homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Atlascorrectie Mijn Ervaring

Het was 10 december 2009, ik had een week daarvoor "De Helende Reis" gedaan bij een fantastische therapeute. Zij vroeg mij: "of een atlascorrectie niet iets voor mij was". Ik wist niet wat dat was dus ik ging op onderzoek uit...
Al gauw las ik wat het inhield en vooral wat het fysiek betekende als, mijn waarschijnlijk scheve atlas recht gezet kon worden.

Ik kampte al jaren met een whiplash (in 1991 opgelopen door een auto ongeluk), pijn in schouder en nek, hoofdpijn en de laatste tijd ook pijn in mijn rechter heup.
Ik merkte ook dat ik al lang weinig energie had maar ik dacht: " ik heb het gewoon te druk dus...."
Maar goed, ik vond een atlasprofilax therapeut in Amsterdam en maakte een afspraak.
Hij vertelde heel duidelijk wat ik na de atlascorrectie kon verwachten en dat klonk een beetje zwaar in mijn oren. Ik dacht: kom op nou maar, ik kan niet wachten om recht gezet te worden!
Hij onderzocht me en zag duidelijk dat mijn rechterbeen langer was dan mijn linkerbeen. Maar dat wist ik al. Hij voelde en vertelde me dat mijn atlas behoorlijk scheef zat...pfff
Ik was wel een beetje bang voor de correctie maar het viel echt mee, binnen 7 minuten was hij klaar.

Ik mocht weer bewegen en vooral gaan staan om te voelen of mijn lengteverschil in mijn benen nu weg was. Ik ging staan en ik voelde een raar gevoel in mijn rug en een soort klikje in mijn heup en begon te lopen. Wat er toen gebeurde was veel tegelijk.
Mijn linkerbeen raakte veel eerder de grond dan de laatste 45 jaar, ha ha dit was maf, mijn beenlengte verschil was weg! Ik kon het bijna niet geloven.
Ook kreeg ik zoveel energie dat ik bijna opsteeg! Ik werd van dit nieuwe gevoel in mijn lijf en geest erg lacherig. Wow wat was dit voor een trip zeg! Ik werd opeens zo blij en dankbaar en ik voelde me meer verbonden dan ooit met alles wat leeft. Mijn heup voelde ook zo goed en bevrijdt van dat beklemde gevoel, en mijn nek en schouderspieren die leken wel feest te vieren! Wat een ruimte kregen ze opeens. Ik voelde me groter en wel 2 meter breder in energie en ik bleef ook maar lachen... ha ha dit was een bijzonder gevoel.Nou, ik op mijn fiets naar mijn werk en ik bleef maar hardop lachen op de fiets, mensen keken me raar aan... Maar ik was blij: mijn atlas stond recht! Wat een sensatie.
Toen ik op mijn werk aan kwam werkte mijn blijdschap en mijn overdosis energie door op mijn collega's. Ze voelde letterlijk dat er iets in mijn energie veranderd was en stuiterden mee ha ha, ik stuiterde door het bedrijf. Mijn ogen werden ook lichter vertelden mijn collega's en ik voelde me ook zo heerlijk ontspannen. Ook kreeg ik tintelingen hier en daar en mijn nieren en mijn rechter heup werden heel warm, daarna weer kippenvel, ik zag opeens beter, ik kreeg kramp in mijn pols, daarna weer steken onder mijn linker voet en steeds maar teveel zuurstof, ik wist niet waar ik het laten moest. Alles kwam en verdween weer heel snel.

Ik voelde echt dat mijn lichaam blij was met een einde aan een tijdperk van beklemming door een scheef staande atlas. Ook zo onlogisch en raar dat men dit nooit eerder heeft verteld, ik heb bijna alle neurologen en orthomanuele artsen van Amsterdam gezien maar het lijkt wel of een scheve atlas, wat bij 99,9 procent van de gehele bevolking voor komt, een zeer goed verzwegen geheim is.Nu ik er veel over heb gelezen begrijp ik iedere dag beter waarom onze atlas scheef staat, en waarom zoveel mensen last hebben van mechanische storingen. Een beenlengte verschil is slecht voor je mechanisch stelsel, hierdoor gaan wervels en spieren, zelfs je heup een compensatie uitvoeren voor je been lengte verschil en dat is natuurlijk logisch. Je kunt je honderd keer laten kraken en rechtzetten maar het lichaam gaat toch weer een balans zoeken door het scheve bovenstel.

Ik ben blij met mijn hart actie en dat was het, ik voelde meteen dat ik het moest doen.
En natuurlijk ben ik me ook bewust wat het voor veel mensen teweeg brengt. Want het lichaam moet wel wennen aan een rechte stand.
Want zoals iemand perfect beschreef: "Stel je een droge rivierbedding voor met allemaal troep die er met de tijd in belandt is en dan haal je de dam weg... wat gebeurd er dan... een krachtige schoonmaak actie, de oude troep eerst eruit en dan een stroming van prachtig krachtig stralend stromend water, de rivier van het leven."
Die troep die plaats maakt voor een krachtige stromende energie kan lastig zijn.

Maar mijn energielevel is gigantisch gestegen en mijn focus op dingen is ook scherper, ik voel me stabieler, super gegrond op aarde, mijn mind is krachtiger en mijn vertrouwen in het leven is gegroeid... het is zoveel meer als een wervel rechtzetten...
Helaas krijgen sommige mensen na de atlas correctie last van oude ontstekingen waarvan de restanten nooit helemaal uit het lichaam zijn verdwenen (de oude troep van de rivier) ik kreeg b.v. 2 blaasontstekingen in 6 weken...
Maar goed ik ben ervoor om alle blokkerende troep uit mijn lijf te gooien en dan in een schoon lijf te leven.

Persoonlijk denk ik dat als je structuur mooi recht staat vanaf de top dat iedere therapie die je daarna toepast ook beter aanslaat.
Het lichaam zorgt zelf na de atlascorrectie voor een betere doorbloeding, maar ook hersenvocht, bloed in je spieren, energie en impulsen voor je zenuwstelsel en hormoonstelsel worden beter doorgegeven.
Doe met deze informatie wat je wilt, ik zie het als mijn taak om het met jou te delen.
Ook heel belangrijk voor jonge kinderen en baby's!Ik heb het in Amsterdam laten doen bij

klik hier