homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Ibiza Meditatie retraite

'Back To Love' meditatiereis op Ibiza

In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 2de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.

Voor 2023 ga ik data plannen om met een groep naar Ibiza te gaan!

Ben je geïnteresseerd in een prachtige ontmoeting met jezelf, wil je je bewustzijn vergroten, wil je dieper in contact komen met de energie van moeder aarde? Dan ben je aan het juiste adres. Geen yogareis, wel helende meditaties voor jou. Ga op reis naar de diepere lagen in jezelf. En herontdek: zelfvertrouwen, je missie, je passie, innerlijke rust en de kracht van de gedachte.


Je wordt gebracht naar de mooiste verborgen krachtplekken van Ibiza, op deze bijzondere plekken in de natuur wordt je begeleidt met verschillende helende meditaties voor mens en de aarde. Dit wordt de meest bijzondere reis!

Er zijn zoveel prachtige spirituele manieren om diep geluk in je hart te voelen. Hierdoor veranderd je eigen magnetische energie. De verandering mag nu plaats vinden, van iets afstoten in je leven, naar iets aantrekken in je leven. Je wordt automatisch een magneet voor wat jij echt zou willen ervaren!

Een helende meditatie is in mijn ogen de meest krachtige manier om je zelfbewustzijn te vergroten

Dit samen uit te oefenen op specifieke krachtplekken op Ibiza maakt alles zo bijzonder en compleet. Vele deelnemers van de vorige Ibiza workshops vertellen mij dit en zijn 10 stappen verder gekomen in hun proces van loslaten en openstaan voor het nieuwe! Dit is zo fijn om te horen.

De Ibiza energie benaderen op de juiste toon vanuit puur bewustzijn is tegenwoordig best moeilijk te vinden, vind ik zelf. Er is een Ibiza hype aan de gang waardoor iedereen opeens naar Ibiza moet!
De puurheid en de juiste intentie van zo'n spirituele reis is voor mij het allerbelangrijkste.'Puur Bewustzijn' is echt op het diepste niveau herinneren wie je echt bent. Weten dat jij die kracht bent, jij bent het licht, jij bent die creëer energie.
De energie van Ibiza helpt je om los te laten, om terug naar jezelf te gaan, om tot rust te komen en weer te genieten. Alles met de juiste intentie kan versterken op Ibiza.


Ibiza mediatie reizen zijn vaak erg speciaal. De fijne energie van het eiland, op de juiste plek mediteren, de reinigende en voedende kracht van het eiland Ibiza die je lijf zo anders doen aanvoelen, teveel om op te noemen!

Vindt jij het ook een heerlijk vooruitzicht om in het voorjaar en najaar als het in Nederland weer koud en donker wordt nog even een weekje van de zon te genieten?

Je innerlijke kracht (her)ontdekken in combinatie met ontspannen, genieten, bergwandelingen maken, mediteren, bewust ademen, visualiseren en natuurlijk ook de kracht van de gedachte aan het werk zetten!

"Wakker worden" op een eiland waar zon, zee, magie, natuur en creativiteit hoog in het vaandel staan! Dit alles met fijn puur eten en leuke excursies.Avontuurlijk als ik ben, wil ik mijn 29 jarige ervaring op Ibiza en mijn hoog gevoeligheid voor krachtplekken met jullie delen zodat jullie een onvergetelijke ervaring krijgen op deze bijzondere plek op aarde!


Zoals je misschien al hebt gelezen mocht ik in juni 2015 bijzondere Ibiza krachtpoorten openen wat nu wereldwijd stroomt! En in oktober 2015 hebben we met een meditatie groep nog meer energie poorten mogen openen!
Dit was zo bijzonder! Wat ik ervaar als krachtplekken energie, wil ik graag met jullie delen en je zelf laten invoelen wat er gebeurt als je daar bovenop zit tijdens deze helende en bewustmakende meditaties.
Ik ben zo nieuwsgierig wat jullie daar ervaren.
Een cadeau voor jezelf waar je een leven lang profijt van hebt.

Wie ben ik?
Ik ben Yvonne Ros en kom al ruim 30 jaar op Ibiza. Ik was vanaf de eerste dag verliefd op dit magische eiland! Wat een krachtplek en wat een mooi eiland met meer dan 100 kleine en grote baaien. Zo groen en zoveel fruit bomen, olijf bomen, kracht bomen en bloemen… teveel om op te noemen. De hippiesfeer, de markten, het heerlijke verse eten, de bergen, uitzichtpunten en noem maar op.
Door iedere vakantie leuke kleding, laarzen en andere hebbedingetjes te kopen was iedere terugreis weer een drama met overgewicht op de luchthaven :)

Nu ik al jaren lichtwerker en spirituele therapeut ben en steeds meer boodschappen door krijg over krachtplekken te mogen openen op aarde, ervaar ik opeens zo een verdieping en een samensmelting met de krachtige energie van onze moeder aarde! Als je haar energie eenmaal diep in je hart gevoeld hebt dan hou je gewoon van haar?Op de laatste dag doen we een bijzonder ritueel op een krachtplek.
We gaan van iedereen de persoonlijke intentie/wens activeren! Dat is zo gaaf en krachtig en ook niet uit te leggen met woorden. Het is een ervaring die iedereen verandert. Ook op het onderbewuste gebied gaan er heel subtiel voor iedereen in het (dagelijkse) leven dingen veranderen.


Ibiza Workshop 2023
Prijs: 1595.00 euro, bij 7 inschrijvingen gaat deze reis door!


Zoals jullie waarschijnlijk weten kan ik geen gevaccineerde cliënten behandelen omdat er iets in het C vaccin zit waardoor ik 3 dagen ziek ben na contact met een gevaccineerde. Na de booster is het helemaal niet te doen voor mij en vele spirituele collega's. Onze energie trilt behoorlijk hoog en op de één of andere manier wordt voor ons heel duidelijk gemaakt dat dit geen 'normaal vaccin' is. Ik heb voor mezelf gemeten vanaf wanneer ik een gevaccineerde cliënt of deelnemer mee kan nemen op reis, dit is 10 maanden of langer na haar/zijn laatste prikje.
Dus voor alle gevaccineerde deelnemers lukt het me niet om jullie voor die tijd mee te nemen op reis.

Inclusief:


•VLIEGREIS
•Spirituele 'Back to Love' vakantie week 8 dagen en 7 nachten
•Verblijf in een appartement met eigen keuken
•ontbijt inbegrepen
•welkom diner en afscheid diner inbegrepen
•5 dagdelen healing meditaties voor mens en aarde
•Transfer: luchthaven
•Begeleiding en vervoer naar verborgen krachtplekken op Ibiza
•Kleine groep, persoonlijke aandacht
•Uitgebreid lesmateriaal met duidelijke uitleg over de krachtpunten en heilige plekken van Ibiza en voor aantekeningen en opdrachten
•Vrije tijd (om b.v. naar het strand te gaan of hippiemarkt of Ibiza stad)Exclusief:

•lunch en 5 x diner
•Meditatie kussen of matje
•Reis en annuleringverzekering

Er wordt uitgegaan van twee personen per kamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 175,00

Deze workshop gaat door bij 7 inschrijvingen.

Je kunt je hier inschrijven voor de Ibizaworkshop

Algemene voorwaarden
Na een aanbetaling van € 500.00 bent u definitief ingeschreven.
Annulering workshops in het buitenland:
De vaste aanbetaling van €500.00 is niet restitueerbaar.
De restbetaling geschied 12 weken van te voren.
Annulering 10 weken van te voren: u krijgt de helft van de restbetaling terug.
Annulering 8 weken van te voren: u krijgt geen geld terug.