homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Energetiseren Opladen met energie

Opladen met energie


Energetiseren is een krachtige behandeling waarbij het opladen van energie op gecentreerde plekken in het lichaam centraal staan.

Ik gebruikte deze energie behandeling niet zoveel alleen bij mensen waar ik met magnetiseren niet doorheen kwam.
Nu ik het energetiseren wat vaker ben gaan gebruiken krijg ik zulke positieve reacties zodat ik nu bij de combi-consulten een variatie ben gaan maken tussen: coaching/helende meditatie/paranormaal consult en magnetiseren en coaching/helende meditatie/paranormaal consult en energetiseren.

Wat gebeurt er?
Je ligt op een behandeltafel op je buik. Ik ga je chakra's (energie centra) vanaf de stuit t/m de kruin krachtig instralen. Ik zet in iedere chakra de energie met de juiste kleur/frequentie en zo nodig ook nog een genees frequentie.
Weet heel goed dat alle chakra's de omliggende organen voeden en gezond houden. Een niet goed werkende chakra kan grote gezondheid problemen veroorzaken.


Wat zit er nog meer in de chakra's? Heel veel informatie over dit leven en over vorig levens. Over kwetsingen, over kwaliteiten, wijsheden... van alles. Ik krijg vaak bijzondere informatie door via de chakra's waar we in de nabespreking ook echt wat mee kunnen doen. Of zoals vaak is gebeurt, bij mensen valt opeens het kwartje.
Door de informatie te delen wat hun chakra's tegen mij vertellen krijgen mensen meer duidelijkheid over hun levensdoel en missie, de connectie die ze met bepaalde landen religies of status hebben. Soms echt vreselijk lachen maar soms ook emotioneel net of er oude informatie opeens naar het licht komt en dan opeens herinneren mensen zich dat er al zoveel tekens in dit leven gewezen hebben op een bepaald doel. En nu dan opeens die duidelijkheid. Hopelijk komt deze informatie op het juiste moment om er nu wat mee te doen?

De cliënt ervaart deze behandeling als fijn, relax en een warm gevoel door het vullen van de energie punten.
Ook een emotioneel stabieler gevoel wordt ervaren.
Meer kracht in het lichaam. Ook emotioneel sterker.
Mensen gaan sneller in hun bewustwording groei.
Mensen laten beter oude patronen los.
Meer balans en harmonie wordt ervaren.

De behandeling duurt zo'n 35 minuten met daarna een nabespreking over alle informatie die in door gekomen, in het geheel een uur.

Je kunt hier een energetiseerconsult of een combi-consult aanvragen.