homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Even voorstellen

Hallo,

Trailer Yvonne:Leuk gesprek over 21 december 2020, dit is een bijzondere shift
Mijn naam is Yvonne Ros, ik ben geboren in 1964, moeder van een dochter van 30 jaar. Ik kom uit Amsterdam en ik woon nu in Nijkerk.

Hoe en waardoor ben ik me in het spirituele gaan verdiepen?

Op mijn 30ste gebeurden er behoorlijk ingrijpende dingen in mijn leven. Ik kon niet anders dan bij mezelf naar binnen gaan en me af te vragen, waarom zijn we hier en wat is het nut van alles. Ik deed alles om weer kracht te krijgen en mijn veranderde situatie aan te kunnen.
Na een materialistisch leven had ik opeens niets meer. Alleen mijn dochter, een klein huisje en geen geld om het in te richten. Twee kussens op de grond, twee matrassen en een koffiezetapparaat, geen inboedel, geen bestek…niets.
Maar er is toen iets veranderd in mij... ik was nog nooit zo gelukkig met mezelf!
Ik voelde me rijk in mijn hart, voelde diepe vreugde die ik nog nooit had ervaren!
Deze innerlijke rijkdom straalde ik ook uit, waardoor vrienden en kennissen opeens met alles wat ik nodig had langs kwamen. Mijn ouders die er altijd al voor me waren hielpen juist in deze moeilijke periode. Ik kreeg een nieuw ‘thuis’ en een nieuwe overtuiging van werkelijke rijkdom.

De ontdekking

Het voelde als een soort innerlijke ontdekking, ik voelde de kracht van de gedachte en de mogelijkheden om hiermee een positieve invloed op mijn leven te creëren.
Ik ontdekte grote verschillen tussen voelen en denken, tussen mezelf waarderen en mezelf afkraken, tussen dankbaar zijn en klagen.
Een weg naar binnen, het raakte me in mijn hart. Wat was mijn innerlijke wereld mooi, groot, krachtig, liefdevol en bruikbaar in het dagelijkse leven!
Ik ging hiermee aan de slag. Dit moest iedereen weten vond ik.
In de daarop volgende periode ben ik alles wat ik ervaren en diepgevoeld heb gaan onderzoeken, deze materie was zo waar voor mij. Ik deed dit door het lezen van boeken en het volgen van opleidingen, cursussen en workshops.
Op deze manier hielp ik uiteindelijk niet alleen mezelf maar ook mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen. Iedereen was dankbaar voor het advies wat ik ze gaf, iets waarmee ze direct aan de slag konden. Het gaf hun zelfvertrouwen terug.
Ik werd steeds bewuster en ik voelde aan wanneer mensen ontspoorden van hun levenspad en begeleidde ze weer in de goede richting. Ook voelde ik wanneer iemand ziek werd en hoe hij/zij zich het beste daartegen kon beschermen. Verschillende gaven die ik altijd al gehad had, begonnen krachtiger te worden en bruikbaar.

Verdieping

Na een tijd van (te)veel geven aan anderen, ontspoorde ik zelf, kwam zelfs in een burn-out terecht. Het was een zware periode. Ik kwam in aanraking met een magnetiseur die mij in één behandeling al weer goed op weg hielp, ik was zelfs na enkele behandelingen weer volledig opgeknapt, maar mijn les uit deze ervaring was duidelijk.
Ik was al elf jaar bezig met mensen te helpen met mijn gaven en besloot me nu te verdiepen in het magnetiseren(handoplegging) en begon aan een 2-jarige opleiding tot paranormaal therapeut inclusief een studie fysiologie en anatomie.
Centraal in deze opleiding stond de ontwikkeling van het bewustzijn als individu en inzichten verwerven over mezelf en mijn verleden. Hiermee kon ik mezelf schoonmaken van (oude) negatieve emoties en oude kwetsingen.

Een nieuwe start

Vanuit een zuiver hart kon ik nu mensen behandelen en begeleiden in hun eigen proces. Ik was nu nog beter in staat mensen te helpen, met bv. een burn-out, migraine, huid problemen, stressklachten, gewricht problemen, rugklachten maar ook mensen met angsten, trauma´s onzekerheid en nog veel meer andere fysieke en emotionele klachten.
Veel mensen komen tegenwoordig bij me langs omdat ze zichzelf kwijt zijn of dat ze uit balans zijn door alles wat er in hun leven gebeurt.
Ook komen gelukkig ook veel jonge en oude mensen langs om zich verder te laten helpen in hun spirituele groeiproces. De leeftijden variëren tussen de 4 jaar en 81 jaar. Van zakenmensen tot studenten en bejaarden, geweldig dat het nu voor iedereen toegankelijk is!

Ik heb uit mijn hele proces geleerd dat sterke mensen om hulp durven te vragen.
Vroeger dacht ik dat hulp vragen zwak en stom was, nu weet ik beter...
Spiritueel zijn met een gave voelt voor mij aan als mijn lichtje delen met zoveel mogelijk mensen. Waardoor het lichtje weer aan gaat in mensen, zodat de eenheid van het natuurlijke grote licht op aarde terugkomt en dat het weer 'hemel' op aarde wordt!
‘Al het levende is namelijk één!’

Bijzonder interview met Tamara Beekmans*Dit filmpje is voor mij de mooiste boodschap ooit, eerst voelde ik de boodschap niet en zag het alleen...nu voel ik het en leef het. Ik hoop dat je het al kan voelen en al kan (be)leven, anders gewoon herhalen totdat het in je hart verstaan wordt :)
klik hier

"Wat is er mogelijk en wat kan ik voor jou betekenen"

In mijn praktijk behandel ik mensen zowel door magnetiseren, door middel van coaching (gesprekstherapie), door helende meditaties, door te werken met de piramidekracht healing en andere heilige geometrische energieën, ook hebben veel mensen een behoefte om samen ontspannende begeleide meditaties te doen, samen met mij. Meditaties op maat zeg maar waardoor je beter in contact komt met je hele innerlijke wezen.

Nieuw! Ik werk nu ook met een prachtig product wat holistisch werkt! Bewustzijn, gezondheid, balans, blij voelen, kunnen ervaringen worden voor jou persoonlijk, door het te gebruiken. Zelf ben ik super dankbaar dat het op mijn pad is gekomen.
Voor vragen over dit "life change" product kun je me e-mailen.Ik geef ook verschillende thema workshops, groep energie kan behoorlijk krachtig en helend zijn.

- Boekpresentatie/Signeer sessies

- Meditatie workshops

- Spirituele Reizen op krachtplekken in Zuid Frankrijk

- Spirituele Reizen op krachtplekken op Ibiza

- Pendel workshops

- Workshop Orgone Piramide bouwen

- Workshop ontspannen tijdens het werk

- Helende Meditatie cursus

- Heal op Afstand Cursus en zelf Beschermen

En nog veel meer, kijk voor meer informatie op de workshop pagina.

Groeien in bewustzijn is ook groeien in waarheid, zien wat werkelijk is.
Wat is waar voor jou? Probeer het verschil te voelen tussen gecensureerd nieuws en 'waarheid nieuws.'
Wees wakker in alles wat je eet, drinkt, ziet, voelt en denkt. Leef bewust met alles om je heen.

Kijk op de pagina: 'Echt nieuws' om zelfonderzoek te doen wat waar is voor jou, informeer jezelf breed. Gebruik je gevoel en neem niet zomaar alles aan. Er is vaak een waarheid achter de waarheid, succes.

"Change Your Thoughts - Change Your Life"
Dr. Wayne W. Dyer