homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reis Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Familie Reis met Maria Magdalena in Katharenland

Maria Magdalena Familie reis in Katharenland!

Hoe leuk is het om met het hele gezin mee te doen aan een bewuste vakantiereis in het thema van energierijke plekken in Katharenland en Maria Magdalena?
Juist voor de kinderen en jezelf. Krachtplekken laden je op met liefde en innerlijke wijsheid. Daar kan je nooit te vroeg mee beginnen, toch?
Het land waar Maria Magdalena en haar kinderen 2000 jaar geleden een voet aan land zette.
We gaan van de 8 dagen dat we daar verblijven 5 dagdelen op pad.
Tijdens het wandelen op de krachtplekken gaan we op een natuurlijke manier naar binnen om de helende en liefdevolle energie die moeder aarde ons brengt, tot ons te nemen.Voor de kinderen
Hebben we een apart programma als ze niet willen mediteren of een berg beklimmen. De kinderen krijgen op een liefdevolle manier bewuste opdrachten om in hun tempo de bewuste groei die zij fijn vinden te laten gebeuren.
Denk aan kinderyoga, mysterieuze speurtocht, een bedank offer voor moeder aarde en de brief aan moeder aarde begraven.

Voor de ouders
Een heerlijke afwisselende vakantie met tijd voor jezelf, waar je volledig naar binnen kan keren en je innerlijke wijsheid aandacht geeft. Dichter bij jezelf komen maakt je een mooie ouder en een gelukkig persoon. Loslaten van het oude is nodig om het nieuwe toe te staan. We gaan een bijzondere tijd tegemoet op aarde, een ouder zijn is een verantwoordelijke taak. Kinderen worden steeds gevoeliger en hebben een intuïtieve verzorger nodig om zich veilig te voelen, vooral als ze iets zien of voelen wat jij als ouder misschien niet kan zien of voelen.

Ik heb al zoveel ouders met kinderen op de berg Montségur gezien. Laatst zag ik een vader met een baby in een draagzak en zijn zoontje van 7 liep met een hond aan de riem en nog een hond los. Kinderen die het leuk vinden om te mediteren doen lekker met pa en ma mee. De kinderen die niet willen of kunnen mediteren worden vermaakt zodat pa en ma even een rust moment kunnen pakken.
We gaan met mooi weer zwemmen in de Fontaine des Amour en grotten bezoeken. Er is een berg waar energie gevoelige mensen een soort van elfjes en kabouters energie ervaren, dit zegt iets over de frequentie die deze berg uitstraalt. Ik word zelf zo blij op deze berg en voel iedere keer de zachtheid en de vreugde door me heen stormen. Ik neem aan dat iedereen bewust of onbewust dit voelt.De familie Reizen met Maria Magdalena in Katharenland zijn 'op aanvraag.'

inclusief:

- Welkom diner en afscheid diner in ‘Le Jardin de Marie.’
- 5 dagdelen bijzondere spirituele activiteiten voor ouders en kinderen
- Begeleide helende meditaties
- Excursies naar een geheime krachtplaatsen
- Speciale begeleiding voor de kinderen
- Helende frequentie tijdens een muziek concert
- Je wordt meegenomen naar een wereld van verschillende dimensies
- Persoonlijke aandacht door kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers
- Bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)
- Uitgebreid le(e)smateriaal met duidelijke uitleg over de krachtplekken en de heilige plaatsen van de Languedoc in Frankrijk;
- Inwijdingen in oeroude kennis over Moeder Aarde, Maria Magdalena, de Katharen, het mysterie van Rennes le Chateau en de Roseline.

Spirituele activiteiten zoals:
* Je leert zelfheling technieken
* Fijne ontspanning oefeningen leren en toepassen
* Je krijgt hulp om ballast van zware energieën uit je aura weg te halen
* Zeer belangrijk! Grondingsoefeningen doen
* Persoonlijke begeleiding in het bewustzijn proces
* Voorlichting over bewust eten en drinken
* Hulp bij het zelfontwikkeling proces
* Hulp bij het ontwikkelen van het zesde zintuig
* Je leert bescherm en reinigingstechnieken
* Helpt je oude ballast loslaten
* Bonus: ik geef je technieken om angst los te laten
* Oefeningen om de kracht van de gedachte techniek eigen te makenDe kosten die er verder bijkomen gelden de reis naar Rennes-le-Château.
Of je de auto kiest of het vliegtuig maakt de prijs. Verder zijn er nog de kosten voor overnachting en eten. Het welkom diner en het afscheid diner zitten in de prijs. We hebben genoeg tips voor mooie 2 persoonskamers, gites (studio’s) en een camping in de omgeving. In de Gites en appartementen kun je zelf koken, in de losse kamers niet. Uit eten gaan, is goed te doen in Rennes le Chateau. Wij ervaren in het lokale restaurant een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en is goed betaalbaar. Het varieert dus naar je eigen wensen en portemonnee.
* Je krijgt van ons een uitnodiging om met de groep samen te komen in Nederland voordat we op reis gaan.
* Je krijgt van ons na inschrijving een lijst met tips over reizen & overnachten.
* We voegen je indien gewenst toe aan de appgroep, waar je onderling reisafspraken kunt maken om bv samen te vliegen, een auto te huren vanaf het vliegveld en samen een gite, hotel of chalet op een camping te huren.

Prijs Spirituele Maria Magdalena Familie Workshopreis in Frankrijk € 695.00 voor volwassenen en € 495.00 voor kinderen ( vanaf 8 jaar t/m 16 jaar).