homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reis Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Katharen reis met Maria Magdalena feest 21 augustus

8-daagse Spirituele reis 'Back to LOVE' met Maria Magdalena in Katharenland, inclusief verblijf in Rennes-le-Château 15 augustus 2021


Weet dat er op 21 augustus een groot feest is in Katharenland.

Guilhem Belibaste voorspelde voor zijn dood op 21 augustus om 8u in 1321 in occitanië Frankrijk 'we shall return in 700 years when the laurel turns green again.'
Wij de Katharen zullen terugkomen wanneer de laurier plant groen wordt en het tijdperk van het licht en liefde in de wereld gaat schijnen.
Dit gaan we vieren!

Trefwoorden voor deze (innerlijke) reis:
Maria Magdalena, Liefde, Mediteren, Innerlijke rust, Opladen, Innerlijke Balans, Thuiskomen, Transformatie, Mysteriën, Tempeliers, Katharen, Innerlijke Kracht, Geheime Krachtplaatsen, Leylijnen, Frequenties, Muziek, Dimensies, Natuur, Wandelen, Grotten, Baden, Reinigen, Energie, Ademhaling, Liefde, Heiligdom, Verborgen waarheden, Geschiedenis, Vreugde.

‘Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena’ is de naam van mijn boek.
Lezers hebben me gevraagd of ik ze mee wilde nemen naar de plekken waar mijn waargebeurde spirituele reisverslag plaats vond. Hierdoor zijn de Spirituele reizen ontstaan. Op de pagina: 'Auteur' kun je mijn boek bestellen.

Rennes-le-Château
Soms maakt een bijzondere plek op aarde het verschil voor jou.
Soms is het de energie van de verlichte meesters inclusief Maria Magdalena.
Soms is het de begeleiding van een lichtwerker die je op een liefdevolle manier naar binnen leidt, je inspireert om je essentie, je zielsvonk, wie je bent, te omarmen.

‘Soms komt er een reis op je pad waar dit allemaal samen komt.’


Tour Magdala

Rennes-le-Chateau is bij uitstek het middelpunt waar kracht en liefde samenkomen met Maria Magdalena energie.

Liefde is de kracht van de mens
Liefde is alles wat er is
Liefde is alles waar we uit bestaan.


Maria Magdalena
We bezoeken plaatsen waar de echo van de geschiedenis van Maria Magdalena en Jezus nog voelbaar is. We bezoeken andere dimensies vol met de code: Liefde.
We leren oude kennis over de Tempeliers, Maria Magdalena, Leylijnen, de Katharen en Krachtplekken op aarde. De rust en de vrede die de streek uitademt is letterlijk voeding voor de ziel.
De geschiedenis van Maria Magdalena mag nooit vergeten worden. Wat was het geloof of de levenswijze die Maria Magdalena 2000 jaar geleden naar Europa kwam brengen?
Het geloof was: Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf, voor je medemens en deze stralende liefde met je liefdespartner samen te laten smelten zodat je samen een kolom van licht en liefde bent. Hoe mooi!
Waar man en vrouw gelijk zijn. Waarom is dit verborgen gehouden? Het is nu tijd dat we dit allemaal weten en delen.
Steeds meer vrouwen maar ook mannen voelen zich verbonden met de Maria Magdalena energie. Zij was en is de inspiratie voor vele mensen. Als maan priesteres, als healer, als apostel, als echtgenote, als moeder, als brenger van liefde…
De Katharen en de Tempeliers beschermden haar en haar volgelingen. Deze geschiedenis is zo bijzonder om te weten. Het zet de gehele geschiedenis op zijn kop. Het is nu tijd voor transparantie en de waarheid. 22 juli (haar verjaardag) is uitgeroepen door de paus als Maria Magdalena dag!


Katharen inwijdingsgrot

Energiewerk
Tijdens deze Helende Meditatiesreis stem ik af op wat er geheeld mag worden. Maria Magdalena staat heel dicht bij mij en bij ons. Zij praat door ons. Door in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen te lopen worden bepaalde plekken van het innerlijke stuk van de mens aangeraakt. Vorige deelnemers noemen deze reis een Transformatie in hun leven.
Van jezelf houden gaat als vanzelf op deze magische plekken. De frequentie is erg intens en liefdevol. De afwisseling van wandelen en mediteren is perfect.

Inspiratie
Als spiritueel coach, magnetiseur, piramide healing coach, meditatie coach en auteur organiseer ik nu ook Spirituele Reizen!
In 2015 ontdekte ik onder begeleiding van Maria Magdalena de meest liefdevolle, hemelse plekken op aarde. Ik kreeg een opdracht en heb deze volbracht. Hier heb ik een boek over geschreven. Nu inspireer ik mensen deze voetstappen naar innerlijke kracht zelf te ontdekken, op deze magische plekken in Frankrijk. Dit doe ik onder begeleiding van mijn helende meditaties en mijn connectie met Maria Magdalena.


Fontaine des Amours

Eenheidsbewustzijn
Samen met gelijkgestemden mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen en mannen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen en mannen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.

Spirituele reis 15 augustus t/m 22 augustus 2021
inclusief:
- 7 nachten verblijf op een bijzondere plek in Katharenland
- inclusief de maaltijden
- 5 dagdelen spirituele activiteiten
- helende meditaties onder begeleiding
- helende frequentie tijdens een muziek concert
- excursies naar een aantal krachtplekken
- kleine groepen, van 4 tot 8 deelnemers
- persoonlijke aandacht
- bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)
- uitgebreid le(e)smateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk;
- vrije tijd

Wat onderscheidt deze bijzondere spirituele reis?
* Je leert zelfheling technieken toe te passen
* Fijne ontspanning oefeningen eigen te maken
* Je krijgt hulp om ballast van zware energieën uit je aura weg te halen
* Zeer belangrijk! Gronding oefeningen eigen maken
* Persoonlijke begeleiding in het bewustzijn proces
* Voorlichting over bewust eten en drinken
* Helpt je bij het zelfontwikkeling proces
* Helpt bij het verruimen van het bewustzijn
* Neemt je mee in de wereld van verschillende dimensies
* Helpt je met het ontwikkelen van het zesde zintuig
* Je leert bescherm en reiniging technieken
* Helpt je oude ballast loslaten
* Geeft je technieken om angst los te laten
* Oefeningen om de kracht van de gedachte techniek eigen te maken

Prijs € 1.250,00
(Er wordt uitgegaan van twee personen per kamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 175,00)

Exclusief:
- reis naar Rennes-le-Chateau
- meditatiekussen/matje
- reis en annuleringsverzekering


Belangrijk! Je moet goed ter been zijn.
Je wordt gebracht naar de mooiste plekken van Katharenland in Frankrijk. Ik nodig je uit om de krachtplekken zelf te ervaren.

Het inschrijfformulier staat hierboven in het menu.


Goddess Chair (Godin Isis stoel)

Persoonlijk
* Wij houden de spirituele reizen naar Krachtplekken in Frankrijk klein en persoonlijk. We gaan met minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers op reis. De reizen zijn inclusief persoonlijke aandacht, eten, verblijf, helende meditaties, workshops, inspiratie, begeleiding en excursies.


Jezusgrot


Boek Yvonne Ros

Spirituele reis met Maria Magdalena in Katharenland

Je kan het inschrijfformulier (zie hierboven) invullen als je wil aanmelden. Bij een aanbetaling van €500.00 verzeker je van een plek voor deze reis.