homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Wat is spirituele coaching?

Een spirituele coach is een raadsman/vrouw, counselor, mentor, begeleider, gids, hulpverlener en een stimulerende trainer.

Gesprekstherapie kan o.a. helpen bij emotionele problemen, stress, verstoorde relaties, angst om beslissingen te nemen, levensvragen, eenzaamheid, depressies, seksualiteit, zingeving, religieuze problemen, vragen rond studie, werk en loopbaan, verwerken van het verleden, enz.
En, niet in de laatste plaats, bij het vinden van je eigen weg.

Het leven brengt voor iedereen problemen met zich mee.
Het is mogelijk dat je soms een probleem hebt waarmee de mensen in je eigen omgeving geen raad weten. Of je hebt een levensvraag die je liever niet aan je familie, je vrienden of je werkgever toevertrouwt.
Of, erger nog: juist de mensen in je omgeving zijn misschien de oorzaak van je problemen.

Wie biedt je dan de beste hulp en op welke manier?
Iemand die luistert en mee voelt. Door over je problemen te praten gaat er al iets in werking wat duidelijkheden en inzichten kan opleveren. Er zijn vele mogelijkheden om ieder probleem een plekje te geven.
Dit is fijn om met je counselor door te nemen, het geeft rust en zelfvertrouwen.

Een belangrijke basis in de therapie is een doel en samen een actieplan te maken.
Leren ontspannen is ook een belangrijk doel en als je vanuit een andere manier naar jouw probleem kijkt rollen vaak de oplossingen uit je mond.

Begrijp goed het gaat om samenwerken. Ik wil en ga je niet veranderen, ik help je weer bij jouw ‘weten’ te komen om jouw probleem op te lossen.
Jij bent al heel en compleet… alleen weet je het soms even niet meer… en dat is helemaal niet erg. Dat is menselijk.

Hulp vragen is sterk zijn, niet iedereen durft hulp te vragen. Voor mij is het een teken van echt sterk zijn en echt zelf een verbetering willen.

Door gesprekstherapie kun je leren om je gedachten beter op een rijtje te zetten, te ontdekken wat je in de toekomst wilt, leren omgaan met stress, levensvragen te bespreken of te werken aan je persoonlijke groei.

*Naast of samen met magnetiseren helpt een Helend Meditatie Consult ook krachtig bij het opruimen van blokkades, ziektes en problemen. Kijk in het menu bij Meditatie. Voel wat goed voelt voor jou.

Ik zie je graag in mijn praktijk in Nijkerk.

Inspiratie film:
klik hier

Nieuw! coaching en (helende) meditatie en of ontspanning oefeningen consult via Skype!
Dit werkt ook heel krachtig omdat tijd en afstand niet geldt in de wereld van energie :)
Kijk voor prijs informatie op de pagina: consult/contact.


Je kunt hier een coaching consult of combi-consult aanvragen.