homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Spirituele reizen Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Meditatie met Yvonne Ros

Mediteren is heerlijk en gemakkelijk


Je hoeft geen spirituele meester te zijn of zweverig, ha ha. Het gaat hier om meer contact te maken met jezelf. Met je hele zelf, je fysieke en je emotielichaam. Je heerlijk te ontspannen op een intense manier om daarna weer met je drukke leven door te gaan.
In 10 of 15 minuten mediteren kun je echt veel bereiken.

Trailer Yvonne Ros:
klik hier

Het belang van dagelijks mediteren


Gratis geleide meditaties voor jou:


Meditatie : Activatie Stroom Totaal Welzijn toelaten


Meditatie: Hogere zelf indalen en kolommen van licht


Meditatie: Sensatie fysieke lichaam


Meditatie: Schoon spoelen


Meditatie: Dertien chakras activeren


Probeer ook deze 2 korte begeleide meditaties maar eens:

Blad van licht meditatie


Hart lichtje aan meditatie


Update wat verandert er nu allemaal op aarde?


De kwaliteiten van je chakras


Inzichten:


Hieronder de uitleg filmpjes en het hoe en waarom van mediteren:Thema Meditaties op DVD zijn ook verkrijgbaar.
Deze 2 begeleide meditaties gaan heel diep en zijn heerlijk om vaker per week te doen. De ervaring om helemaal je essentie energie te zijn en te voelen is het grootste cadeau van de dag.

Ik heb de Kristallijn Meditatie opgenomen omdat dit zeer belangrijk is om op een puur niveau te verbinden met moeder aarde en vader zon.
We worden op celniveau meer en meer van een kristal structuur. De Kristallijn Meditatie helpt je om in je eigen puurheid te komen en veel mensen ervaren heldere belevingen na dit regelmatig te doen. Alles gaat om balans en liefde en dit is een mogelijkheid om dit eigen te maken.

De andere thema meditatie is: De Maria Magdalena Energie Meditatie, deze is meer voedend op een diep energie niveau. De prachtige vrouwelijk en vooral wijze energie (ook goed voor mannen) die Magdalena aan ons aanbiedt is zo krachtig en sereen waardoor je echt stil van binnen en van buiten wordt.
Nederig zijn voor het grote geheel met een gevoel van innerlijke grote kracht is zo'n fantastische ervaring die ze met ons deelt.
Ik begeleid je in een klein half uur met deze krachtige voedende energie. Echt heerlijk om een paar keer in de week te ervaren!

De 2 thema meditaties en nog 2 heerlijke korte meditaties heb ik op DVD laten zetten zodat je thuis op jouw moment begeleidt en gemakkelijk kan mediteren.
De DVD met de 4 meditaties kost €12.50, incl. verzendkosten.Ik geef ook Meditatie Workshops en Helende Meditatie Consulten
(zie in het website menu)
De meditatie workshops worden in Amsterdam en in Nijkerk gehouden.
Kijk op de pagina: 'Workshop' voor de juiste datum van de eertst volgende meditatie workshop. Of doe een voorstel als je een leuk groepje bij elkaar hebt.
Een cadeau voor jezelf.

Vind je het leuk om erbij te zijn? Dan kun je je hier aanmelden.