homeEven voorstellen Boek Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reizen Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

1 op 1 Complete Healing en Coaching reis met Maria Magdalena energie in Katharenland

Een complete week 1 op 1 healing/bewustzijnsreis in Katharenland met:
Coaching sessies, diverse healingen, begeleide helende meditaties en wandelen op krachtplekken in één reis!


Een persoonlijke bewustzijnsreis, helemaal alleen voor jou

Wil je je graag zelfverzekerder voelen?
Meer in balans komen?
(Oude) angsten eindelijk loslaten?
Jezelf terugvinden en (her)ontdekken wat jouw prachtige zielsenergie is?
Zomaar wat vraagstukken waar ik je tijdens deze reis mee kan helpen.

We gaan 8 dagen naar prachtige krachtplekken in Frankrijk. Van die 8 dagen zullen we er 5 samen invullen met 2 verschillende sessies per dag. Welke voor jou de meest waardevolle zijn, zullen we terplekke ontdekken. Door mijn jarenlange ervaring als o.a. spiritueel coach en magnetiseur kan ik je een breed scala aan sessies bieden bijvoorbeeld:

- Coaching sessies, Persoonlijke healingen, Magnetiseren, Aura healingen, Rebirthting, Merkaba activeren, 13 Chakra’s activeren, Loslaat meditaties, Reconnecten met hemel en aarde, alles wat op dat moment nodig voelt.
Tussen de dagen met intensieve sessies is er ook een rustdag die je zelf in mag vullen of waarop we bijvoorbeeld een leuke excursie kunnen doen.

Waarom in Zuid-Frankrijk?
Ik kom al enkele jaren met grote regelmaat in Rennes-le-Château. Op deze mooie plek ervaar je als vanzelf zoveel liefdevolle en krachtige energie dat je hart als vanzelf open gaat en je geholpen wordt bij het transformeren van energie. Ik leid je graag rond in deze prachtige omgeving en laat je kennismaken met enkele bijzondere en verborgen plekken van moeder aarde.Ben je geïnteresseerd?

Deze workshop is inclusief:
- vliegticket
- transport airport
- 7 nachten verblijf op krachtplek
- de maaltijden
- 5 dagen 2 healingen of coaching sessies per dag
- op krachtplekken (buiten) begeleide meditaties
- helende frequentie met muziek ervaren
- begeleiding en vervoer naar energierijke plaatsen
- excursies naar verborgen plekken - bergbeklimmen (neem stevige schoenen mee) - uitgebreid le(e)smateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk
- vrije tijd


Prijs € 4995.00

Exclusief: - meditatiekussen/matje - reis en annuleringsverzekering
UNIEKE

Voordat we samen op reis gaan, zal ik je vragen een vragenlijst in te vullen om een beter beeld van jou en je vraagstuk(ken) te krijgen. Daarna volgt nog een intake gesprek. Hebben we dan allebei het gevoel dat we een ‘klik’ voelen, dan kunnen we gaan boeken!
Informeer naar beschikbare data.