homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Hoe kanker op een natuurlijke manier te voorkomen of mogelijk genezen

Kanker, wat nu?


Heel veel mensen worden met kanker geconfronteerd, hoe kan dat?
Wat is kanker eigenlijk?
Hoe kunnen we kanker voorkomen?
Wat is de beste behandeling?
Welke behandeling heeft geen bijwerkingen?
Van welke behandeling krijg je juist kanker?
Welke werkzame behandelingen worden tegen gehouden om mainstream te gaan?
Waarom behandelen artsen het symptoom en niet de oorzaak?
Waarom overtreden artsen de eed van Hippocrates die ze hebben afgelegd?
Waarom mogen artsen alleen de opgelegde medicijnen voorschrijven aan de kankerpatiënt?
Wat gebeurt er met een arts die buiten deze farmaceutische opgelegde medicijnen zoekt?

Veel gezonde vragen worden tegenwoordig gesteld.

Als je zelf kanker krijgt of iemand in je gezin dan sta je letterlijk even stil bij 'het leven.'

Mijn vader kreeg jaren geleden kanker, bot en bloedkanker wel te verstaan (ziekte van Kahler). De artsen vertelden hem dat hij nog 3 maanden te leven had. Er moest snel gehandeld worden, we werden bang gemaakt, want als we de behandelingen niet zouden doen dan.....
Plan A was: 3 korte lichte chemo's en daarna 3 chemo's oplopende in sterkte, de 6de was de killer voor.... tja voor het "leven" denk ik.

Mijn vader ging eigenlijk naar het zieken met rugpijn klachten maar ze hielden hem meteen en vuurden in een oogwenk een lichte chemo op hem af! Wij waren in shock door het nieuws en de bangmakerij van de 'specialisten' en voordat we het wisten waren de eerste 3 lichte chemo's al voorbij!
Pa 17 kilo lichter, zijn geheugen aangetast, zijn lever en zijn nieren ook, en de kanker? Minimaal verminderd, wat een slecht resultaat. Nu klaar maken voor de 3 zware chemo's?

Zelf was ik toen magnetiseur en spirituele coach en ik importeerde al jaren voedingssupplementen uit Amerika. Deze manier die de specialisten voorstelden voelde helemaal niet goed! Maar, hoe anders?
Ik had connecties in het alternatieve. Na wat rond bellen, veel lezen, anti kanker seminars bijwonen, voelde ik dat het anders kon! Aan de slag dan maar!

Geen chemo's meer, maar we hadden nog een gesprek in het VU, hoe nu verder?
Gesprek met Prof. Dr. Peter Huijgens, internist-hematoloog van VUmc.
Ik stelde één simpele vraag aan de professor: 'Als uw vader dezelfde vorm van kanker had als mijn vader zou u uw vader deze 3 zware chemo's geven?' Ik keek hem recht in zijn ogen. 'Nee' zei professor Huygens! Een eerlijk antwoord en een bevestiging voor mij!

Ik stortte me in alles wat met 'kanker genezen' te maken had in plaats van 'kanker bestrijden.' Het Dr. Houtsmuller dieet was een start, ook een goed samengesteld pakket voedingssupplementen, spiritueel coaching, magnetiseren en vooral: doelen stellen. de kracht van de gedachte slaapt nooit. Let op, angst zaait letterlijk uit.

Mijn vader leefde 7 jaar i.p.v. 3 maanden en hij leerde zoveel over zichzelf en het leven, ook over de oorzaak van zijn ziek zijn. En hij was fitter dan ooit, ging 3 keer op wintersport (met botkanker ha ha). Door zijn bewuste groei werd hij zo'n mooi spiritueel mens, een nieuwe vader voor mij. Het spiritueel coachen was het grootste en zwaarste onderdeel in zijn proces.
Dit is een ervaring van mij, hij is in 2005 overleden en mijn zoektocht naar het genezen van kanker ging en gaat door!
Ik zou nu, met de kennis die ik nu heb andere aanvullende geneesproducten en therapieën geven zie hieronder. Maar het spiritueel coaching blijft de rode draad! De emotionele tumor moet eerst weg.

Ga natuurlijk altijd naar de dokter en besluit zelf welke therapie vooral bij jouw past. Wat ik geleerd heb met de jaren is dat de tumor die op een dag ontdekt wordt er al 5 tot 10 jaar zit. Dus na het slechte nieuws, wees rustig, denk na, neem de tijd om je te oriënteren voor de juiste genezing. Er zijn meer mensen die langer leefden door de reguliere behandeling te weigeren dan mensen die overhaast zich vol lieten spuiten met gevaarlijke chemotherapie!

Wat ik zelf een groot risico vind is een punctie nemen van een mogelijke tumor. Wat gebeurd er denk je als ze een stukje kankercellen wegnemen? Wat gebeurt er met de achter gebleven kankercellen denk je, en de wond die is ontstaan door de punctie? De zuurstof die in de tumor is gekomen?
En denk eens na over radioactiviteit in je laten spuiten om te kijken of je kanker hebt? Hoe onlogisch is dit? Wat veroorzaakt radioactiviteit denk je?

En lieve dames hebben jullie wel eens een MAMMOGRAFIE gedaan? Wat gebeurt er als je pijn in je borst hebt en er zit een mogelijke tumor? Wat gebeurt er met het weefsel in de borst en de tumor?
Stel je voor het is een kwaadaardige tumor en door grote druk op de tumor wordt een foto gemaakt. Hoe snel gaat het uitzaaien nu?

Dit kan anders. bijvoorbeeld een:
THERMOGRAFIE
* klik hier
Mammografie veroorzaakt kanker!
* klik hier
En dit goed lezen:
* klik hier

Je goed verdiepen met gezond verstand over wat er werkt om kanker te genezen is een grote zoektocht. Let op, GENEZEN is iets anders dan bestrijden!


De media en de dokters zullen je nooit vertellen hoe je kanker kunt genezen op een natuurlijke manier. De simpele reden is GELD en status! En natuurlijk de 6 uur vitamineleer in een 10/14 jarige geneeskundestudie is niet veel toch?
Zelf heb ik 7 weken in Amerika een seminar over gezondheidsleer en vitamineleer gevolgd, en ik weet een beetje. Verder lees ik de laatste 20 jaar zoveel mogelijk onderzoek rapporten en ervaringen van mensen die op een natuurlijke wijze zijn genezen.

Als je zelf grondig onderzoek doet net zoals ik de laatste 20 jaar, stuit je op iets schokkends. De mensen die werkelijk kanker kunnen genezen op een natuurlijke en holistische manier worden bedreigd, gevangen gezet of zelfs vermoord!
Ze worden belachelijk gemaakt, uit hun vak gezet en beboet. Het moet ook niet gekker worden! Gaat er bij jou dan geen belletje rinkelen of kun je alleen de mainstream media als de enige waarheid zien?

Je weet natuurlijk zelf wel dat een symptoom (lees tumor of melanoom) weghalen niet de 'kanker ziekte' oplost maar alleen het symptoom. Als het rode lampje in je auto gaat branden haal je toch ook niet alleen het rode lampje weg!? Dit is wat de reguliere geneeskunde doet.
Samenwerken met de alternatieve (lees gezonde geneeskunde) artsen zou het mogelijk kunnen maken om ook de ´emotionele tumor´ te verwijderen. De oorzaak van de fysieke tumor!

Wat is kanker eigenlijk en hoe ontstaat het?

CANCER
Cancer is a survival technic of the body telling you have a distortion in your light network.
I compare our consiousness to a tree( or a cannabis plant), which are also Beings. We see that the tree has no blockages. A tree has the consiousness that it can grow into infinity: No limits growing to the light. And it Roots grow towards the vibration of the sun of hollow earth,always towards the light creating a beautiful torodial field.
When the cells/lightcollectors/leaves are prevented from collecting sunlight by being interupted/overshadowed the consiousness of the tree will be activated to produces more leaves to collect more light to survive to receive light.
The human body does the same. It duplicates cells: cancer. By using cannabis or such related cristalline substances you will make the meridian system dominant again. Ajusting to a more healthier lifestyle. The intent (heartconnection) of the “patient”is most important. It is also about overriding the system with…by Feeding the light meridiansystem and therefore not feeding the foreign installation. A fungus thrives in places where there is lack of light.
Such Cheap solutions will not benefit the cabal’s Pharmacutical industry.
It is all about Choices.
The Foreign network installed on the surface of Gaia has been Explained in the document embedded in the following link:
http://www.montaguekeen.com/2010-2013/page210.html
Hilda

Cannabis:
Cannabis and “magic”mushrooms contain the substance THC and DMT. Both Substances are Organic cristalline in nature and so is our cristalline meridian sytem. All Cristalline resonates to the cristalline matrix and copies it’s data: packages of DNA. The pineal gland is also a cristal and resonates to the same lightmatrix.
Both plants bring the codes of the motherboard of Gaia/light Matrix for Humanity to heal.They contain the missing links damaged by the Ato...mic Blast of Atlantis and repair the cristalline light network within the human form.
Vertaling volgt binnenkort.

Hieronder is een lijst van alles wat ik tot nu toe aan prachtige informatie ben tegen gekomen over het mogelijk genezen van kanker


Het beste filmpje ooit over een gezond leven of een ongezond leven.
* klik hier]klik hier

Het uitgangpunt is: YOU CANNOT HEAL CANCER WITH POISSON!

Hoe nu?
Door middel van zuivere informatie kun je zelf een bewuste keuze maken, er is zoveel wat je moet weten als je een ziekte hebt...

Het beste interview wat ik gehoord heb van een dokter over kanker, echt even kijken.
Stel de 10 simpele vragen aan je dokter als je kanker hebt en neem dit gesprek op!Cannabis geneest kanker: 20 wetenschappelijke studies als bewijs
* klik hier

De geschiedenis van kanker | hoe de mensheid al honderden jaren wordt bedrogen!
* klik hier

Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell
Dit filmpje kan ik niet laden. Kijk op YouTube.com bij: 'Every Cancer Can be Cured in Weeks' explains Dr. Leonard Coldwell

Officieel erkent door overheid: Cannabis dood kankercellen!
* klik hier

Zaden van appels zijn geneeskrachtig en Dr. Johanna Budwig
* klik hier

Nederlandse ervaringsdeskundige over kanker genezen bij zichzelf en bij anderen, een aanrader om zijn zijn boek te lezen.
* klik hier

Meer studies (12) die aantonen dat cannabis effectief werkt bij kanker
* klik hier

Iodine Treats Breast Cancer, the Overwhelming Evidence
* klik hier

Fulvinezuur en het effect op onze gezondheid
* klik hier

’s Werelds eerste klinische studie cannabis bij kanker
* klik hier

De beste dokter van Nederland! Kijk dit simpele filmpje van Henk Fransen
* klik hier

Bioloog legt uit hoe cannabis kankercellen doodt
* klik hier

Experts over kanker en hoe te genezen
* klik hier

8 Kankerbehandelingen die verboden zijn... omdat ze goed werken?!
* klik hier

75 Procent van de artsen weigert zélf Chemotherapie en Artsen zijn gedwongen te zwijgen óf een ander beroep kiezen
* klik hier

Studies hebben aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven!
* klik hier

Mogelijke therapieën voor genezing:


2015 Cancer Institute Finally Admits Marijuana Kills Cancer!
* klik hier

Kid Heals Stage 4 Cancer with Raw Food After Chemo Almost Kills Him
* klik hier

Dr. Otto H Warburg: Zuurstoftekort is wat eigenlijk in eerste instantie kanker veroorzaakt! Let op! De PH-Waarde is zo belangrijk als je kanker hebt! Of niet wilt krijgen...
* klik hier

Kanker genezen met: baking soda/zuiveringszout/maagzout. Onafhankelijk bewijs. Te simpel! De essentie van een arts zijn beroep zou genezen moeten zijn, helaas is dit vaak niet het geval!
* klik hier

Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo
* klik hier
Oeps, artsen geven toe gezonde mensen chemo te hebben gegeven om geld te verdienen!!
* klik hier

Medicinale Cannabis
Informatiebrochure voor artsen en apothekers
* klik hier

Patent op de genezing van cannabis
* klik hier

Gebruik van medicinale cannabis bij kanker
* klik hier

Prachtig filmpje van een man die ervaring met kanker heeft en het gebruik van cannabis olie! Echt de moeite waard om te zien :)
* klik hier

Baking Soda and Lemon: A Powerful Healing Combination for Your Health
* klik hier

“In 1975 ging Hardin Jones naar het congres voor kankeronderzoek van de universiteit van Barkeley met schokkende stukken: een verslag van de resultaten van een door hem uitgevoerd onderzoek naar kanker dat 23 jaar had geduurd en dat in dat jaar was afgesloten. De resultaten ...: de kankerpatiënten die hadden geweigerd de officiële behandeling te ondergaan, leefden gemiddeld nog twaalf en een half jaar, terwijl degenen die zich hadden onderworpen aan chirurgische ingrepen, chemotherapie en bestraling gemiddeld binnen slechts drie jaar waren overleden.” Kothari M. L. e Metha L. A. , Ist Krebs eine Krankheit?, Rowohlt 1979.
* klik hier

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat chemotherapie voor 97% NIET werkt! Waarom schrijven artsen het voor aan hun patiënten? De enige reden dat ze het uitschrijven is geld, geld en geld punt
* klik hier

Hoe werkt lichttherapie? Als wij licht in onze cellen hebben en in bladgroen zit licht, dan...
* klik hier

Kanker zelf genezen door PH-Waarde te verhogen. Alleen als de pH tussen 8,0 en 8,5 draait worden alle kankercellen in het lichaam zonder meer gedood
* klik hier
* klik hier

In 1931 werd Dr Warburg bekroond met de Nobelprijs voor de Geneeskunde over de mogelijk meetbare oorzaak van kanker! PH-Waarde te laag!
* klik hier

Dit eten en uw PH-Waarde blijft hoog
* klik hier

Regulatiethermografie geeft inzicht in de oorzaak
* klik hier

Dr. Leonard Coldwell stated 'all cancer'can be cured in less than 12 weeks!
* klik hier

28 Doctors, 11 Scientists, and 9 Survivors Break Their 'Code Of Silence' And Expose The TRUTH About Cancer And Exactly How To Prevent
* klik hier

Borstkanker genezen met abrikozenpitten
* klik hier
* klik hier
* klik hier

Waarom Stoppen Zwitsers als eersten met MAMMOGRAFIE…?
* klik hier

Thermografie is een veel veiligere manier om borsten te onderzoeken!
* klik hier

Dr. Leonard Coldwell, kanker genezen in weken...op een natuurlijke manier
* klik hier
Uitleg Dr. Coldwell verschil in geneesmethodes kanker, must see!
* klik hier
Drinkwater ook ziekmakend, door Dr. Coldwell
* klik hier
Website Dr. Coldwell
* klik hier

Dr. Rath zeer interessant!
* klik hier

Dr. Henk Fransen, compleet advies over een natuurlijke(of combi) antikanker behandeling
* klik hier
Gratis hoofdstuk uit het e-boek 'Moeilijke beslissingen nemen'
* klik hier
Het 10 Stappenplan bij kanker - Aanpak van kanker
* klik hier
Boeken van Henk Fransen
* klik hier

Dr Hamer genas kanker.
* klik hier
* klik hier
* klik hier
* klik hier
The only way to completely heal breast cancer.
* klik hier

Feiten over kanker kanker en andere ziektes genezen door Dr. Michael Klaper
* klik hier

MEDICINALE CANNABIS OLIE
20 medische studies over de werking van cannabis olie bij kanker, must read!
* klik hier
Geweldig verhaal van mevrouw die nu genezen is door cannabisolie!
* klik hier
Cannabis oil en de resultaten bij vele mensen tot nu toe
* klik hier
Rick Simpson Has Cured Over 5000 Patients with This Recipe
* klik hier
10 Cannabis Studies The Government Wishes It Never Funded
* klik hier
Wil je echt in 1 klap veel info over de geneeskracht van cannabis?
* klik hier
Wat als cannabis kanker genas?
* klik hier
'We zijn 70 jaar ontzettend misleid over cannabis'
* klik hier
Run from the cure
* klik hier
Uitvinder spreekt over een cannabisolie met gratis recept
* klik hier
* klik hier
Hennepzaad vitaminerijk
* klik hier
Vele artsen en patiënten spreken over de gigantische genezingen met cannabis!
* klik hier
De Amerikaanse regering weet dit al meer dan 35 jaar dat cannabis olie kanker geneest maar de media wordt ervan weerhouden om deze remedie naar buiten te brengen
* klik hier
Interessant! 700 studies over genezen door cannabis!
* klik hier
Wietolie en wietthee maken met Wernard Bruining - Mediwiet.nl
* klik hier

Chemotherapy free cancer treatment uses bodys immune system attack diseased cells
* klik hier

Natuur medicijn tegen kanker: Artemisia
* klik hier
Oncologisch adviesbureau adviseert om Artemesia te gebruiken, zonder bijwerkingen
* klik hier
Hoe gebruik je Artemisia?
* klik hier

Alkaline dieet door Dr. Bernardo Majalca
* klik hier
* klik hier

Dr. Burzynski geneest duizenden kankerpatiënten. Ook hersentumor bij kinderen.
* klik hier

Lothar Hirneise alternatieve kanker therapie en kliniek in Duitsland
* klik hier

Dr. Gerson heeft een prachtige therapie om kanker te genezen.
* klik hier

Kanker is geneesbaar – Middelen die u helpen bij het bestrijden van kanker!
* klik hier

Healing of brain cancer with raw food
* klik hier

Bestanddeel mediterrane keuken maakt kankercellen sterfelijk
* klik hier

Een tumor met 75% reduceren door dieet. Op hoeveel procent reductie zit je met een chemo?
* klik hier

Kanker en vitamine D
* klik hier

Genezen van kanker op een natuurlijke manier
* klik hier

Kanker genezen op een natuurlijke manier met Hulda Clark
* klik hier
de www.huldaclark.tk is door onbekende reden uit de lucht...
Nederlandse uitleg Hulda Clark techniek
* klik hier

Borstkanker
* klik hier
Aluminium in deodorant, kans op borstkanker! (ik roep dit al 15 jaar!)
* klik hier
Linda's strijd tegen borstkanker
* klik hier

Erg interessant
* klik hier

Veel mensen hebben onderzoek naar zuurzakbladeren gedaan (Graviola), doe je eigen onderzoek
* klik hier
* klik hier
* klik hier
* klik hier
* klik hier

Germaanse Geneeskunde
* klik hier

Gezond zonder pillen, geweldig veelzijdig inzichten filmpje in NL
* klik hier

Leven met kanker, mooi filmpje van jonge vrouw
* klik hier

Gregg Braden over kanker in 3 minuten genezen
* klik hier

Steeds meer onderzoek bij kanker en andere ziektes na wortelkanaalbehandeling.
* klik hier

Kanker is een uitnodiging om te leven
* klik hier

Hoe ontstaat kanker bij zoveel mensen?


E621, Mononatriumglutamaat, MSG, Natriumglutamaat, Ve-tsin en kanker
* klik hier
zeker 3 korte filmpjes kijken, erg belangrijk!

Genetisch gemanipuleerd eten en kanker
* klik hier

Welke parabenen gebruik jij nog in je deo en andere cosmetische producten?
* klik hier

Baanbrekend nieuws over de achterliggende gedachte van medicijnen en kanker, must see!
* klik hier

Deze 34 onderzoeken tonen aan: WiFi = gevaarlijk!
* klik hier

Roundup is endocrine-disrupting, cancer-causing!
* klik hierMonsanto, grootste kanker brenger gigant!
* klik hier
* klik hier
* klik hier
* klik hier
* klik hier
Obama geeft Monsanto vrijbrief om mensen te vergiftigen
* klik hier

Kinderen laten vaccineren met: Beta-ropiolactone, Aluminium, Polysorbate 80 en nog een aantal ingrediënten? Waarom? Verdiep je goed in deze aangeprate onzin
* klik hier
Uitgelekte vaccinatiestudie vindt vele doden “acceptabel”
* klik hier
10 redenen waarom vaccinaties gevaarlijker zijn dan griep.
* klik hier

Chemtrails en kanker
* klik hier
Vliegtuigen besproeien burgers onder toezicht van gegijzelde overheden.
* klik hier
* klik hier
Film over chemische spray in onze lucht
* klik hier
Gezondheid klachten door chemtrails
* klik hier

Rattengif of Fluor in je tandpasta, wat is er gevaarlijker? Gevaar is hetzelfde!
Zeer Gevaarlijk! Fluoride In Je Tandpasta!
* klik hier
* klik hier

Chemo and Radiation Can Make Cancer More Malignant!
* klik hier

Teflon oorzaak van kanker?
* klik hier
Teflon vrij koken?
* klik hier

Wat de dokter ons niet vertelt
* klik hier

In 9 van de 10 zonnecrèmes zitten kankerverwekkende middelen! Goede zonnecrème zonder kankerverwekkende stoffen.
* klik hier

Waarom weten dokters dit niet?
* klik hier

Een garantie om ziek te worden en mogelijk kanker te krijgen...
Sucralose en Aspartaam
* klik hier
* klik hier
Er zijn zoveel domme mensen (sorry hoor) die denken dat je van 'light' producten afvalt, hoe kan je dit nou geloven? Het is n.m.l. absoluut niet waar, doe je eigen onderzoek en weet het voor altijd. En denk eens met gezond verstand na..... hoe kun je afvallen/of niet dikker worden, van frisdrank met aspartaam? Aspartaam het meest chemische en kankerverwekkende middel? Je neemt toch ook geen cola met arsenicum in? Arsenicum heeft hetzelfde effect op en in de hersenen als aspartaam!

Hoeveel mensen hebben kanker wereld wijd en wat gebeurt er nog meer door deze ziekte? Follow the money
* klik hier

Weet wat er in je voedsel zit en stop er mee jezelf te vergiftigen. Koop dit simpele boekje
* klik hier

Spaarlampen en kanker.
* klik hier
* klik hier

Deze stoffen even ontwijken om niet ziek te worden
* klik hier


Boeken:


Bondgenoot
* klik hier

Helende Hennep door Wernard Bruining
* [linkhttp://www.stichtingmediwiet.nl/]klik hier

The Gerson Therapy
* klik hier

Je kunt je leven helen, Louise Hay
* klik hier

Het verzwegen verhaal over kanker
* klik hier

Beautiful Truth * klik hier

Dr. Gábor Lenkei, Hongaarse arts en wetenschapper ontdekte net als andere onderzoekers voor hem dat de consumptie van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen dramatisch vermindert
* klik hier

Kanker en Mediteren

Met meditatie bedoelen we ons bewust worden van onze lichaam en geest. Mediteren kan op veel verschillende manieren. Of meditatie kanker kan genezen valt te betwijfelen. Wel is duidelijk dat juist door meditatie vaak veel meer rust in onze geest komt. Dankzij de rust die we vinden, wordt het immuunsysteem op zijn scherpst gezet. Stress kan het immuunsysteem juist aardig onderdrukken. Meditatie is dus een hele goede manier om naast de medische behandelingen toe te passen.
* klik hier

Meditatie: waar is het goed voor?
Meditatie kan je helpen om geleidelijk aan een helderder bewustzijn te ontwikkelen waardoor je aandacht minder snel afdwaalt. Door te mediteren kun je zelfs leren om alles wat komt en gaat te accepteren en je niet langer te identificeren met voorbijgaande emoties en gedachten. Althans, dat denken de boeddhisten. In het Westen wordt aangenomen dat angstwekkende gedachten door middel van meditatie geleidelijk aan onschadelijk worden gemaakt. Dit omdat men tijdens meditaties rustig en afstandelijk naar deze gedachten leert kijken. Anderen worden overspoeld door onplezierige ervaringen en krijgen het gevoel dat ze de controle over zichzelf verliezen. Daarom wordt meditatie gezien als ongeschikt voor mensen met grote psychische problemen.
* klik hier

Meditatie van Foekje
* klik hier

Onderzoek resultaten van mediteren
* klik hier


Als er een link niet(meer) werkt wil je me dan mailen? Er worden veel natuurgeneeskunde links uit de lucht gehaald...