homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Ervaring Spiritueel Coaching

22-02-2016

De helende meditaties zijn hele fijne en mooie spirituele reizen die Yvonne met haar fijne stem begeleid.

Bij Yvonne kan je zo lekker jezelf zijn en dat was vooral heel prettig tijdens de coaching gesprekken geen vraag is te gek voor haar! Yvonne heeft mij veel inzichten en handvaten gegeven waar ik nog steeds elke dag gebruik van maak en erg dankbaar voor ben!

Liefs, Romana

30-09-2015

Ik zat in een periode dat ik het moeilijk vond richting te geven aan mijn leven en probeerde voornamelijk
alles met mijn hoofd op te lossen toen ik bij Yvonne terecht kwam.
Ik had veel stress en frustratie, omdat ik niet wist wat ik echt wilde, met als resultaat een burn-out.
Doormiddel van de gesprekken met Yvonne ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en heb geleerd DAAR naar
te luisteren.
De angsten die je in je hoofd creëert geven alleen maar negatieve energie en die op den duur bepaalde klachten kunnen veroorzaken.
Die bewustwording was voor mij heel belangrijk!
De gesprekken met Yvonne geven je wonderbaarlijke inzichten in jezelf en met het mediteren en het magnetiseren worden je lichaam en geest lekker opgeschoond.
We leven in een maatschappij waarin we bewust en onbewust zoveel moeten van onszelf en we weinig tijd nemen om even stil te staan bij onszelf.
Voortdurend krijg je prikkels van buitenaf en dan is het heel fijn om te leren af en toe alles uit te zetten, de tijd voor jezelf te nemen en naar je eigen prikkels te luisteren.
Ik vind dat nog steeds wel moeilijk, dus het is fijn om daarin door Yvonne begeleid te worden.
De 2 uur durende sessies voelen voor mij echt als ME time, heerlijk!
Aan het eind loop ik altijd met een glimlach, nieuwe kennis en fijne energie naar buiten.
Het helpt ook dat Yvonne een super leuke vrouw is waar je makkelijk mee praat.
Absoluut geen geitenwollen sokken type, maar een leuke hippie. :-)

anoniem


04-06-2015

Zie graag onderstaand mijn ervaring verhaal:
"Ik zat in een fase van mijn leven waar ik even geen duidelijk beeld meer had over mezelf. Een ex achter me gelaten na een turbulente relatie, maar nog zo in mijn systeem dat elke beweging nog met hem te maken had. Onbewust, maar zeker een last waar ik vanaf wilde. Daarnaast voelde ik me zwaar in mijn energie en miste ik het stukje energie en plezier in mijn leven. Na mijn eerste bezoek bij Yvonne leek het net alsof er letterlijk een gewicht van me af was gevallen. Ik betrapte mezelf er op te glimlachen in de spiegel op mijn weg terug naar huis. In de maanden daarop volgend hebben we mijn problemen besproken en eigenlijk per onderdeel een healing meditatie gedaan.

Mijn vrienden en familie zagen de transformatie en ik kreeg steeds vaker complimenten dat ik er goed en energiek uitzag (niet iedereen was op de hoogte van mijn afspraken bij Yvonne). Ik voelde me ook echt sterker worden! Ik heb een hoop eye openers en tools meegekregen die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Daarnaast heb ik geleerd dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Dat ik de liefde en aandacht die ik aan mijn geliefde geef ook aan mezelf mag geven."

anoniem


Mijn ervaring 09-05-2015:

Ondanks dat ik het gevoel had dat ik alles in mijn leven redelijk op de rit had en emotionele gebeurtenissen in mijn leven een plekje had gegeven bleef ik toch onrust voelen. Ook twijfelde ik vaak aan mezelf en voelde me onzeker over mijn kunnen. Ik gooide het vaak op mijn bestaan als freelancer, maar nadat een goeie vriendin van mij me vertelde over haar ervaringen met Yvonne besloot ik toch ook een afspraak te maken om uit te vinden waar die onrust en onzekerheid echt vandaan kwam.
Het moment dat ik voor het eerst bij Yvonne binnen stapte voelde ik gelijk dat ik emotioneel werd. Als een soort ontlading, maar het voelde gelijk veilig om los te laten. Ik was zelf een beetje verbaasd over wat er allemaal naar boven kwam, maar voelde me er tegelijkertijd goed bij. Ik merkte in alles in mijn lichaam dat ik klaar was om me open te stellen voor alle informatie die ik kreeg van Yvonne maar ook gewoon door te voelen. Blokkades en angsten in dit leven maar ook uit vorige kwamen naar boven en zorgde er voor dat ik mezelf, dingen die ik heb meegemaakt , en mijn geliefden om me heen beter begreep. Tijdens het magnetiseren merkte ik ook dat alles in mijn lichaam weer vrijer kon stromen, waardoor ik gelijk weer meer energie kreeg.
Door de geleide meditaties tijdens de sessies met Yvonne en de nieuwe ruimte die er nu weer was lukte het me ook om thuis te mediteren zonder steeds af te dwalen met mijn gedachten en echt te genieten van de nieuwe rust in mijzelf.

Ik merk dat ik op alle levels door de sessies erg gegroeid ben. Ik zorg nu ook beter voor mezelf door te luisteren naar mijn gevoel en bewuster bezig te zijn met alles wat ik doe.
Door de sessies met Yvonne en de kennis die ik nu heb, heb ik veel meer vertrouwen in mezelf gekregen en zin in de toekomst. Ik weet en geloof nu dat er mooie dingen op mijn pad komen.
Ik ben Yvonne erg dankbaar mij te hebben geholpen in dit groei proces, en me handvaten te geven om die groei door te zetten. De liefde en rust die ik nu voel gun ik iedereen, en daarom kan ik de sessies van Yvonne echt aan iedereen aanraden!

Didi


Mijn ervaring:
Yvonne is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ik heb een paar sessies bij haar gehad en merkte al heel snel resultaat. Ze gaf me ‘huiswerk’ mee om me zelfverzekerder te voelen en oude angsten kwijt te raken. Die oefeningen doe ik nog steeds elke dag. Ik voel me sterker, lekkerder in m’n vel en kan mezelf beter uiten. Ook heeft ze me geleerd te mediteren, waardoor ik veel rustiger ben geworden. Ik raad iedereen aan om eens bij Yvonne langs te gaan: het is een cadeautje voor jezelf!

Groetjes José
02/12/12


Mijn ervaring:
Toen ik in Mei 2011 bij Yvonne kwam was ik behoorlijk de weg kwijt! 15 jaar aan diverse zaken zoals: slechte relaties, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, gebrek aan zelf liefde, werken in een vrouw onvriendelijke werkplek, slechte familiebanden, negativiteit etc. had ik opgekropt en weer een slechte relatie was de druppel.
Ik dacht bij mezelf, "ok, nu is het genoeg dit kan niet zo langer!" en ging dus op zoek naar hulp. Via google kwam ik uit bij Yvonne. Sceptisch als ik was, verwachtte ik er eerlijk gezegd niet veel van, maar besloot toch een afspraak te maken. Na de eerste afspraak was ik uitgeput, maar ook gelijk een stuk lichter en heel positief. Daarvoor was ik altijd in alles negatief, trok ik alles naar me toe en en was ik zeer onzeker, maar meteen die eerste keer al voelde ik me zo positief!
Yvonne heeft me geholpen door de sessie's hoe ik weer "On top of de world" kon staan, hoe je ten alle tijden in controle bent van JOU leven, hoe je weer van jezelf kunt houden.
Je krijgt diverse meditatie oefeningen en ook huiswerk voor thuis, en het is niet altijd even makkelijk natuurlijk omdat je je eigen angsten moet aanvechten, maar het is zeer de moeite waard en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben in 1,5 jaar zo intens veranderd met hulp van Yvonne. Ik weet weer al die kleine dingen in het leven te waarderen ipv mijzelf te concentreren op werk en geld. Ik kies enkel nog voor dingen die IK leuk vind en mij gelukkig maken en sindsdien sta ik weer gelukkig en sterk in mijn schoenen.
Het zal niet altijd makkelijk zijn, en het Universum zal je net zo lang blijven testen tot je je examen goed af legt, maar ik kan je garanderen dat wanneer je de veranderingen doorvoert in je leven je zoveel moois gaat terug krijgen.
Sinds ik bij Yvonne ben geweest bekijk ik ALLES vanuit het positieve en ben ik gelukkiger dan ooit tevoren.
Yvonne Ros heeft mijn leven veranderd en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor! :)

Francisca
30-08-2012

Je kunt hier je ervaring delen.