homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Huizen en Bedrijfspanden Reinigen van Energetische overlast

Panden Reinigen van Entiteiten

Er zijn steeds meer mensen die ons vertellen dat er entiteiten of andere energieën zitten in hun bedrijfsruimtes en huizen. Vaak zijn werknemers bang of voelen zich niet meer veilig. Ook zijn er situaties waar steeds de elektriciteit uitvalt en zelf apparaten stuk gaan door de entiteiten. Wat we ook veel horen is dat de entiteiten muziek op computers spontaan heel hard aanzetten. Ook valt er van alles van planken en trillen machines die niet met het elektrische net aangesloten zijn.

Ons motto is: 'Alles wat van een langere frequentie komt kan naar het licht gebracht worden.'

Door gespecialiseerd te zijn in energetische schoonmaak worden we vaak gevraagd om grote bedrijfspanden te cleanen. Ik doe dit samen met 2 andere specialisten.
Doordat we een team van 3 specialisten zijn voor grote klussen kunnen we alle drie onze kwaliteiten inzetten voor een krachtige energetische schoonmaak.

Wij zijn benieuwd naar je hulpvraag en wat er door de bewoners is ervaren.

Heb je ook een pand waar iets vreemds mee aan de hand is of voel je entiteiten die naar het licht mogen vertrekken, laat het dan even weten. We komen je graag helpen.