homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Workshop

Workshops doe je samen.

Het groepsbewustzijn is een belangrijk gebeuren.
Ik zie het als een deel van het Eenheid bewustzijn.
Het Eenheid bewustzijn is alles wat we hebben, een vortex van kennis, wijsheid en liefde.
Delen en verbinden is wat ons als mens sterk maakt.
Workshops zijn vaak in kleinen groepen maar waaieren qua kennis veel verder uit. Er wordt altijd weer over gesproken met vele vrienden en bekenden. Kennis wordt doorgegeven.Orgonite Workshops zijn erg belangrijk. We leven in een vervuilde stralingsatmosfeer wat zeer ongezond is voor alle mensen, dieren en planten. Dit moet veranderd worden. Met orgonite objecten kun je daar je steentje aan bijdragen om je huis, kantoor of praktijk te ontstoren.Pendelen is puur praktisch. Iedereen krijgt ingevingen door via zijn/haar zeer wijze intuïtie. Met de pendel kun je de ingevingen meten of ze waar zijn voor jou. Ook kun je antwoorden krijgen op vragen die jou helpen om meer vanuit zelfvertrouwen te leven. Vaak als iets duidelijk is voor jezelf kun je er mee leven, of een oplossing zoeken om het te veranderen.Mediteren in groepen wordt vaak als erg fijn ervaren. Tijdens het mediteren ontstaat er een extra wijze energie buiten ons eigen energie lichaam, zeg maar het groepsenergie lichaam. Deze energie zit vol met onze gezamenlijke kennis waar we op ieder moment contact mee kunnen maken. Een soort database.

Ik ga er voor om veel van deze 'groep energie lichamen' te creëren.

Wat ik zelf erg leuk vind is meditatie bijeenkomsten op krachtplekken te geven, zoals op de Roseline vortexen in Zuid-Frankrijk en op krachtplekken op Ibiza. Op zulke locaties het groepsbewustzijn creëren is fantastisch krachtig. Het kan mensen transformeren in korte tijd.

Groep meditaties in Nederland doe ik op aanvraag. De buitenland reizen staan op de pagina: Spirituele reizen.