homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Maria Magdalena Retraite in Frankrijk in 2023

In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 2de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.
Lieve groet,
YvonneMaria Magdalena Meditatie Reis in Katharenland 2022


Time To Get Wise gaat op reis!
Vanuit mijn tweede huis in Rennes-le-Château organiseer ik Maria Magdalena reizen.
Ik neem je mee naar bijzondere plekken en breng je in verbinding met de Heilige Familie.


Op deze krachtplekken gaan we in meditatie waar ik boodschappen channel van de Heilige Familie voor jouw bewustzijnsgroei en persoonlijk proces.
Tijdens de reis verblijf je in het prachtige dorpje Rennes-le-Château waar een bijzondere hoge energie vibreert.
Deze reis brengt je een stap verder op jouw levenspad, het brengt opschoning, heling, richting en een betere verbinding met jezelf.


Bijzonderheden over Rennes-le-Château


Rennes-le-Château ligt hoog op een bergtop en werd vroeger Rhédea genoemd. Vanuit overleveringen weten we dat de Heilige Familie hier heeft gewoond nadat ze gevlucht waren vanuit het Heilige Land. En hebben hier een nieuwe samenleving neergezet vanuit het gedachtegoed van Yeshua en Maria Magdalena.

Rennes-le-Château is gelokaliseerd midden op de Roseline/Dragonline (hoofdslagader van moeder aarde). Rennes-le-Château heeft een miraculeuze geschiedenis die als je er eenmaal mee verbind je niet meer loslaat. We bezoeken plaatsen waar de echo van Maria Magdalena en Jezus/Yeshua nog voelbaar is.Tour Magdala

Deze Maria Magdalena reis vergroot je hartbewustzijn. De diepe liefde die je ervaart van de Heilige Familie integreert in je hele Zijn.

Wie ben ik?


7 jaar geleden werd ik spiritueel geroepen om krachtplekken schoon te maken op de Roseline in Katharenland.
Toen ik op de Godin Isis stoel zat vertelde Isis mij dat ze lange tijd geen contact kon maken met lichtwerkers en dat ze blij was dat ik me openstelde om haar werk te doen.
Vanaf dat moment heb ik me ingezet om vervuilde energieportalen op te schonen en opnieuw met het licht te verbinden. Zodat de aarde en al zijn bewoners naar een hogere trilling kan gaan. Dit werk is heel belangrijk voor de transitie van moeder aarde naar de vijfde dimensie.
Tevens zet ik mij in om andere lichtwerkers te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn, zodat zij zich hun krachten herinneren en deze in gaan zetten voor de transformatie van het menselijk bewustzijn. Samen één sterk lichtveld.
Alles gebeurt vanuit liefde, zoals Yeshua en Maria Magdalena uitdroegen.Fontaine des Amour


Maria Madgalena kerk in Rennes-le-Château

Voel je je aangetrokken tot deze energie? En wil je hier meer wegwijs in? Schrijf je in via inschrijfformulier in menu balk. Heb je nog vragen voor meer informatie klik hier voor contact.

Maria Magdalena Meditatie Reis 2023.
inclusief:

- 7 nachten verblijf op de meest bijzondere plek in Katharenland
- inclusief alle maaltijden
- 5 dagdelen spirituele activiteiten
- bewustmakende gesprekken
- helende meditaties onder begeleiding
- helende frequentie tijdens een muziek concert
- excursies naar een aantal krachtplekken
- kleine groepen, van 4 tot 8 deelnemers
- persoonlijke aandacht
- bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)
- uitgebreid documentatie met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk;
- vrije tijd


Exclusief:

- de reis naar Rennes-le-Château (de meesten reizen gezamenlijk met de auto)
- eventueel een auto huren vanaf de luchthaven
- Ophaal service mogelijk vanaf Toulouse luchthaven naar Rennes-le-Chateau. Kosten € 150.00 per persoon mits er zich 3 tot 4 personen aanmelden.
- meditatiekussen/matje
- reis en annuleringsverzekering


Prijs € 1.295,00
(Er wordt uitgegaan van twee personen per kamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 175,00)

Vanaf 15 maart 2022 zijn alle restricties vervallen voor Frankrijk. Zelf ben in januari en maart dit jaar al heen en weer geweest met de auto en ervaar dat er niets aan de hand is. Mocht er dit jaar weer iets gebeuren waardoor de reis niet door kan gaan, dan
verplaatsen we de reis naar een ander moment of annuleren we de reis in overleg met de groep.

*Door mijn hoog gevoelige energie kan ik niet werken met mensen die ervoor gekozen hebben zich te hebben laten vaccineren tegen C. De uitwerking van de vaccinatie brengt mijn energieveld naar beneden waardoor ik niet goed in verbinding kan komen met de Bron. Dus als je korter dan 10 maanden geleden bent gevaccineerd kan ik je helaas niet ontvangen in de groep. Je bent op een later tijdstip natuurlijk van harte welkom.Los erbij te boeken:
1 op 1 Coaching en diverse healing sessies bij Yvonne, kosten € 75,00 per uur.

Belangrijk! Je moet goed ter been zijn. Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren.


Heb je mijn boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena’ al gelezen?
De spirituele reis die mijn leven veranderde, kijk bij 'Boek' in de menubalk.


Boek Yvonne Ros


Algemene voorwaarden
Na een aanbetaling van € 500.00 bent je definitief ingeschreven.
Annulering workshops in het buitenland:
De vaste aanbetaling van €500.00 is niet restitueerbaar.
De restbetaling geschied 12 weken van te voren.
Annulering 10 weken van te voren: u krijgt de helft van de restbetaling terug.
Annulering 8 weken van te voren: u krijgt geen geld terug.