homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Piramide Healing Coach Nijkerk

Piramide Healing Coach Yvonne Ros- feel the power of energy


Ontdek de krachtige energie van een piramide. Door middel van Piramide Healing komen je chakra's weer in balans en doorbreek je die vervelende energetische blokkades die jou belemmeren datgene te doen wat je zou willen doen!

Maak nu kennis met de krachtige piramide energie tijdens een 1 op 1 Piramide Healing Sessie.“
De piramide heeft haar perfecte geometrische vorm ontleend aan de krachtige heilige geometrie van het leven (de levensbloem, oftewel de flower of life). Door deze vorm ontstaat er automatisch een energetische verbinding met de oerbron. De energiebron van waaruit al het leven is ontstaan.Een 1 op 1 Prive Piramide Healing Sessie heeft daardoor unieke helende eigenschappen voor het lichaam, geest en ziel en brengt veel weer in balans wat uit balans is geraakt.

•Meer energie

•Gezonder voelen

•Beter om kunnen gaan met (eigen) emoties

•Beter bestand tegen negativiteit

•Uitbalancering van de chakra’s

•Herstellen van het auraveld

•Meer innerlijke rust vinden

•Meer durven te luisteren naar je “eigen ik”

•Meer uit kunnen spreken van je eigen gevoelens en gedachten

•Meer (her)ontdekken wie je werkelijk bent en waar je (echt) voor staat

•Je meer ontspannen en kalm voelen

•Meer focus hebben

•Je eigen blokkades eerder weg kunnen nemen

•Je eigen transformatieproces versnellen

•Helderheid van geest toenemen

•Heerlijk in balans zijn

•En nog veel meer ……Duur
De eerste sessie neemt ca. 1,5 uur in beslag. Ik leg eerst uit wat een piramide is en wat het met je doet en ik geef daarbij een uitleg over de heilige geometrie.

Hoe werkt het?
In principe hoef je zelf niets te doen. Je gaat in lotus houding in de piramide zitten of heerlijk liggen op een matras. Daarmee maak je automatisch een energetische verbinding met het universum, de universele vader en de universele moeder. Je zult onmiddellijk de verbinding voelen, ervaren of beleven. Het kan ook zijn dat je 'denkt' niets te voelen, maar de piramide energie werkt altijd.

Hoe vaak moet je de sessie doen?
Je lichaam zal meteen de piramide-energie in je opnemen en wat daarna dagen, weken door zal werken. Maar voor een goede constante verhoging (vasthouden) van de energie, is het te adviseren om daarna 1 x per 2 weken een vervolgsessie in te plannen.
De sessies zijn gericht op de chakra's. We hebben 7 basis chakra's, die vaak nog niet allemaal vrij zijn van blokkades.

Kan iedereen in een piramide gaan zitten?
Ja, omdat we werken met de universele energie, waaruit jezelf ook bestaat, werkt het altijd en voor iedereen.

Ik kan niet in een lotus houding zitten, mag je ook liggen?
Zitten is het beste omdat je dan recht onder de punt van de piramide kunt gaan zitten, maar liggen is ook geen probleem. De werking is hetzelfde.

Wat zijn de kosten?
Het tarief is € 60,- per uur. Het eerste consult zal ca. 1,5 uur duren en kost €90.00, de vervolgsessies duren gemiddeld een uur.

Hoe kan ik een sessie boeken?

Je kunt hier een piramidehealing of een combi-piramidehealing consult aanvragen.


Mijn ervaring


De eerste keer dat ik zelf in deze perfecte piramide zat was echt super gaaf! Ik voelde de energie stromen en zag licht terwijl ik mijn ogen dicht had! Ik kreeg kippenvel en voelde de 'zachtheid' van de liefdevolle energie door me heen stromen. Kun je voorstellen hoe pure liefde voelt? Nee ik ook niet... maar nu wel.
Na chakra 4,5,6 en 7 te hebben schoon gemaakt voel ik me werkelijk een ander mens! Ik voel me meer in mijn kracht. Ik mag er nu helemaal zijn, vooral van mezelf :)
Ik voel diepe innerlijke rust en verbondenheid met "All There Is!"
Grappig genoeg voel ik me wijzer dan voor de sessies ha ha!
Het is net of er een soort gloed om me heen blijft hangen die me doet stralen en de wijsheid uit vorig levens is nu zo dichtbij en bruikbaar. De rust en de innerlijke vrede nemen mijn normaal drukke gedachte stroom over in mijn hoofd. Ik ervaar nu echt stilte.
Ik wil dit heel graag met je delen in een 1 op 1 sessie en misschien over een tijdje ook in een groep sessie.

Ik kan me niet voorstellen dat je deze ervaring wil missen, het is een soort volheid voor de ziel... diep van binnen.

Dit instrument (de piramide) helpt je op een snelle en fijne manier met het loslaten van al 'het oude' wat niet (meer) werkt. Hoe schoner hoe beter roep ik altijd maar! Dan pas maak je plaats voor het prachtige nieuwe... En zit je in the flow.

LET OP: Speciaal PIRAMIDE HEALING Combi-Consult!!:


Dit speciale combi-consult is een combinatie van Piramidekracht Healing, waar je de unieke piramide kracht beleefd door in de heilige geometrie van de Piramide plaats te nemen waardoor je chakra's weer in balans raken en hiermee doorbreek je die vervelende energetische blokkades die jou belemmeren datgene te doen wat je zou willen doen. Dit duurt ongeveer een uur.
Het andere uur gaan we: gesprekstherapie, energie check, diepe energie healing, d.m.v. helende meditatie, magnetiseren, energetiseren en eventueel paranormale waarnemingen doen om de healing compleet te maken.
Ik krijg aangegeven welke vorm van deze genoemde healingen goed zijn voor jou op dat moment en die healing gebruiken we.
Doordat je energie gelezen wordt en eventuele blokkades worden weggehaald voelen de meeste mensen zich na deze unieke combi-healing een ander mens, een nieuwe ervaring van rust is opeens sterk aanwezig, het gevoel van 'er helemaal mogen zijn' kan spontaan voelbaar zijn. Ook kun je meer energie ervaren, meer innerlijke rust, meer overzicht om de juiste keuzes te maken en er ontstaat een soort geluk gevoel diep in je hart! Je komt weer in The Flow!
Dit consult duurt 2 uur.