homeEven voorstellen Boek Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reizen Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Spirituele reizen ‘Back to Love’

Waarom een Spirituele reis?

Er is niets fijner dan een week in het buitenland te zijn, met gelijk gestemde mensen, zonder je dagelijkse dingen. Op een liefdevolle manier puur focussen naar binnen.
Wie ben ik? Waar word ik blij van? Wat is mijn missie in dit leven? Hoe kom ik weer in balans?

Doe je deze verdieping op een krachtplek op aarde, met een goede spirituele coach? Dan groeit je bewustzijn enorm in een korte tijd. Innerlijke rijkdom is waar het in een mensenleven om gaat. Je innerlijke krachten herontdekken zodat je vol zelfvertrouwen je toekomst kan creëren.
De energie van Moeder Aarde is op sommigen plekken enorm behulpzaam om je te verlichten.

Mediteren op Krachtplekken maakt het verschil. Het is nu tijd dat we het Eenheidsbewustzijn gaan herstellen, waardoor we 'hemel op aarde' kunnen creëren.Ik geef al jaren Spirituele reizen en Meditatie reizen naar Krachtplekken en zie letterlijk mensen transformeren in 1 week! Hoe bijzonder is dat?

Kijk naar de Spirituele reizen van dit jaar (hierboven) en laat me je meenemen op reis. De reis naar jezelf, de reis naar een sterker contact met je eigen essentie en natuurlijk de prachtige energie van Moeder Aarde.