homeEven voorstellen Auteur Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reizen Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Najaar: Spirituele Reis met Maria Magdalena in Katharenland

8 daagse Spirituele Reis met Maria Magdalena in Katharenland op 2 oktober 2019


Soms maakt een bijzondere plek op aarde het verschil voor jou, soms is het de energie van verlichte meesters. Soms is het alleen maar de energie van Maria Magdalena. Soms is het de begeleiding van een lichtwerker die je op een liefdevolle manier inspireert om je zielsvonk, wie je bent, te omarmen. Soms herinner je dat je een deel van 'De Bron' bent en dat jij alles kan...

Soms komt er een reis op je pad waar je dit allemaal samen komt.


Het lijkt wel of iedereen opeens wordt aangetrokken door het Katharenland, waar ooit Maria Magdalena leefde!
Ik begrijp dat deze voedende, liefdevolle energie ons nu roept! Het is Tijd!Een helende reis naar binnen. Terug naar jezelf. Van hoofd naar hart, van denken naar voelen. Wat maakt mijn hart blij? Waar word ik gelukkig van? Wat maakt mij compleet? Na welke missie wil ik de wereld verlaten, wat laat ik achter? Wat is mijn gave? Dit zijn vragen waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt.

Hoe kan je kijk op rijkdom en geluk compleet veranderen?
Door te mediteren, te bewegen, te ontspannen, bewust adem te halen en helende vragen aan jezelf te stellen. Zo raak je dichter bij je hart frequentie en maak je bewust contact met jouw zielenwijsheid.De reis is inclusief verblijf, alle maaltijden, excursies, hikings, begeleide helende meditaties en excursies.


Wat gaan we doen? De Maria Magdalena plekken bezoeken, geheime grotten in Rennes le Chateau bezoeken, de Goddess Chair (Godin Isis stoel) voelen, Mount Bugarach beklimmen, Het Katharenkasteel van Montségur bezoeken, naar een bijzondere kerk op een geheime locatie, alles onder begeleiding van mij als spirituele coach en Maria Magdalena energie.

Ik begeleid diepgaande helende meditaties op de bewuste krachtplekken die ik in mijn boek : 'Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena' omschrijf! Dit wordt een hele bijzondere transformatiereis! Leuk als je eerst mijn boek leest.Inspireren
Ik wil je graag inspireren met alles wat ik doe om nog meer naar je gevoel te luisteren en nog meer te vertrouwen op wat jouw innerlijke stem zegt. Het leren luisteren naar je innerlijke stem mag een levensdoel zijn voor iedereen.
Alles gebeurt op het juiste moment. Dat jij nu deze website pagina leest betekent, dat het jouw tijd is om deze informatie tot je te nemen.
Mijn intentie is mensen te inspireren met mijn verhaal zodat je zelf naar krachtplekken op aarde gaat en de energie zelf gaat ontdekken.
Het leven is een bijzondere spirituele reis die niemand kan verklaren. De ingevingen die mensen ontvangen, leiden de weg naar de volgende ervaring in hun leven.

Thuis komen in jezelf en je Maria Magdalena vonkje in je hart laten ontwaken zodat je kunt stralen van geluk
De Magdalena Meditatie Workshop in Frankrijk kost € 1395.00

Aanvang 02/10/2019, 8 dagen/7 nachten in Rennes le Chateau Frankrijk.

Inclusief:
-7 nachten verblijf in heerlijk huis op een bijzondere plek
-3x daags eten (all inclusive)
-5 dagen op de krachtplekken (buiten) Helende Meditaties doen!
-begeleidt worden vanaf Rennes le Chateau naar alle (geheime)krachtplekken
- excursies met diepgang
-extra geheime excursie en ontmoeting met onvergetelijke mensen en plekken
-de helende kracht van muziek ervaren
-bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee)
-Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van Langedoc Frankrijk, incl. ruimte voor aantekeningen en opdrachten
-Veel lol en een onvergetelijke ervaring
-Vrije tijd


Exclusief:
-vervoer naar Rennes le Chateau ( waarschijnlijk kun je overleggen om mee te rijden met deelnemers die met de auto gaan). Met het vliegtuig reizen naar Toulouse is snel en goed betaalbaar.
-meditatiekussen/matje
-reis en annuleringsverzekering

Belangrijk! Je moet goed ter been zijn.
Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren. Dit wordt de meest bijzondere reis!

Schrijf je snel in bij info@timetogetwise.nl