homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

MagdalenaCircle

Mijn missie,

Naast mijn 2 praktijken, mijn net uitgekomen boek en een revolutionair gezondheidsproduct, ben ik mijn (levens)missie aan het uitrollen.

Ik voel in heel mijn wezen dat het nu de tijd is, om bijzondere vrouwen te verbinden met elkaar. Zonder commercieel plan. Gewoon omdat we een sterke wijze vrouw zijn, met een unieke specialiteit.
Ik hoor steeds in mijn hoofd: 'Speak the thruth!' Veel vrouwen starten nu met hun waarheid uit te spreken. De vrouwelijke energie is langzaam aan het herstellen op aarde. Wij sterke vrouwen mogen er nu voor elkaar zijn, een voorbeeld zijn, leren van elkaar, luisteren naar elkaar en echt gehoord worden.

Dit is voor mij het jaar van Eenheidsbewustzijn: verbinden, delen, luisteren en samen groeien tot een groep alround wijze vrouwen. Voor elkaar, met elkaar.Iedere ontwaakte bewuste vrouw heeft kennis en een specialiteit op spiritueel gebied. Door onze kennis met elkaar te delen en elkaar te leren wat wij al weten, ontstaat er een groei voor iedereen. We staan samen veel sterker en kunnen veel meer voor moeder aarde en haar bewoners betekenen.
Energie luistert altijd, vertel ik in alle sessies aan mijn lieve cliënten. Als we onze focus bundelen, kunnen we een groot verschil maken om bv krachtplekken schoon te maken, zieke mensen geneeskracht te sturen, oorlogsgebieden vrede te sturen, machthebbers inzichten te sturen, noem maar op.

Voor meer over deze missie klik op MagdalenaCircle.com