homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Maria Magdalena Retraite in Frankrijk 1 juni 2023

Spirituele reis met Maria Magdalena in Katharenland 1 juni t/m 7 juni


Mediteren, Baden, Reinigen, Energie, Transformatie, Wandelen, Ademhaling, Maria Magdalena, Mysteriën, Tempeliers, Katharen, Innerlijke Kracht, Geheime Krachtplaatsen, Muziek, Dimensies, Natuur, Verborgen Grotten, Heilige Waterbronnen

Na 6 maanden een pauze te hebben genomen start ik mijn bijzondere Maria Magdalena meditatiereizen weer op in Katharenland (Frankrijk) Ga je mee op 1 juni?
Afgelopen jaar (2022) werd ik veel uitgezonden naar krachtplekken op aarde en heb de tijd genomen om te focussen op mijn persoonlijke lichtwerk zodat moeder aarde haar leylijnen meer in balans zijn gekomen. Het voelt voor mij dat het collectieve bewustzijn mag groeien tijdens deze transformatie van de aarde en haar bewoners. Er zijn veel activaties doorgekomen en herstel methodes voor krachtplekken te openen of ze juist te sluiten. Alle kennis deel ik graag met je.

Deze Maria Magdalena reis vergroot je hartbewustzijn. De warme liefde die je ervaart van de Heilige Familie integreert in je hele Zijn.
Deze reis brengt je een stap verder op jouw levenspad, het brengt opschoning, heling, richting en een betere verbinding met jezelf.


Door mijn nauwe samenwerking met Maria Magdalena, Jezus (Yeshua) en Grootmoeder Anna ontstaan de mooiste Helende Meditaties voor de groep en voor moeder aarde. Ik channel al jaren Helende Meditaties via de Heilige Familie voor jouw bewustzijnsgroei en persoonlijk proces.

Vele deelnemers van mijn online meditaties en deelnemers van mijn Maria Magdalena reizen hebben hun aanwezigheid dichtbij gevoeld.

Ik neem je mee naar bijzondere plekken en breng je in verbinding met de Heilige Familie. Op deze krachtplekken gaan we in meditatie waar ik boodschappen channel van de Heilige Familie.


Het is nu tijd om te verbinden vanuit LichtKracht en ons in te zetten de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen. Wat even zo belangrijk is, is ons hart schoon te maken van oude emoties. Wij zijn een kanaal voor liefde en licht door te geven. Bij blokkerende emoties gaat deze doorstroom minder soepel. Wij zijn ‘Licht-Brengers’ en daar zijn we goed in!

Wij zijn kinderen van het licht aangesloten met de ‘Absolute Source Of Creation!’


Bijzonderheden over Rennes-le-Château


Rennes-le-Château ligt hoog op een bergtop en werd vroeger Rhédea genoemd. Vanuit overleveringen weten we dat de Heilige Familie hier heeft gewoond nadat ze gevlucht waren vanuit het Heilige Land. En hebben hier een nieuwe samenleving neergezet vanuit het gedachtegoed van Yeshua en Maria Magdalena.
Rennes-le-Château is gelokaliseerd midden op de Roseline/Dragonline (hoofdslagader van moeder aarde). Rennes-le-Château heeft een miraculeuze geschiedenis die als je er eenmaal mee verbind je niet meer loslaat. We bezoeken plaatsen waar de echo van Maria Magdalena en Jezus/Yeshua nog voelbaar is.
Rennes le Chateau is bij uitstek het energetische middelpunt waar pure liefde, gelijkwaardigheid van het mannelijke en het vrouwelijke en het Heilige huwelijk samenkomen met Maria Magdalena en Jezus (Yeshua) energie.



Tour Magdala

Maria Magdalena


We bezoeken plaatsen waar de echo van de geschiedenis van Maria Magdalena en Jezus nog voelbaar is. We bezoeken andere dimensies en gaan door energetische portalen. We verdiepen ons in de leer van Maria Magdalena en de Katharen.
De geschiedenis van Maria Magdalena mag nooit vergeten worden.
Wat was het geloof of de levenswijze die Maria Magdalena 2000 jaar geleden kwam brengen naar Europa?

Het geloof was: Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf, voor je medemens en deze stralende Liefde met je liefdes partner samen te laten smelten. Zodat je samen een kolom van licht en liefde bent. Hoe mooi! Waar man en vrouw gelijk zijn.
Waarom is dit verborgen gehouden? Het is nu tijd dat we dit allemaal weten en delen.

Steeds meer vrouwen maar ook mannen voelen zich verbonden met de Maria Magdalena energie. Zij was en is de inspiratie voor vele mensen. Als maan priesteres, als healer, als apostel, als echtgenoot, als moeder, als liefde brenger…
De Katharen en de Tempeliers beschermden haar en haar volgelingen. Deze geschiedenis is zo bijzonder om te weten. Dit zet de gehele geschiedenis op zijn kop. Het is nu tijd voor transparantie en de waarheid. 22 juli (haar verjaardag) is uitgeroepen door de paus tot Maria Magdalena dag!


Energiewerk


Met deze Helende Meditatiesreis stem ik af op wat er geheeld mag worden. Maria Magdalena staat heel dicht bij mij en bij ons als groep. Zij communiceert met ons.
Door in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen te lopen worden bepaalde plekken van het innerlijke stuk van de mens aangeraakt.


Vorige deelnemers noemen deze reis
'De Transformatie in hun Leven'

Inspiratie


Als spiritueel coach, magnetiseur, diverse energetische healingen therapeut, meditatie coach en auteur organiseer ik deze Spirituele Reizen vanuit het hart!
In 2015 ontdekte ik onder begeleiding van Maria Magdalena de meest liefdevolle, hemelse plekken op aarde. Ik kreeg een opdracht en heb deze volbracht. Hier heb ik een boek over geschreven. Nu inspireer ik mensen deze voetstappen naar innerlijke kracht zelf te ontdekken, op deze magische plekken in Frankrijk. Dit doe ik onder begeleiding van mijn helende meditaties en mijn connectie met Maria Magdalena.



Fontaine des Amour

Ervaring van een deelnemer:


Vanaf het moment dat de groep bij elkaar kwam leek het alsof alles klopte. Alles verliep heel fijn en natuurlijk. Wat ik heel bijzonder vond was om te ervaren hoe een groep totaal onbekenden en verschillende personen binnen zo’n kort tijdsbestek naar zo’n mooie onderlinge verbinding kan toegroeien. Het heeft mij wederom doen beseffen dat uiterlijke vorm zo weinig zeggend is en dat op het moment dat mensen vanuit eenzelfde intentie samenkomen het gevoel van verbondenheid, eenheid, Liefde en vreugde naar ongekende hoogten stijgen.
De week in zijn totaliteit heeft mij zoveel meer gebracht dan ik vooraf heb kunnen inschatten. De groepsverbinding, de energie van het gebied, de krachtplekken, de begeleiding van Yvonne, allen hebben ertoe bijgedragen dat ik nieuwe levels van liefde, vreugde en verbinding heb ervaren, dat ik oude stukken heb kunnen loslaten, meer vertrouwen heb gekregen in het omarmen van mijn spiritualiteit en over nieuwe kennis en tools beschik om mijn spiritualiteit op een liefdevolle manier verder te ontwikkelen. Voor mijn gevoel heeft deze week de basis gelegd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, een hoofdstuk dat ik nu met veel vertrouwen durf aan te gaan wetende dat de juiste mensen en mogelijkheden zich op het meest geschikte moment zullen aandienen.
Eenieder die zich aangetrokken voelt tot Maria Magdalena en spirituele groei kan ik alleen maar adviseren de mogelijkheid aan te grijpen mee te gaan op reis. Het is voor mij een levens veranderende ervaring geweest en ondanks mijn scepticisme vooraf, nu achteraf het grootste cadeau dat ik mijzelf had kunnen geven.

(Kijk bij meer ervaringen in de menu balk)


Maria Magdalena kerk in Rennes-le-Château

Excursies:


Magische geheime plekken bezoeken zoals:
De Maria Magdalena grot, de Jezus grot, de Wedergeboorte grot, de Godin Isis stoel, het Kosmische plateau, de Maria Magdalena kerk in Rennes le Château, de Roseline (leylijn), de Heilige vallei, de Fontaine des Amours, Montsegúr, Oer oude kerk gebouwd op een Isis Tempel, inwijdingsgrot Katharen, Tempeliers Chateau, Bugarach, de waterbron van Godin Isis, Nebias labyrint en nog veel meer. De laatste 8 jaar heb ik meer dan 20 prachtige, heilige verborgen plekken ontdekt. Dus we kunnen 4x een weekje op reis! Ik voel in en pendel welke plekken het meest geschikt zijn voor deze groep.

De reis die jouw leven kan veranderen:

* Reis naar het land van Maria Magdalena waar Liefde en Licht voelbaar is
* In Katharenland hangt een magische sfeer van zachtheid en verbondenheid
* Een geschenk voor hart en ziel
* Ontdek Mystieke plaatsen, verborgen en beschermt door natuurwezens
* De reis die jou doet Thuiskomen IN Jezelf
* Hoger in energie komen om nog meer verbonden te zijn met gidsen, engelen en verlichte meesters
* In Katharenland is de blauwdruk van het universum zo goed voelbaar


Wat zou je kunnen ontdekken:

* Ontdek jouw god(dinnen)vonk en zielsmissie en straal als nooit tevoren
* De aanwezigheid van verlichte meesters en andere energie helpers
* Herontdek de vreugde in jezelf
* Wandelen in de natuur, de perfecte manier om je te verbinden met jezelf en de kosmische energie
* Het ware verhaal over Maria Magdalena, de bloedlijn, Tempeliers, verborgen schatten, de mystieke priester van Rennes-le-Chateau en de helende klanken van een concert in het kasteel.
* De Katharen geschiedenis
* De Heilige Vallei
* Een oer oude kerk gebouwd op een tempel van Isis




Onder liefdevolle begeleiding spirituele activiteiten doen

* Dichter bij jezelf komen
* Het loslaten van oude stukken en vrij zijn
* Je innerlijke wereld helder krijgen
* Contact maken met krachtplekken energie van moeder aarde
* Back To Love, de kracht in ons aan het werk te zetten
* De echo van Marie Magdalena, Jezus en Godin Isis voelen in ieder element in deze streek
* Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie
* Zelf je aura invoelen en jouw energie kunnen verlichten/verhogen
* Ontdek hoe waardevol jij Bent
* Innerlijk vertrouwen doen groeien
* Met bewust gelijkgestemde op pad gaan
* Wat zegt jou zielsmissie?

Weet dat we dit allemaal niet in 1 dag kunnen doen. Geef aan waar jouw focus legt dan kan ik daarop invoelen.



Maria Magdalena Meditatie Reis van 1 juni t/m 7 juni 2023.

inclusief:


- 5 dagdelen spirituele activiteiten ( 4 á 6 uur)
- bewustmakende gesprekken, inspiratie, healing, cleansing
- helende meditaties onder begeleiding
- helende frequentie tijdens een muziek concert
- excursies naar een aantal verborgen krachtplekken en heilige plekken
- Welkom diner en afscheid diner
- kleine groepen, van 4 tot 8 deelnemers
- persoonlijke aandacht
- bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)
- uitgebreid documentatie met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk;
- vrije tijd


Exclusief:


- de reis naar Rennes-le-Château (de meesten reizen gezamenlijk met de auto)
- verblijf in hotel, studio of appartement ( Je krijgt de contactgegevens van mijn top 5 locaties)
- Het welkom diner en afscheid diner zijn inclusief, de rest mag jezelf organiseren
- eventueel een auto huren vanaf de luchthaven als je met het vliegtuig komt
- meditatiekussen/matje
- reis en annuleringsverzekering


Prijs € 830,00


Weekschema:
- Donderdag 1 juni aankomst dag, kennismaking met een hapje en een drankje vanaf 16.00 uur in ons huis in Rennes le Château en om 19.30 uur is het Welkom Diner in Le Jardin De Marie.
- Vrijdag 2 juni vanaf 9 uur excursie naar een bijzondere (kracht)plek incl. helende begeleide meditatie duurt ongeveer 4 á 6 uur.
- Zaterdag 3 juni vanaf 9 uur excursie naar een bijzondere (kracht)plek incl. helende begeleide meditatie duurt ongeveer 4 á 6 uur.
- Zondag 4 juni vrije dag om bv naar de superleuke markt in Esperaza te gaan en met een beetje geluk is er een healing piano concert van Devayani!
- Maandag 5 juni vanaf 9 uur excursie naar een bijzondere (kracht)plek incl. helende begeleide meditatie duurt ongeveer 4 á 6 uur.
- Dinsdag 6 juni vanaf 9 uur excursie naar een bijzondere (kracht)plek incl. helende begeleide meditatie duurt ongeveer 4 á 6 uur.
- Woensdag 7 juni vanaf 9 uur excursie naar een bijzondere (kracht)plek incl. helende begeleide meditatie duurt ongeveer 4 á 6 uur en om 19.30 uur is het Afscheid Diner in Le Jardin De Marie.

Ben je geïnspireerd? Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier (zie hierboven in de menubalk). Heb je nog vragen voor meer informatie klik hier voor contact.

*Zoals iedereen ziet die al eerder met mij op reis is geweest regel ik het uitgebreide eten niet meer en de hotelkamers. Als je zelf alles gaat regelen (met alle tips en links van mij) kom je rond de € 1395,00 net zoals de all-inclusief reizen van mij uit het verleden.

Informeer naar de volgende Maria Magdalena reis in Rennes le Château in 2023.

*Door mijn hoog gevoelige energie kan ik niet werken met mensen die ervoor gekozen hebben zich te hebben laten injecteren tegen C. De uitwerking van de vaccinatie brengt mijn energieveld naar beneden waardoor ik niet goed in verbinding kan komen met de Bron. Dus als je korter dan 6 maanden geleden bent gevaccineerd kan ik je helaas niet ontvangen in de groep. Je bent op een later tijdstip natuurlijk van harte welkom.




Los erbij te boeken:
1 op 1 Coaching en diverse healing sessies bij Yvonne, kosten € 75,00 per uur.

Belangrijk! Je moet goed ter been zijn. Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren.

Heb je mijn boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena’ al gelezen
De spirituele reis die mijn leven veranderde, kijk bij 'Boek' in de menubalk.


Boek Yvonne Ros

Algemene voorwaarden
Na een aanbetaling van € 500.00 bent je definitief ingeschreven.
Annulering workshops in het buitenland:
De vaste aanbetaling van €500.00 is niet restitueerbaar.
De restbetaling geschied 12 weken van te voren.
Annulering 10 weken van te voren: u krijgt de helft van de restbetaling terug.
Annulering 8 weken van te voren: u krijgt geen geld terug.