homeEven voorstellen Boek Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reizen Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Details Frankrijkreis

Details 'Back to LOVE' Reis in Katharenland


Trefwoorden voor deze (innerlijke) reis:
Maria Magdalena, Liefde, Mediteren, Innerlijke rust, Opladen, Innerlijke Balans, Loslaten, Thuiskomen, Transformatie, Mysteriën, Tempeliers, Katharen, Innerlijke Kracht, Geheime Krachtplaatsen, Leylijnen, Frequenties, Muziek, Dimensies, Natuur, Wandelen, Grotten, Baden, Reinigen, Energie, Ademhaling, Liefde, Heiligdom, Verborgen waarheden, Geschiedenis, Vreugde.


We hebben 3 soorten Spirituele Maria Magdalena Reizen in Katharenland:

1/De all inclusive reis is van 3 t/m 10 mei 2020 en kost € 1395.00

Deze reis is inclusief verblijf, alle maaltijden, helende meditaties, workshops, inspiratie, persoonlijke aandacht, begeleiding en excursies naar alle krachtplekken

2/De Workshop in Frankrijk is van 31 mei t/m 7 juni 2020 en kost € 600.00
Deze reis is exclusief het verblijf en de maaltijden. Inclusief: helende meditaties, workshops, inspiratie, persoonlijke aandacht, begeleiding en excursies naar alle krachtplekken
*Bij deze reis kun je wel alle maaltijden reserveren, dit kost € 350.00 extra voor de hele week. Hieronder valt het welkom diner en het afscheid diner in het restaurant "Le Jardin de Marie", het ontbijt en de lunches, de overige maaltijden bereiden we samen.

3/Een complete week 1 op 1 healing/bewustzijnsreis in Katharenland is op aanvraag en kost € 4995.00
Deze prachtige transformatiereis is inclusief: Coaching sessies, diverse healingen, begeleide helende meditaties en wandelen. Ook de vliegreis, verblijf en alle maaltijden zijn inclusief.Het lijkt wel of iedereen opeens wordt aangetrokken door het Katharenland, waar ooit Maria Magdalena leefde! Ik begrijp dat deze voedende, liefdevolle energie ons nu roept! Het is Tijd!

Tijdens deze reis is het loslaten van al 'het oude' een focus, om daarna de magische liefde in jezelf te herontdekken, een mooi doel voor 2020! Vanuit de liefdesstroom die vrijkomt gaan we: zien, denken, voelen, handelen en spreken. Je zult de wereld anders mogen zien op deze plek die door veel deelnemers ‘hemel op aarde’ wordt genoemd.

Maria Magdalena
We bezoeken plaatsen waar de echo van de geschiedenis van Maria Magdalena en Jezus nog voelbaar is. Iedere steen, zandkorrel, de natuur, een waterdrup heeft hier een verhaal. We bezoeken andere dimensies waardoor het verbinden met hemel en aarde zo natuurlijk en vanzelf gaat.
De rust en de vrede die de streek uitademt is letterlijk voeding voor de ziel. Voor de ‘heilige vallei’ zijn geen woorden, hoe ik dit aan je kan omschrijven. Alleen maar voelen en diep naar binnen gaan. Maria Magdalena Symboliseert het vrouwelijke aspect ‘Notre Dame de Lumiere’ zo wordt zij in Frankrijk genoemd. De geschiedenis van Maria Magdalena mag nooit vergeten worden. Wat was het geloof of de levenswijze die Maria Magdalena 2000 jaar geleden naar Europa kwam brengen?
Waarom is dit verborgen gehouden?
Ik ga je hier veel over vertellen.Waar gaan we naar toe?
Er zijn veel magische geheime plekken: De Maria Magdalena grot, de Jezus grot, de Wedergeboorte grot, de Godin Isis stoel, het Kosmische plateau, de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau, de Heilige vallei, de Fontaine des Amours, Montsegúr en de Black Madonna van Limoux.
Tijdens deze spirituele reis zal je ook worden ingewijd in oeroude kennis over Moeder Aarde, Maria Magdalena, de Katharen, het mysterie van Rennes le Chateau en de Roseline.
Dit zijn de plaatsen die jij gaat ervaren, puur genieten, je laten raken door deze liefdevolle plekken, een persoonlijke ontmoeting tussen jou, Maria Magdalena energie, moeder aarde en de kosmos!

‘Het boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena.’
In 2015 ontdekte ik onder begeleiding van Maria Magdalena de meest liefdevolle, hemelse plekken op aarde. Ik kreeg een opdracht en heb deze volbracht. Hier heb ik als Lichtwerker een boek over geschreven( zie ‘Auteur’ in de menubalk). Nu inspireer ik mensen deze voetstappen naar innerlijke kracht zelf te ontdekken, op deze magische plekken in Frankrijk. Dit doe ik onder begeleiding van mijn helende meditaties en mijn speciale connectie met Maria Magdalena.

Rennes-le-Chateau is bij uitstek het middelpunt waar kracht en liefde samenkomen met Maria Magdalena energie


Liefde is de kracht van de mens
Liefde is alles wat er is
Liefde is alles waar we uit bestaan.
Soms maakt een bijzondere plek op aarde het verschil voor jou.
Soms is het de energie van de verlichte meesters inclusief Maria Magdalena.
Soms is het de begeleiding van een lichtwerker die je op een liefdevolle manier naar binnen leidt, je inspireert om je essentie, je zielsvonk, wie je bent, te omarmen.


‘Soms komt er een reis op je pad waar dit allemaal samen komt’


De spirituele reizen zijn inclusief persoonlijke aandacht, eten, verblijf, helende meditaties, workshops, inspiratie, begeleiding en excursies