homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Coaching voor 5D business training 1 op 1 of groep

Voor de lichtwerkers die het verschil op aarde (gaan) maken.

Via mijn prachtige gidsen Maria Magdalena, Yeshua, grootmoeder Anna en Godin Tanit (van Ibiza) en lichtmeesters kreeg ik de ingeving om spirituele coaches, healers en therapeuten te helpen.

Ik ga persoonlijke coaching op spiritueel business vlak doen.
Ik ga groep coaching op spirituele business vlak doen.
Via coaching met een groep leren we nog sneller met elkaar en van elkaar.

Via een coaching voor de spirituele business kampen we allemaal met aanpassingen om onze business door te starten in de 5de en hogere dimensies.

De nieuwe frequenties vragen onze aandacht om mee te stromen met 'de nieuwe manier van business doen.'

In mijn meditatie reizen, 1 op 1 in mijn praktijk in Nijkerk en online help ik iedereen die resoneert met deze lichtkracht hulp.

Het Spiritueel Business vlak is een bijzondere tak van sport zeg maar.
Het succes hangt af van zoveel energetische aspecten.

Wat ik vaak opmerk als prachtige lichtwerkers niet succesvol zijn is dat ze onbewust veel entiteiten bij hun dragen, er nog oude donkere energetische stukken plakken in hun aura, een aantal blokkerende overtuigingen nog niet helemaal weg zijn voor de vrije doorstroom naar gemak en overvloed, hun stroom van welzijn niet open staat, de verbinding met moeder aarde beter kan, ze de kracht van de gedachten onbewust nog niet inzetten om nu hun wens/doel te mogen ervaren.

Een prachtige healer, coach, lichtwerker en therapeut heeft vaak geen klankbord om even haar/zijn eigen energie te spiegelen.
We zitten vaak vast in de gebruikelijke manieren hoe we dingen (al jaren) doen.
De 5de dimensie is ingeleid en de hogere dimensies zijn beschikbaar voor iedereen, dat betekend dat wij als spirituele lichtwerkers alles, maar dan ook alles mogen bijstellen.
We mogen de manier van werken die we gewend zijn veranderen, het lijkt op mee stromen met een nieuwe toevoer van licht.Het werken met cliënten mag aangepast worden, we mogen nieuwe gidsen uitnodigen voor deze nieuwe tijd en onszelf spiegelen.

We mogen in het hier en nu vanuit de 5de dimensie opnieuw je praktijk instappen.

Het verbinden met deze lichtkracht voor gevorderden is niet voor iedereen weggelegd. Vele spirituele coaches en healers kunnen (nog) niet mee in deze hogere frequenties. Zij hebben nog zelfwerk te doen. Ego mag eerst loslaten.
Uiteindelijk gaat iedereen genieten van de hogere frequenties. Niemand loopt uit de pas. Iedereen stapt op het juiste moment op de juiste tijdlijn.

De energie van de 'nieuwe wereld' is letterlijk op een andere 'tijdlijn.'
De frequentie voelt als thuiskomen, alsof de verbinding met de energie van de Plejaden weer herstelt is, de 9 meesters full-time om ons heen zijn, ons lichtlichaam de MerKaBa als dagelijks vervoermiddel gebruikt mag worden.

'It is Time To Reconnect!’

Ik ga hier een nieuwe online workshop/cursus over maken. Bericht me als je geïnteresseerd bent.

Op al mijn LichtWerkReizen naar Ibiza en de Maria Magdalena reizen naar Katharenland neem ik al mijn aangereikte wijsheid mee en werk samen met Maria Magdalena, Yeshua, grootmoeder Anna en Godin Tanit van Ibiza.
Zij leiden mij op en ik deel alles wat ik tot nu toe weet met jullie. Verbinden met deze kennis is een soort Heilige graal.

In groepen op reis stem ik af op de hulpvraag van de deelnemers, hieruit volgt een bewustzijnsreis op maat zodat iedereen de transformatiereis van zijn/haar leven krijgt. Vraag maar aan deelnemers…

Voor 1 op 1 consulten is de overdracht € 75,00 per uur.

Tot gauw.
Lieve groet,
Yvonne