homeEven voorstellen Boek Spirituele coach Magnetiseur Mediteren Piramide Healing Workshop Spirituele Reis Tarieven MagdalenaCircle Shop Echt Nieuws Kanker info Contact

Helende Meditatie Consult

Energetisch Herstellen


Wat is een Helende Meditatie?

Alles is energie, alles is te meten op trilling en frequentie.
Je fysieke lichaam trilt anders dan je energetische lichaam. Sommige mensen zien het energetische lichaam (aura) sommige zien alleen het fysieke lichaam.

Met een Helende Meditatie krijg je een soort energie check, we sporen een (vaak onderbewuste) blokkerende energie op. Dit kan een entiteit zijn, een zware emotionele belasting... er zijn zoveel soorten zware energieën die je hele wezen kunnen blokkeren!
Ik kan je helpen met het verdwijnen van entiteiten en andere zware belastingen zodat je weer vrij bent en je weer kan focussen op totaal welzijn, geluk en liefde.
Door middel van een 1 op 1 sessie met een Helende Meditatie kunnen we op maat werken aan een energie die door een ervaringen uit dit leven of uit een vorig leven is blijven plakken op fysiek of emotioneel niveau. De oude ervaring doet nu geen dienst meer en mag weg. Hierdoor gaat je totale welzijn energie direct weer stromen en voel je weer de flow...

Mediteren onder persoonlijke begeleiding helpt je in contact te brengen met je innerlijke kracht, je verbinding met de bron en ook de verbinding met je gidsen en je engelen. En wat zo leuk is, je hoeft niet eens te kunnen mediteren ha ha. Je hoeft alleen te kunnen ontspannen en adem te halen.

Op energie gebied is alles mogelijk, op verstand gebied is weinig mogelijk, misschien komt dit omdat we maar 6 tot 10% van onze hersenen gebruiken, ik weet het niet.

Energie zien en voelen is het mooiste wat er is!

Je hebt energie wat gezond, vreugdevol en licht trilt en energie dat zwaar, negatief en ziek trilt, meer is het eigenlijk niet.

Wetenschappers kunnen energie meten en herkennen zo waar de zieke energie zit en waar de gezonde energie zit.

Bij een helend meditatie consult praten we eerst goed door waar we tijdens de healing contact mee gaan maken.
Daarna gaan we stap voor stap een ontspannende reis maken van ongeveer 45 minuten en na de helende meditatie praten we nog even na, vooral om te delen wat voor ervaringen je hebt gehad en hoe je je nu voelt na de healing.

Ik sta zelf iedere keer ook weer perplex hoe mooi deze manier van verlichten is. En door de ervaring van de cliënt aan te horen weet ik dat het krachtig werkt. Ik word er blij van!

hier" border="0" /> klikken.