homeThema Healing Boek Spirituele Reis Spirituele coach Magnetiseur Meditaties Piramide Healing Workshop Tarieven Even voorstellen Contact Ervaringen Dr. Adolph Fritz Shop Echt Nieuws Kanker info MagdalenaCircle

Healing Consulten

Healing Consulten


Ik doe vele soorten healingen en coachingen om mensen zo snel mogelijk weer in balans te brengen met hun zielen plan. Iedereen kan vanuit innerlijke kracht zijn/haar licht weer laten schijnen. Vanuit een hoger bewustzijn ziet de wereld en het leven er compleet anders uit.
Soms gebeuren er zoveel transformaties in 2 uur, dat de mensen na een sessie een rondje moeten lopen, om te verwerken wat ze zelf hebben gezien, gevoeld en ervaren, voordat ze de auto in kunnen stappen.
Vele mensen vertellen me als ze na een sessie de ruimte verlaten, dat ze vleugels hebben, en zich weer heel licht en blij voelen. Ze nemen veel meer waar en komen dichter bij hun hartenwens. Leven vanuit je hart geeft zoveel kracht, voldoening en geluk, dat wens ik iedereen toe.
Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag begeleiden naar innerlijk geluk.
Online Healing en Coaching:

Via Zoom (of Skype) geef ik spirituele coaching, afstand healing en helende meditaties. Afstand bestaat niet in de wereld van energie. Alles is verbonden.
Sinds maart 2020 doe ik 70% van mijn 'normale' healingen en coaching consulten online. Mijn (vaste) cliënten vertellen me dat het het net zo intens voelt als bij mij in de praktijk. De meeste cliënten kiezen voor een combi-consult van 2 uur. Hierin kunnen we zoveel mogelijk healingen doen wat op dat moment nodig is.
Een piramide healing kan niet online en werkt alleen als je in mijn helende piramide ligt.
De online consulten kosten € 60,= per uur.

Afstand Healing of Reading consult:

Bij een afstand healing/reading spreken we af op een bepaald tijdstip zonder online contact. De cliënt neemt een moment van rust thuis en ik stuur helende energie op afstand. Vaak is dit voor kinderen erg fijn, of voor mensen die slecht ter been zijn of te ver weg wonen. Steeds meer mensen kiezen voor een afstand healing.
Dit kost € 60.00 dit duurt ongeveer een uur.

Nieuw! Flower of Life consult!

De Flower of Life is De Oerbron Code Energie. Als je op een grote Flower of Life plaat gaat staan kunnen er bijzondere dingen gebeuren. Een ware transformatie ervaring. Veel mensen voelen direct een betere gronding. Andere mensen nemen opeens hun gidsen waar. Ook overledenen kunnen voelbaar waargenomen worden. Healingen gaan bijna automatisch. Pijnplekken worden aangeraakt en vaak verminderd of verdwijnt de pijn. Helende meditaties op de Flower doen is echt heel krachtig.
Veel mensen zijn verbaasd dat ze al zoveel voelen of mogen zien in 1 sessie!
De sessie duurt tussen 1 uur a 1.5 uur, omdat we ook bespreken waar we aan gaan werken en wat er speelt. Deze sessie kost tussen de € 60,= en €90,=

Een Combinatie sessie met een Piramidehealing, Magnetiseren of coaching. Deze combi Flower of Life sessie duurt 2 uur of 2.5 uur. Deze combi sessie kost € 120,= en € 150,=TIP! Combi-Consult:

Dit is een combinatie van gesprekstherapie, energie check en een diepe energie healing. Dit doen we met de keuze uit een helende meditatie, magnetiseren, energetiseren en eventueel met een paranormale waarnemingen om de healing compleet te maken. Een ware transformatie in 2 uur.
Ik krijg aangegeven welke vorm van deze genoemde healingen goed zijn voor jou en die healing gebruiken we.
Doordat je energie gelezen wordt en eventuele blokkades worden weggehaald krijg je meer lucht, meer energie en meer overzicht om de juiste keuzes te maken.
Door een 1 op 1 op maatgericht advies en healing ontstaat er vaak bewuste groei omdat de unieke levensenergie weer gaat stromen.
Ik merk aan steeds meer cliënten dat ze bij een combi-consult ontzettend snel verbeteren zowel fysiek, emotioneel en spiritueel. Het lijkt wel een energetische operatie!
Dit consult duurt 2 uur en kost € 120,=
Op aanvraag kunnen we ook een 3 uur consult doen om nog meer te bereiken.
Een 3 uur consult kost € 170,= (korting van €10,=)
Dit consult kan in Amsterdam of in Nijkerk.

Piramide Healing Consult Nijkerk:

De Piramide Healing start met een coaching gesprek en een chakra check om te kijken aan welke chakra gewerkt mag worden. Daarna doen we een korte geleide meditatie en werk ik met de juiste hertz frequentie muziek die nodig is per chakra.
Je neemt plaats in de piramide en de piramide healing energie start! Je chakra wordt schoon gemaakt door liefdevolle piramide energie, hierdoor ontstaat vooral balans en innerlijke rust. Je zit ongeveer 20 minuten in de piramide. Daarna doen we een nagesprek.
De meeste mensen voelen zich na deze unieke healing een ander mens, een nieuwe ervaring van rust is opeens sterk aanwezig, het gevoel van 'er helemaal mogen zijn' zou je kunnen ervaren en er ontstaat een soort geluk gevoel diep in je hart!
De sessie duurt 1 uur tot 1 uur en 30 minuten.
Dit consult kost € 60.00 per uur, het eerste consult zal 1.5 uur duren.
Dit piramide healing consult kan alleen in Nijkerk.Speciaal PIRAMIDE HEALING Combi-Consult:

Dit speciale combi-consult is een combinatie van Piramidekracht Healing, waar je de unieke piramide kracht beleefd door in de heilige geometrie van de Piramide plaats te nemen waardoor je chakra's weer in balans raken en hiermee doorbreek je die vervelende energetische blokkades die jou belemmeren datgene te doen wat je zou willen doen.
Dit duurt ongeveer een uur. Het andere uur gaan we: gesprekstherapie, energie check, diepe energie healing, d.m.v. helende meditatie, magnetiseren, energetiseren en eventueel paranormale waarnemingen doen om de healing compleet te maken.
Ik krijg aangegeven welke vorm van deze genoemde healingen goed zijn voor jou en die healing gebruiken we.
Doordat je energie gelezen wordt en eventuele blokkades worden weggehaald voelen de meeste mensen zich na deze unieke combi-healing een ander mens, een nieuwe ervaring van rust is opeens sterk aanwezig, het gevoel van 'er helemaal mogen zijn' kan spontaan voelbaar zijn. Ook kun je meer energie ervaren, meer innerlijke rust, meer overzicht om de juiste keuzes te maken en er ontstaat een soort geluk gevoel diep in je hart! Je komt weer in The Flow!
Ik merk aan steeds meer cliënten dat ze bij een combi-consult ontzettend snel verbeteren zowel fysiek, emotioneel en spiritueel.
Dit speciale Piramide Healing combi-consult duurt 2 uur en kost € 120,=
Op aanvraag kunnen we ook een 3 uur consult doen om nog meer te bereiken.
Een 3 uur consult kost € 170,= (korting van €10,=).
Dit Piramide Healing combi-consult kan alleen in Nijkerk.

Magnetiseer-Consult:

De magnetiseer behandeling duurt ongeveer 45 minuten maar hou er wel rekening mee dat de totale afspraak 1 uur duurt vanwege een kort gesprek voor en na de behandeling.
De eerste afspraak is wat uitgebreider en duurt 1 uur en 15 minuten.
Dit kost € 60,= per uur. De eerste afspraak is dezelfde prijs.

Coaching-Consult:

De Coaching behandeling duurt gemiddeld een uur. Het consult kost € 60,=

Kinderconsult:

Dit consult kan in 1 uur verschillende korte healingen bevatten, kinderen houden van afwisseling en het moet niet zaai zijn.
Dit kost vanaf 12 jaar €50.00 onder de 12 jaar geef ik 15% korting.

Energetiseren Consult:

De energetiseer behandeling duurt gemiddeld een uur en kost los € 60,=
Deze behandeling past ook heel goed in een combi-consult.
Lees voor verdere informatie bij: magnetiseur/energetiseren.

Helend Meditatie Consult:

Dit is een consult waar eerst goed wordt door gesproken waar aan gewerkt mag worden, dit gesprek duurt zo'n half uur. Daarna doen we samen een helende meditatie van ogeveer 45 minuten en hierna doen we een nabespreking van ongeveer een kwartier.
Het hele consult duurt 1.5 uur en kost € 90.=Complete Coaching Dag 1 op 1:

Dit consult is voor mensen die geen tijd hebben voor wekelijkse of maandelijkse coaching afspraken.
Een bijzondere coaching dag op maat waar vele coaching en healing aspecten aan bod komen. Een heerlijke verwen/cadeau dag voor jezelf.
De dag duurt van 12.00 uur t/m 17.00 uur. Ingrediënten in dit dagconsult zijn:
Coaching, natuur, meditatie, healing, praten, luisteren, voelen, ervaren, loslaten, accepteren, inzichten, ontspannen, bewust eten en aandacht voor wensen en doelen.
Dit consult kost € 300.=

Combi-consulten met 2 personen tegelijk:

Soms willen partners of een ouder met een kind samen een consult. Dit is mogelijk. De energie van beide personen loopt hier door elkaar en is voor mij behoorlijk intens.
Het piramide healing consult samen doen is wel weer fijn want als de één in de piramide zit en de ander ernaast krijg je beide een healing.
Ook de flower of life healing kan samen en natuurlijk de helende meditaties.
We bespreken vooraf hoeveel uur de gezamenlijke sessie gaat duren.
De uurprijs voor deze combi is € 90.00

Spirituele Meditatie Vakanties op Krachtplekken in Frankrijk:

Spirituele reizen naar Frankrijk duren 8 dagen en 7 nachten. Er ligt zo'n rijke geschiedenis in dit gebied, doordat Maria Magdalena hier heeft gewoond. Er valt zoveel te ontdekken en te voelen. Voor vele mensen is Maria Magdalena voelbaar aanwezig. We hebben een heerlijk meditatie workshopplan, afgewisseld met wandelen, vrije tijd, excursies en lekker eten. Dit alles doen we op verschillende krachtplekken in Zuid Frankrijk. We mediteren lekker buiten op de krachtplek.
De prijzen liggen tussen de € 1395.= en 1495.= (dit ligt aan de vele extra's die we kunnen bieden)Graag zie ik hier je e-mail tegemoet voor een consult afspraak, of om je vragen te beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Bent je verhinderd voor een consult? Dan verzoek ik je minimaal 48 uur voorafgaand het consult te annuleren.
Gemaakte afspraken die niet uiterlijk 48 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

Annulering workshops Nederland:
Annulering 2 weken van te voren: u krijgt uw geld terug.
Annulering 1 week van te voren: u krijgt 50% van uw geld terug.
Annulering korter dan 1 week van te voren: u krijgt geen geld terug.

Annulering workshops in het buitenland:
De vaste aanbetaling van €500.00 is niet restitueerbaar.
De restbetaling geschied 12 weken van te voren.
Annulering 10 weken van te voren: u krijgt de helft van de restbetaling terug.
Annulering 8 weken van te voren: u krijgt geen geld terug.