homeEven voorstellen Auteur Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reizen Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Maria Magdalena Godinnen retraite in Frankrijk 2 oktober 2019

8-daagse Spirituele Reis in Frankrijk

Godinnen veranderen de wereld, Godinnen zijn nodig op krachtplaatsen, Godinnen leven in ons, samen maken wij het verschil.

Waarom naar de krachtplekken in Zuid-Frankrijk?

In het dorpje Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk is een klein dorpje op de Roseline/Dragonline van Moeder Aarde. Dit dorp plus een paar andere krachtplekken in de omgeving hebben een bijzondere hoge energetische trilling.

Een stapje terug

4 jaar geleden werd ik geroepen om daar krachtplekken schoon te maken en de schoon gemaakte krachtplekken te activeren. De Godinnen energie zoals die van Godin Isis kon lichtwerkers zoals ik niet bereiken omdat ze in een vorm van quarantaine zaten. In 2015 kreeg ik via een bijzondere Godin Isis plek in Frankrijk contact met haar en mocht ik haar werk uitvoeren. Ik was een instrument om leylijnen schoon te blazen en de sacret feminin code er in te plaatsen. Later begreep ik steeds beter hoe het werkte.Wat is onze taak?

Wij vrouwen hebben een code in ons baarmoeder(plek) deze code resoneert op energiebanen in de aarde. Op krachtplekken verblijven betekend een uitwisseling van energie. Met intentie contact maken met de leylijnen energie betekent samenwerken met Moeder Aarde voor het hoogste goed. Het Eenheidsbewustzijn, zo boven zo beneden mag nu herstelt worden. Wij zijn degene waar we op gewacht hebben, wij maken het verschil. Maria Magdalena is in ons geboren, Godin Isis is in ons geboren. Wij dragen vele codes in ons lichaam. Wij werken samen met de energie van Moeder Aarde.
Moeder Aarde heeft een hoger plan voor haar bewoners. Wij kunnen samen werken. Door zelf energetisch naar een hogere dimensie te gaan wordt lichtkracht een natuurlijk instrument om mee te werken.

Deze prachtige reis

Mediteren op krachtplekken met de Godinnen intentie is krachtig voor je eigen energielichaam en het effect wat het heeft op het grote geheel.
We bezoeken mooie energierijke plaatsen in de natuur waar beekjes stromen, prachtige groene bergen het uitzicht invullen, grotten waar vroegere wijze mensen hebben geleefd en ruïnes van de Katharen. Dit zijn de plekken waar al duizenden jaren geleden inwijdingen hebben plaats gevonden. Waar Maria Magdalena mensen heeft gedoopt en genezen. Wij nemen het stokje over en gaan onszelf helen en inwijdingen doen voor het grote geheel.

Ik hou ervan om met bijzondere dames zoals jij op reis te gaan, samen zijn we sterk en kunnen wonderen creëren

Wij weten alles al op zielsniveau en hebben dit vele levens al gedaan. Nu gaan we herinneren wat we al weten en elkaar helpen. Ik weet nu ook niet alles maar weet en vertrouw op begeleiding.

Resoneert dit met je?
Schrijf je dan voor 2 oktober in en be-leef de magie van Krachtplekken in Frankrijk. Deze reis is alleen voor vrouwen.
Prijs Spirituele reis 2 oktober 2019
inclusief:
- 7 nachten verblijf op een bijzondere plek in Katharenland
- inclusief de maaltijden
- 5 dagdelen spirituele activiteiten
- helende meditaties onder begeleiding
- helende frequentie tijdens een muziek concert
- excursies naar een aantal krachtplekken
- kleine groepen, van 4 tot 8 deelnemers
- persoonlijke aandacht
- bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)
- uitgebreid le(e)smateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk;
- vrije tijd

Prijs € 1.395,00
(Er wordt uitgegaan van twee personen per kamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 150,00)

Exclusief:
- reis naar Rennes-le-Chateau
- meditatiekussen/matje
- reis en annuleringsverzekering

Belangrijk! Je moet goed ter been zijn.
Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren.