homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Aspartaam

Ik wil jullie hierbij bekend maken met het meest dodelijke additief ter wereld: ASPARTAAM!

Ook wel als E951 aangegeven. Dit zit gewoon in uw voedsel, de supermarkt staat er vol mee!

Aspartaam is gemaakt in 1965, maar al in 1973 hebben onafhankelijke Amerikaanse onderzoekers aangetoond dat Aspartaam het zenuwstelsel aantast en dat het zeer kankerverwekkend is.
Toch werd het in de markt gezet, wat echt ongelofelijk is! De FDA heeft deze lijst van bijwerkingen al 10 jaar geleden erkend.

Zelfs vele gezondheidsdeskundigen, voedingsdeskundigen en zelfs huisartsen adviseren dit zoetmiddel aan om af te vallen. De bekende namen zijn: light en suikervrij. Helaas staat er niet alleen Aspartaam op de verpakking of E951 maar soms staat er alleen: bevat een bron van phenylalanine! Bingo het zit erin.
Dit synthetische zoetmiddel heeft maar liefst 92 bijwerkingen.

BIJWERKINGEN GEBRUIK VAN ASPARTAAM PRODUCTEN:
hoofdpijn, darmaandoeningen, diarree, buikpijn, slapeloosheid, gewichtstoename, hyperactiviteit, concentratiegebrek, slechter zien, gehoorstoornissen, verhoogde gevoeligheid voor lawaai, pijnlijke gewrichten(rug en knieën), krampen, chronische vermoeidheid, wallen, huidreacties en verschillende onverklaarbare soorten jeuk, haaruitval, verkoudheden, tandaandoeningen, terugtrekken van het tandvlees, constant gevoel van kou hebben, neusbloedingen, aantasting van het intellect, geheugenverlies, depressie, humeurigheid zonder duidelijke aanleiding, paniekreacties, paranoia, obsessies, pleinvrees, agressiviteit, aanvallen van hyperseksualiteit, dementie, stuipen en soms epilepsie, schildklieraandoeningen, onvruchtbaarheid, impotentie, miskramen, aangeboren misvormingen, mentale achterstand, afname van het aantal bloedlichaampjes, verzwakking van het immuunsysteem(verhoogde gevoeligheid voor infecties).
Verder kan de zoetstof de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose, suikerziekte, adergezwellen, bindweefselbeschadiging, plotselinge hartstilstand(vooral bij sportmensen) hersentumoren(en overige tumoren) en huidtuberculose VEROORZAKEN en verergeren.


En wat er nou zo grappig is, je valt er helemaal niet van af. Je gaat juist meer eten of drinken omdat je lichaam niet verzadigd raakt. Vaak drinken mensen die Aspartaam houdende cola gebruiken veel meer dan mensen die cola met suiker drinken. Ook wel logisch, het lichaam herkend suiker en raakt vol maar een synthetische zoetstof herkend je lichaam niet…

Kijk goed naar de bijwerkingen en erken waar jij last van hebt, gebruik dan een paar maanden geen Aspartaam en kijk hoe het dan gaat en vooral hoe je je voelt.
Als je echt van jezelf houdt en je lichaam goed verzorgd, dan neem je deze troep al lang niet meer natuurlijk!

In welke producten zit dit gevaarlijke aspartaam?
klik hier

Wat is het gevaar van kauwgom met aspartaam?

Mensen met een bepaalde hartkwaal krijgen een tabletje onder de tong omdat dat zo ontzettend snel in de bloedsomloop wordt opgenomen. Wanneer we nu kauwgom met aspartaam gebruiken wordt aspartaam heel snel rechtstreeks in het bloed opgenomen, waardoor het ook razendsnel de hersenen kan bereiken. Normaal gesproken wordt aspartaam eerst nog door onze spijsvertering verwerkt. Nu kunnen de giftige stoffen rechtstreeks op de hersenen inwerken.

Bestel het boekje: Wat Zit Er In Uw Eten? op klik hier en informeer uzelf goed om ook andere zeer giftige stoffen in uw eten te vermijden. Voor uzelf en vooral uw KINDEREN!

*Kijk ook vooral uit bij Davitamon Kauwvitaminen voor Kinderen daar zit Aspartaam in! Ook Davitamon Junior Kinder Multivitamine en Kindertandpasta van Davitamon!

Eet en drink gezond en energierijk voedsel.
klik hier