homeEven voorstellen Boek Spirituele coach Magnetiseur Meditaties Piramide Healing Workshop Spirituele Reis Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Ervaringen Meditatie reis in Frankrijk

13/08/2019
Katharenreis in Frankrijk met Yvonne Ros.
Een jaar geleden had ik het prachtige boek “Het Maria Magdalena Mysterie” van Kathleen Mc Gowan gelezen en was helemaal op het pad van de Maria Magdalena energie gezet.
Om vervolgens een jaar later het er met iemand over te hebben die ik tijdens een gelegenheid sprak, en die zei: “ Ik ga op een Maria Magdalena reis en er zijn nog 2 plekken vrij, en jij moet mee! ” Toen ging er bij mij gelijk een licht branden.. vervolgens kreeg ik de naam Yvonne Ros door en de Link naar de reis, met natuurlijk de foto van de mooie Magdalena toren. Op het moment dat ik die toren zag, was het een feest van herkenning, en werd ik er in een lichtflits naar toe gezogen. “Dat ken ik en daar moet ik zijn!” Onbeschrijfelijk wat er gebeurde..
Ik belde Yvonne gelijk en ze klonk heel fijn door de telefoon. Binnen 2 uur was de reis geregeld en de vlucht geboekt. If spirit calls you… be ready!...En dat was ik.
Ben voor dat ik op reis ging een paar keer bij Yvonne langs geweest voor een behandeling om oude stukken weg te halen en mij nog meer te openen. Dat was heel fijn! Zelden heb ik een healer ontmoet met zulke verfijnde en dieprijkende gaven. Alsof er een Engel met je werkt! Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij haar en vond het heerlijk om weer dieper open te gaan en nog meer in mijn essentie te kunnen staan.
De reis was heel bijzonder. De energie op die krachtplekken brengt je al vrij snel in een veel hogere trilling die heel prettig en harmonieus aanvoelt. De natuur trilt extra in schoonheid. Alles lijkt en voelt veel intenser aan daar. Alsof het nog echt ‘leeft’… water, steen , bloem en plant, alles is veel krachtiger.
Het programma was heel afwisselend en iedere plek voelde anders en elke dag bracht weer een nieuw cadeautje.
Met behulp van Yvonne en alle energie die bij ons was, had ik de ene na de andere mooie ervaring. Haar energie helpt je ook om het nog meer helder te maken wat je voelt, en een hoop ging ook vanzelf.
Op bepaalde plekken werden er ook diepe wonden aangeraakt die ik daar in andere levens heb ervaren, maar daarnaast stond een even zo’n diepe kracht van liefde op. Heel worden en verzachten van binnen. Ook de meditaties die we op die plekken deden waren heel bijzonder en fijn.
Ook heerlijk dat John mee was, de man van Yvonne als krachtige bron van rust met humor.
En laat ik onze verblijfplaats niet vergeten ‘Les Labadous’, een schitterende plek midden in de natuur geleid door enorme lieve mensen, met magische paddestoelen waar je op kan zitten, om vervolgens in Elfjesland te belanden.
Ik heb tijdens de reis ook spontaan een prachtig Ave Maria in de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau gezongen, ben klassiek zangeres, en dat was heel bijzonder om te doen. Eigenlijk kwam daar voor mij zo veel samen.. de energie in de kerk, zingen voor Maria Magdalena, de prachtige akoestiek, mijn ziel en de Ave Maria zelf, heel speciaal!
Onze groep liep qua karakters nogal uiteen en de dynamiek was groot, dus dat vormde een uitdaging. Toch heb ik ons meer als een regenboog ervaren, iedereen met een andere kleur, en daar steek je veel van op.
Deze reis heeft mij volledig laten thuiskomen, en voordat ik de reis ging maken, zei een stem in mij… hier ben je voor teruggekomen! En zo is het! Er is enorm veel verandert in mij sindsdien. Ik kan weer de “echte energie” in .. zo voelt het leven vanuit de kracht van mijn hart. Dat deed ik al, alleen voelt het nu nog meer verbonden met het eenheidsbewustzijn en de essentie in mijn hart.
Ik hoop dat veel meer mensen naar de Maria Magdalena energie worden toegetrokken, en dan is Yvonne de ideale persoon om je te begeleiden bij deze reis!!
Love you beautiful woman!! And Love you too John! ??
Dank jullie voor deze heerlijke ervaring!
Suzanne



28/07/2019
Ongeveer anderhalve week voor de reis plaatsvond kreeg ik het gevoel deel te moeten nemen. Al een tijdje voelde ik een sterke verbinding met Maria Magdalena, maar had nog nooit van Rennes Les Chateau of Yvonne gehoord. “Toevallig” kwam ik op Yvonne’s website terecht en zag dat zij de daaropvolgende week een reis naar Rennes organiseerde. Na elkaar gesproken te hebben en een nachtje erover te hebben geslapen besloot ik om deel te nemen.
Aanvankelijk was ik nog enigszins sceptisch over wat de reis mij zou gaan brengen en of het daadwerkelijk iets voor mij zou zijn. Voorafgaand aan de cursus had ik anderhalf jaar alleen over de wereld gereisd en van het vooruitzicht weer in een groep terecht te komen en deel te moeten nemen aan een programma werd ik niet direct heel vrolijk. Het fijne contact met Yvonne en het vooruitzicht mij dieper te verbinden met Maria Magdalena gaven mij daarentegen wel het gevoel dat deelnemen de juiste keuze was.
Vanaf het moment dat de groep bij elkaar kwam leek het alsof alles klopte. Alles verliep heel fijn en natuurlijk. Wat ik heel bijzonder vond was om te ervaren hoe een groep totaal onbekenden en verschillende personen binnen zo’n kort tijdsbestek naar zo’n mooie onderlinge verbinding kan toegroeien. Het heeft mij wederom doen beseffen dat uiterlijke vorm zo weinig zeggend is en dat op het moment dat mensen vanuit eenzelfde intentie samenkomen het gevoel van verbondenheid, eenheid, Liefde en vreugde naar ongekende hoogten stijgen.
De week in zijn totaliteit heeft mij zoveel meer gebracht dan ik vooraf heb kunnen inschatten. De groepsverbinding, de energie van het gebied, de krachtplekken, de begeleiding van Yvonne, allen hebben ertoe bijgedragen dat ik nieuwe levels van liefde, vreugde en verbinding heb ervaren, dat ik oude stukken heb kunnen loslaten, meer vertrouwen heb gekregen in het omarmen van mijn spiritualiteit en over nieuwe kennis en tools beschik om mijn spiritualiteit op een liefdevolle manier verder te ontwikkelen. Voor mijn gevoel heeft deze week de basis gelegd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, een hoofdstuk dat ik nu met veel vertrouwen durf aan te gaan wetende dat de juiste mensen en mogelijkheden zich op het meest geschikte moment zullen aandienen.
Eenieder die zich aangetrokken voelt tot Maria Magdalena en spirituele groei kan ik alleen maar adviseren de mogelijkheid aan te grijpen mee te gaan op reis. Het is voor mij een levens veranderende ervaring geweest en ondanks mijn scepticisme vooraf, nu achteraf het grootste cadeau dat ik mijzelf had kunnen geven.
Merlijn Roede

09/09/2018
Wat een prachtig Avontuur om met Yvonne en de andere reisgenoten Rennes le Chateau en omliggende plaatsen te ervaren.
Plaatsen die verscholen liggen en bedekt zijn door mooie verhalen. Heerlijk om de Pure energie ervan te mogen voelen en de ervaringen in de groep te delen.
Nog dichter bij mijn Zelf gekomen door dit Avontuur, dank je wel.
Arjan


24/06/2018
Review:
Een unieke reis op weg naar jezelf, in een onvergetelijk kader. Terug thuiskomen. Voelen, proeven. Geen reisgids kan er tegenop, wat je zelf daadwerkelijk voelt tijdens deze reis. De regio openbaart zich voor je en geeft haar energieke geheimen prijs, vanuit de weg naar jezelf. Heden en nu; time comes back.
Aanrader; lees vooraf de Magdalena Trilogie van Kathleen Mcgowan.
Verder:
Ik heb het als erg fijn ervaren om open te kunnen spreken over spiritualiteit, vorige levens.....Groepsdynamiek was fijn, hoewel verschillende levels of conciousness zijn onoverkoombaar en moet je wat kunnen inschatten/mee omgaan.
Eten was heerlijk.
Ook de trefwoorden: authenticiteit & begeleiding naar binnen toe.
In connectie met de energie van de krachtplaatsen die heden en nu voor je openbaren.
De begeleiding is echt belangrijk woord tijdens deze reis.
Je komt in de verschillende dimensies op plaatsen waar je alleen nooit geraakt.
Nadien doe je ermee wat je zelf wil.
Groeten
Wim



24/06/2018
Leuk om te beginnen met complimenten voor de voorbereiding. Het programma wat John in elkaar heeft geknutseld was boeiend om te lezen en ik kreeg steeds meer zin in de vakantie.

Met een gezonde spanning reden we de berg op richting Rennes-Les-Chateau. Vlak voor de laatste bochten moesten we links af. Aangekomen bij het centre “Les Labadous”, waar we een studio toegewezen kregen, zonnig en ruim: Dit voelde fantastisch!
S ’avonds met de hele groep eten in RLC was een goed kennis making moment.

Maandag, de eerste excursie naar de grotten was gezegend met stralend mooi weer en een gezellige wandeling. De meditatie leidde Yvonne in de Maria Magdalena grot.
Ik merkte op, dat ik mezelf steeds blijer voelde worden. Ook de klanken die we maakten waren fijn en de akoestiek was uitstekend.
Na de lunch kon ieder voor zich de grotten verkennen. De grot van de wedergeboorte spraak mij het meest aan.

Dinsdag liepen we naar RLC en maakten we contact met de vrienden van Yvonne en John, familie Dobler. 25 Jaar geleden zijn ze vanuit Duitsland hier komen wonen.
Meneer Dobler vertelde in het Engels veel over de geschiedenis van RLC en liet ons het museum en de kerk zien. Jammer genoeg kon ik niet alles verstaan omdat mijn Engels heel matig is. Toch was de informatie die ik wel verstond interessant. De lunch hebben we in de tuin bij hen na eerst een geleide meditatie van Yvonne genuttigd.
Ani Williams, een beroemde harpiste, speelde in de middag prachtige klanken op haar harp en zong hierbij.
Na het avondeten op Les Labadous konden we genieten van een “sun set” meditatie op het grasveld in de tuin. Een prachtige bijzondere dag, ik voelde me heel dankbaar.

Woensdag, het beklimmen van de Montsegur. De autorit was best ver, gelukkig hadden we leuke goede gesprekken onderweg en dat makte het weer gezellig. De wandeling naar de ruïne viel hartstikke mee, het was een steile wandeling van korte duur. Boven hadden we een fijne plek in de zon om te mediteren. Heb veel gevoeld en gezien in deze meditatie. Voelde me vervuld met licht en liefde. De lunch nuttigden we in de schaduw op een binnen plaats. Het was er opmerkelijk stil. We gingen ieder zelf een half uurtje alles verkennen waarna we nog een meditatie op een andere plek van de ruïne deden. Deze was weer anders, weer werd ik er heel blij van. In overleg met Yvonne mocht ik ook nog een lied zingen, dat was heerlijk.
S’avonds na het gezamenlijke avondeten hebben een paar van de groep nog een wandeling naar de toren/molen gemaakt. We hadden geluk en konden genieten van een fantastische zonsondergang.

Donderdag, het was voor het eerst bewolkt en niet zo warm dan de andere dagen. Dit weerhield ons niet om naar “de stoel van Isis” te gaan. Een kort autoritje naar Rennes les Baines. Vanaf daar liepen we +/- 15 minuten en de stoel van Isis kwam in zicht. We stonden erom heen en Yvonne kreeg door dat ze mij in de stoel mocht uitnodigen. Heel verrast ging ik plaats nemen en het voelde machtig, krachtig en dat ik precies op de goede plek zat op het goede moment. De geleidde meditatie van Yvonne was ook weer bijzonder. Mijn ogen waren dicht en ik bevond me in een andere tijd, in de middeleeuwen of iets dergelijks. Ineens kwam in het echt een groep mensen langs lopen, (dit was echt) ik hield mijn ogen dicht. De voetstappen van deze groep voelden heel indringend aan. Ik kreeg een inwijding voor een nieuwe fase in mijn leven, zo voelde het. En al die mensen waren getuige van deze gebeurtenis. Ik vertelde mijn ervaring later en ook ieder van onze groep vertelde hoe ze de meditatie ervaren hadden.
Later gingen we verder naar “La Fontaine des Amour”, wat dicht bij was. Dit was een stukje bij een revier waar je kon zitten en naar het water luisteren. Wij hebben hier geluncht en daarna een meditatie gedaan. Dit was voor mij minder indrukwekkend dan andere keren. Toen we terug gingen naar Les Labadous scheen de zon weer en we konden genieten van heerlijk avondeten.

Vrijdag, de laatste dag met een programma. Met de auto reden we richting Bugarach, een prachtige berg om te zien. Na zo drie kwartier lopen bleven we op een open plek. Hier hebben we onze matjes uitgespreid om te mediteren. Weer een fijne meditatie gehad. We hebben ook op het zelfde plekje geluncht. Ik was graag nog verder gelopen, de berg riep mij gewoon.
Voor de volgende excursie naar Galamus reden we nog een heel eind echt de bergen in, heel hoog en met een diep ravijn aan onze rechter hand. Na een half uurtje hadden we het hoogste punt bereikt, stapten uit en liepen langs de straat naar de kerk/kapel die helemaal in de rotsen verborgen zat. Het laatste stuk ging nog met 100 treden een trap af. Het was heel indrukwekkend wat we te zien kregen. Helemaal in de rots een mooi schemerig verlichte kapel.
Gelijktijdig met ons was ook een andere grotere groep aanwezig. Dat was jammer, want het leidde af om echt te genieten van deze plek.
De excursie naar het Katharenkasteel in Peyrepertuse zou teveel zijn geweest dus deze hebben we geschrapt, we besloten om terug te gaan naar onze thuishaven. Veel mooie indrukwekkende dingen gezien, het was genoeg.

Zaterdag, vrij programma, wel s’avonds nog samen dineren in RLC. Dit was lekker en gezellig.

Zondag, vijf van de groep vertrokken al voor het ontbijt en de rest zwaaiden we in de loop van de ochtend uit. Wij hadden besloten om nog twee nachten bij te boeken. De berg riep namelijk nog steeds….!

Het was een gevulde week met fijne indrukwekkende meditaties en excursies naar mooie krachtplekken. De groep voelde goed en veilig aan. We hadden leuke en interessante gesprekken en ook veel gelachen.
Ik kijk met een dankbaar gevoel terug naar deze vakantie.
Maria



24/06/2018
Impressies Katharenreis 2018
De 3 meest indrukwekkende en waardevolle onderdelen waren:
Beklimming en meditaties ruïne Montsegur
Excursie Rennes les Chateau
Bezoek en meditaties in de 3 grotten.
Het samen ontbijten en avondeten aan de ronde tafel was uitstekend, heel prettig.
De ronde tafel vond ik klasse. Je ziet iedereen, je kan alleen met je buren praten , je kan een groepsgesprek hebben. Ideaal.
Het wandelen met de groep, het contact onderling was heel goed. Ik heb me thuis gevoeld.
Mijn aanleiding om mee te gaan was interesse in de geschiedenis van de Katharen. Dat boeit me, dat intrigeert me. De week heeft me daar zeker veel in gebracht.
De meditaties heb ik steeds wel heel bewust mee gedaan. Ik heb echter niet zo veel ervaren als menig ander groepslid. Dat was okay voor mij.
Mijn partner en ik waren als paar in de groep en dat liep soepel.
Overdag waren we “los” en zelfstandig als deelnemer in de groep.
Na het avondprogramma gingen naar ons eigen appartement en hadden we samen als paar ons moment. We hadden een goede balans hierin.
Regelmatig maakten we samen nog een avondwandeling vlak voor het slapen.
Vooraf hadden wij 3 nachten in regio Vezelay en na de groepsweek nog 2 extra dagen in Les labadous. Ideaal deze combi.
Voor mij was het een top vakantie !!!

Toegift: Beklimming Bugarach met de groep was okay.
Met Maria enkele dagen later, toen de groep naar huis was, een tocht van totaal 5 uren ( 1 uur extra i.v.m. verkeerd gelopen) was echt de topper van de 2 weken Frankrijk.
Boven op die berg, en dat uitzicht, dat gevoel, waaaoouhhhh, groots !!!
Ook met haar het bezoek aan het dorp Alet les Bains met daar de ontmoeting met de Nederlandse reisleidster Lidia op een heel verrassend binnen terras was klasse.
en de ontmoeting met Joke en haar vriend Franklin boven hun antiekwinkel gaven iets extra aan de 2 weken. Ik geniet dan dat soort avonturen !!!!
Wiliam



24/06/2018
Meditatiereis Frankrijk juni 2018
Wat een bijzondere reis. De omgeving is echt prachtig. We zijn veel in de natuur geweest, hebben bijzondere plekken bezocht en mooie ervaringen gehad.
Het verblijf was prima en het eten zeer goed verzorgd. Puur, lekker, er werd goed rekening gehouden met vegetariërs.
We hebben geheime grotten bezocht, excursies gedaan, een privéconcert van een harpiste gehad, meditaties in de natuur, samen gewandeld,
serieuze gesprekken en pret met elkaar gehad en nog veel meer. Het was een belevenis die ik niet had willen missen.
Yvonne en John, bedankt voor de mooie week en de liefdevolle begeleiding en verzorging.
Liefs van Evelien