zuid Frankrijk ingelast


Een reis in je leven wat het verschil kan maken.

Het lijkt wel of iedereen opeens wordt aangetrokken door het Katharenland waar ooit Maria Magdalena leefde!

Ik begrijp dat deze voedende, liefdevolle energie ons nu roept. We zijn net weer terug van een wonderlijke meditatie week met een bijzondere groep mensen. We hebben op vele krachtplekken die ik in mijn boek omschrijf (Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena) gemediteerd en heerlijk gewandeld en zelfs bergen beklommen.

De reis is inclusief verblijf, alle maaltijden, excursies, hikings en begeleide helende meditaties.

Wat gaan we doen? De Maria Magdalena toren beklimmen, de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau bezoeken, geheime Maria Magdalena grotten in Rennes le Chateau beleven, de Goddess Chair (Godin Isis stoel) voelen, Mount Bugarach beklimmen, Het Katharenkasteel van Montségur bezoeken, alles onder begeleiding van een spirituele coach. Dit wordt een hele bijzondere reis!

Inspireren
Ik wil je graag inspireren met alles wat ik doe om nog meer naar je gevoel te luisteren en nog meer te vertrouwen op wat jouw innerlijke stem zegt. Het leren luisteren naar je innerlijke stem mag een levensdoel zijn voor iedereen.
Alles gebeurt op het juiste moment. Dat jij nu deze website pagina leest betekent, dat het jouw tijd is om deze informatie tot je te nemen.
Mijn intentie is mensen te inspireren met mijn verhaal zodat je zelf naar krachtplekken op aarde gaat en de energie zelf gaat ontdekken.
Het leven is een bijzondere spirituele reis die niemand kan verklaren. De ingevingen die mensen ontvangen, leiden de weg naar de volgende ervaring in hun leven.


Maria Magdalena in de grote grot.

*De Magdalena Meditatie Workshop in Frankrijk kost € 1295.00
*Bij 8 inschrijvingen gaat de spirituele reis door.
*aanvang 09/09/2018
Spirituele vakantie week, 8 dagen/7 nachten in Frankrijk Rennes le Chateau
Inclusief:
-7 nachten verblijf in heerlijk huis op een bijzondere plek
-3x daags eten (all inclusive)
-5 dagen op krachtplekken mediteren
-begeleidt worden vanaf Rennes le Chateau naar alle krachtplekken
-Excursies
-muziek met bijzondere klanken
-bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee)
-Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van Langedoc Frankrijk, incl. ruimte voor aantekeningen en opdrachten
-Veel lol en een onvergetelijke ervaring
-Vrije tijd

Exclusief:
-vervoer naar Rennes le Chateau ( waarschijnlijk kun je overleggen om mee te rijden met deelnemers die met de auto gaan). Met het vliegtuig reizen naar Toulouse is snel en goed betaalbaar.
-meditatiekussen/matje
-reis en annuleringsverzekering


Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland, Occitanië in Frankrijk. Je mag de krachtplekken zelf gaan ervaren, tijdens fijne helende meditaties. Dit wordt de meest bijzondere reis!

Schrijf je snel in bij info@timetogetwise.nl

De volgende reis is: 27 april t/m 4 mei 2019.

Krachtplekken in omgeving Rennes le Chateau.
Wat gaan we doen?
De Maria Magdalena toren beklimmen, geheime Maria Magdalena grotten in Rennes le Chateau ervaren, de Godess chair (Godin Isis stoel) voelen, Mount Bugarach beklimmen, Het Katharenkasteel van Montségur bezoeken, alles onder begeleiding van een spirituele coach met mooie diepgaande helende meditaties.

Je innerlijke kracht (her)ontdekken in combinatie met ontspannen, genieten, bergwandelingen maken, mediteren, bewust ademen, visualiseren en natuurlijk ook de kracht van de gedachte aan het werk zetten!
Thuis komen in jezelf en je Maria Magdalena vonkje in je hart laten ontwaken zodat je kunt schijnen van geluk.


Hoe is mijn reis naar Zuid Frankrijk begonnen?
Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’ Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart dat je de kracht en de liefde van Maria Magdalena kan voelen, net zoals ik.

Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich.


Goddess Chair (Godin Isis stoel)

Mijn missie
Nu is het mede mijn taak om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in je kun je een wereld van verschil maken.
Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.
Iedereen heeft een dna/energiecode en soms is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Eenheid
Samen met gelijkgestemde mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.

Boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria MagdalenaHet boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Dit reisverslag kan jouw huidige werkelijkheid op z’n kop zetten en het kan je bewustzijn vergroten. Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.
Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.

Wil je het boek bestellen?
Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wilt verrassen, kun je een bericht sturen voor wie het is en naar welk adres het opgestuurd moet worden. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan mij overlaten.

Het boek kost € 22.00 inclusief verzendkosten (voor verzending in Nederland)
Je kunt hier het boek bestellen.
Mail je bestelling naar info@timetogetwise.nl met je naam en adres in en maak het geld over op: Timetogetwise NL52ABNA0447294075 (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting)
Je krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd!
Voor mensen uit België zijn de verzendkosten € 7.50, USA € 16.95, Griekenland € 12.00

Leylijnen
Alles heeft energie, ons lichaam, onze gedachten, onze meridianen, de energie tussen ons in, echt alles. De aarde heeft ook energie en zelfs energiebanen net zoals bij de mens. Wanneer deze energiebanen van Moeder de Aarde verstopt raken, is het fijn om haar een handje te helpen. Deze energiebanen van de aarde noem je leylijnen. Deze energielijnen hebben kruispunten en deze noem je stargates of knooppunten.
Kun je voorstellen dat er mensen zijn die met lichtenergie kunnen werken? Deze mensen kun je lichtwerkers noemen omdat ze helder krachtig liefdevol licht kunnen sturen naar blokkades in de energiebanen van de aarde, waardoor de energie weer gezond gaat stromen.
Als mens leven wij op deze ‘levende’ aarde. De aarde geeft ons haar energie via onze voeten. Als haar energie ziek of geblokkeerd is, dan kan ze ons geen of weinig gezonde energie geven om gezond te leven en kunnen we ziek worden.
Kun je begrijpen hoe groot de noodzaak is dat lichtwerkers de energie van de aarde mede gezond houden? Dit energiewerk zorgt ervoor dat jij gezond op aarde kan leven. Ook de dieren en de planten zijn afhankelijk van de energie van de aarde.
Dit leylijnen werk doe ik al jaren met een grote groep mensen. Ik werd gevraagd om de belangrijkste leylijn van de aarde ‘De Roseline’ (de hoofdslagader van de aarde) schoon te maken in Zuid Frankrijk.

Deze hoog trillende energie van De Roseline heeft een belangrijke functie door de geschiedenis heen. Hoge spiritueel intelligente vrouwen zijn daar altijd naar toe getrokken. Zij voelen hun intuïtie sterker en volgen de ingegeven boodschappen op.
Maria Magdalena was één van deze hoog spiritueel intelligente vrouwen en is na de kruisiging van Jezus naar Zuid-Frankrijk, naar die belangrijke leylijn, toe getrokken. Waarom ging ook Godin Isis naar dit gebied? Waarom gaan sterke vrouwen naar dit gebied?

Ik ga dit allemaal duidelijk uit leggen in mijn bijzondere reisverslag en workshop.