homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Ervaringen online consulten en live consulten

17-09-2021
Ervaring healingsessie met Yvonne Ros:

Ik heb een hele mooie en krachtige ervaring meegemaakt via een zoom sessie met Yvonne.

Ik voelde mij al erg lang vaak moe , sliep slecht en pikte ontzettend snel energieën op zodra ik mij met andere mensen begaf of in bepaalde ruimtes kwam. De laatste tijd kwam ik daardoor minder buiten waar veel mensen aanwezig zijn en sliep ik vaker overdag….

Gelukkig kende ik via mijn vriend Yvonne en besloot na een erg fijn telefoongesprek een sessie in te plannen met haar….

Yvonne ging mij pendelen en ik bleek niet goed geaard in mijn lichaam, geen verbinding met mijn ziel en hogere zelf , gidsen en moeder aarde. Yvonne noemde wat (code)woorden op en die zei ik na, daarna voelde ik een enorme warmte door mijn lichaam stromen… ik zag allerlei kleuren en voelde een enorme rust. Ik voelde dat ik weer verbonden was met mezelf en moeder aarde en mijn ruimte weer innam.
Nu 3 dagen later voel ik mij enorm in mijn kracht staan en voel ik echt dat ik er ben , goed gegrond ben en dat ik echt voor de volle 100 procent leef!!!

Dankjewel Yvonne ik ben je erg dankbaar voor deze sessie…..
Liefs Orsetta21-02-2020
Ervaring met het werken met Yvonne
Ik voel me zo goed, zo helder, schoon en Zelfverzekerd.

Wat wij in 4 sessies bereikt hebben door systematisch via de piramide healing (Alle zeven hoofd chakra's) en op thema afgestemde meditatie /verwerking- oefeningen te doen.
Daar had ik met gewone therapie en een cursusje je hier en daar plus meditatie thuis nog zeker 10 jaar overgedaan om dat oud trauma los te laten.
Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Innerlijke winst dat alleen maar verdiepen kan.
Een heel groot cadeau aan mezelf.
Anoniem


14-02-2020
Een oproep voor iedereen van goede wil!
Als je uit een jeugd komt waarin je meer beschadigd bent dan bent opgevoed door je ouders. Dan is het hard werken om gewoon mee te doen in de maatschappij. als dat vanuit een sterke wil lukt is dat mooi. Maar het leven is meer dan een sterken WIL om het mee te doen.... Rust, liefde en ontspanning voor jezelf wil ik tot stand brengen. Dat was een diepe wens van mij.
Via de regulieren therapie en de alternatieve weg had ik al veel bereikt.
Weten hoe het vroeger cognitief gezien zat is belangrijk, echter is dit begrip nog geen healing. Ook heb ik veel alternatieven therapieën gedaan, heel mooi. Maar ik wilde dieper. Daar waar mijn waardnemingen stopten... Daar waar woorden stoppen.... Daar waar mijn overzicht stopt... Daar wilde ik zijn...

Toen heb ik bestolen naar Yvonne te gaan.
We hebben samen in 4 sessies van 3 uur keihard gewerkt: in de piramide alle chakra's geheeld oude zeer verwerkt, patronen doorbroken. Na iedereen sessies was er steeds meer, leegte, vreugd, liefde voor mezelf en plezier.
Yvonne werkt bij iedereen op maat vanuit groot vertrouwen in de goddelijke bron en overgave. En met heel veel gereedschap in haar koffer!
Omdat Yvonne systematisch door je systeem heen werkt en zo balans brengt, kan je weer heel en compleet worden in afstemming met de bron.
Op alle lagen van het ZIJN. Dit is voor mij het belangrijkste!

Zo heb ik nu vrede, liefde, plezier, zelfvertrouwen en innerlijke ruimte gevonden in mijzelf en dat is de enige duurzame plek.
Dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Ik ben nu 33 jaar en een dankbaar mens.
Een oproep voor iedereen met (nog) trauma in het systeem.
Als je daar serieus vanaf WIL is dit een gouden kans die ik iedereen GUN.
Het leven is zo veel meer! Jij bent zo veel meer!
Dit is zo'n groot cadeau aan jezelf, het mag!
Een investering die nagalmt op plaatsen die je (nog) niet eerder ontdekt hebt...

In liefde,
Anna


22-02-2016
De helende meditaties zijn hele fijne en mooie spirituele reizen die Yvonne met haar fijne stem begeleid.
Bij Yvonne kan je zo lekker jezelf zijn en dat was vooral heel prettig tijdens de coaching gesprekken geen vraag is te gek voor haar! Yvonne heeft mij veel inzichten en handvaten gegeven waar ik nog steeds elke dag gebruik van maak en erg dankbaar voor ben!

Liefs, Romana


30-09-2015
Ik zat in een periode dat ik het moeilijk vond richting te geven aan mijn leven en probeerde voornamelijk alles met mijn hoofd op te lossen toen ik bij Yvonne terecht kwam.
Ik had veel stress en frustratie, omdat ik niet wist wat ik echt wilde, met als resultaat een burn-out. Doormiddel van de gesprekken met Yvonne ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel en heb geleerd DAAR naar te luisteren.
De angsten die je in je hoofd creëert geven alleen maar negatieve energie en die op den duur bepaalde klachten kunnen veroorzaken.
Die bewustwording was voor mij heel belangrijk!
De gesprekken met Yvonne geven je wonderbaarlijke inzichten in jezelf en met het mediteren en het magnetiseren worden je lichaam en geest lekker opgeschoond.
We leven in een maatschappij waarin we bewust en onbewust zoveel moeten van onszelf en we weinig tijd nemen om even stil te staan bij onszelf.
Voortdurend krijg je prikkels van buitenaf en dan is het heel fijn om te leren af en toe alles uit te zetten, de tijd voor jezelf te nemen en naar je eigen prikkels te luisteren.
Ik vind dat nog steeds wel moeilijk, dus het is fijn om daarin door Yvonne begeleid te worden.
De 2 uur durende sessies voelen voor mij echt als ME time, heerlijk!
Aan het eind loop ik altijd met een glimlach, nieuwe kennis en fijne energie naar buiten.
Het helpt ook dat Yvonne een super leuke vrouw is waar je makkelijk mee praat.
Absoluut geen geitenwollen sokken type, maar een leuke hippie. :-)

anoniem


04-06-2015
Ik zat in een fase van mijn leven waar ik even geen duidelijk beeld meer had over mezelf.
Een ex achter me gelaten na een turbulente relatie, maar nog zo in mijn systeem dat elke beweging nog met hem te maken had. Onbewust, maar zeker een last waar ik vanaf wilde. Daarnaast voelde ik me zwaar in mijn energie en miste ik het stukje energie en plezier in mijn leven. Na mijn eerste bezoek bij Yvonne leek het net alsof er letterlijk een gewicht van me af was gevallen. Ik betrapte mezelf er op te glimlachen in de spiegel op mijn weg terug naar huis. In de maanden daarop volgend hebben we mijn problemen besproken en eigenlijk per onderdeel een healing meditatie gedaan.

Mijn vrienden en familie zagen de transformatie en ik kreeg steeds vaker complimenten dat ik er goed en energiek uitzag (niet iedereen was op de hoogte van mijn afspraken bij Yvonne). Ik voelde me ook echt sterker worden! Ik heb een hoop eye openers en tools meegekregen die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Daarnaast heb ik geleerd dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Dat ik de liefde en aandacht die ik aan mijn geliefde geef ook aan mezelf mag geven."

anoniemMijn ervaring 09-05-2015:
Ondanks dat ik het gevoel had dat ik alles in mijn leven redelijk op de rit had en emotionele gebeurtenissen in mijn leven een plekje had gegeven bleef ik toch onrust voelen.
Ook twijfelde ik vaak aan mezelf en voelde me onzeker over mijn kunnen. Ik gooide het vaak op mijn bestaan als freelancer, maar nadat een goeie vriendin van mij me vertelde over haar ervaringen met Yvonne besloot ik toch ook een afspraak te maken om uit te vinden waar die onrust en onzekerheid echt vandaan kwam.
Het moment dat ik voor het eerst bij Yvonne binnen stapte voelde ik gelijk dat ik emotioneel werd. Als een soort ontlading, maar het voelde gelijk veilig om los te laten. Ik was zelf een beetje verbaasd over wat er allemaal naar boven kwam, maar voelde me er tegelijkertijd goed bij. Ik merkte in alles in mijn lichaam dat ik klaar was om me open te stellen voor alle informatie die ik kreeg van Yvonne maar ook gewoon door te voelen. Blokkades en angsten in dit leven maar ook uit vorige kwamen naar boven en zorgde er voor dat ik mezelf, dingen die ik heb meegemaakt , en mijn geliefden om me heen beter begreep. Tijdens het magnetiseren merkte ik ook dat alles in mijn lichaam weer vrijer kon stromen, waardoor ik gelijk weer meer energie kreeg.
Door de geleide meditaties tijdens de sessies met Yvonne en de nieuwe ruimte die er nu weer was lukte het me ook om thuis te mediteren zonder steeds af te dwalen met mijn gedachten en echt te genieten van de nieuwe rust in mijzelf.

Ik merk dat ik op alle levels door de sessies erg gegroeid ben. Ik zorg nu ook beter voor mezelf door te luisteren naar mijn gevoel en bewuster bezig te zijn met alles wat ik doe.
Door de sessies met Yvonne en de kennis die ik nu heb, heb ik veel meer vertrouwen in mezelf gekregen en zin in de toekomst. Ik weet en geloof nu dat er mooie dingen op mijn pad komen.
Ik ben Yvonne erg dankbaar mij te hebben geholpen in dit groei proces, en me handvaten te geven om die groei door te zetten. De liefde en rust die ik nu voel gun ik iedereen, en daarom kan ik de sessies van Yvonne echt aan iedereen aanraden!

Didi


29/08/2015
Het Skype consult is erg prettig en kan ik iedereen aanraden. De intensiteit van het mediteren is hetzelfde als wanneer ik naast Yvonne zit. Het is fijn om op deze manier een consult te doen, wanneer je niet in de gelegenheid bent om live af te spreken. Ik vond het een hele positieve ervaring en voelde me naderhand weer heerlijk opgeladen. Binnenkort zit ik voor een tijdje in het buitenland en dan is dit echt een uitkomst!

Chantal


02-12-2012
Yvonne is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt.
Ik heb een paar sessies bij haar gehad en merkte al heel snel resultaat. Ze gaf me ‘huiswerk’ mee om me zelfverzekerder te voelen en oude angsten kwijt te raken. Die oefeningen doe ik nog steeds elke dag. Ik voel me sterker, lekkerder in m’n vel en kan mezelf beter uiten. Ook heeft ze me geleerd te mediteren, waardoor ik veel rustiger ben geworden. Ik raad iedereen aan om eens bij Yvonne langs te gaan: het is een cadeautje voor jezelf!

Groetjes José


30-08-2012
Toen ik in Mei 2011 bij Yvonne kwam was ik behoorlijk de weg kwijt!
15 jaar aan diverse zaken zoals: slechte relaties, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, gebrek aan zelf liefde, werken in een vrouw onvriendelijke werkplek, slechte familiebanden, negativiteit etc. had ik opgekropt en weer een slechte relatie was de druppel.
Ik dacht bij mezelf, "ok, nu is het genoeg dit kan niet zo langer!" en ging dus op zoek naar hulp. Via google kwam ik uit bij Yvonne. Sceptisch als ik was, verwachtte ik er eerlijk gezegd niet veel van, maar besloot toch een afspraak te maken. Na de eerste afspraak was ik uitgeput, maar ook gelijk een stuk lichter en heel positief. Daarvoor was ik altijd in alles negatief, trok ik alles naar me toe en en was ik zeer onzeker, maar meteen die eerste keer al voelde ik me zo positief!
Yvonne heeft me geholpen door de sessie's hoe ik weer "On top of de world" kon staan, hoe je ten alle tijden in controle bent van JOU leven, hoe je weer van jezelf kunt houden.
Je krijgt diverse meditatie oefeningen en ook huiswerk voor thuis, en het is niet altijd even makkelijk natuurlijk omdat je je eigen angsten moet aanvechten, maar het is zeer de moeite waard en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben in 1,5 jaar zo intens veranderd met hulp van Yvonne. Ik weet weer al die kleine dingen in het leven te waarderen ipv mijzelf te concentreren op werk en geld. Ik kies enkel nog voor dingen die IK leuk vind en mij gelukkig maken en sindsdien sta ik weer gelukkig en sterk in mijn schoenen.
Het zal niet altijd makkelijk zijn, en het Universum zal je net zo lang blijven testen tot je je examen goed af legt, maar ik kan je garanderen dat wanneer je de veranderingen doorvoert in je leven je zoveel moois gaat terug krijgen.
Sinds ik bij Yvonne ben geweest bekijk ik ALLES vanuit het positieve en ben ik gelukkiger dan ooit tevoren.
Yvonne Ros heeft mijn leven veranderd en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor! :)

Francisca31/05/2010
Ervaringsverhaal magnetiseer sessies bij Time 2 Get Wise
Ik zal mij allereerst even voorstellen. IJsbrand is mijn naam.
Een eind twintiger met een leuke baan, gezellige woning en getrouwd met een geweldige vrouw. Door dit alles mag ik mij gelukkig prijzen, dat ben ik ook!
Maar dat wil niet zeggen dat ik me altijd even vrolijk heb gevoeld.
Ik was en één van de vele met een sombere kant om het zo maar even te benoemen. Winterdepressies waren bij mij standaard, en ook het omslaan van humeur en mij erg “down” voelen waren mij niet vreemd.

Ik heb van alles geprobeerd voordat ik naar Yvonne ging. Want “de problemen zijn vanzelf gekomen en gaan vanzelf weer weg”, dacht ik. Helaas is dit niet het geval.
De stap naar Yvonne was eigenlijk helemaal niet groot, omdat ik ooit als kleine jongen eerder ben gemagnetiseerd en omdat vorig jaar een erg slecht jaar is geweest waarbij ik mij vaak ongelukkig voelde.

Eerste indruk? Een hele leuke vrouw, kalmerende omgeving en erg relaxed!
Bij Yvonne heb ik meerdere sessies mogen ervaren. Sessies met vooraf een gesprek gevolgd door het magnetiseren. Tijdens de behandelingen kwamen er ook een aantal oefeningen aan bod, oefeningen die thuis op elk gewenst moment uitgevoerd kunnen worden. Door dit alles begon ik mij al aardig snel goed te gaan voelen. Zelfs in zoverre, dat ik het momenteel zonder hulp zelf aankan!

Je mag deze behandeling misschien wel “zweverig” vinden, maar één ding staat vast; ik ben er een vrolijkere mens van geworden en wanneer ik het gevoel heb mijzelf weer te moeten laden dan zeg ik “Time 2 Get Wise”!
IJsbrand


21/02/2010
Het verhaal van Jan: vluchten kan niet meer
Aanleiding
Ik ben zelfstandige. Medio 2009 kreeg ik stressverschijnselen. Na een bezoek aan mijn huisarts kreeg ik slaappillen. Nadat ik er een paar had ingenomen kwam ik echter al snel tot het besef dat dit geen oplossing zou bieden. Dit was symptoombestrijding. Mijn gevoel zei mij dat ik een magnetiseur moest opzoeken. Via Google kwam ik bij Yvonne terecht.

De sessies met Yvonne
Met hulp van Yvonne (praten en magnetiseren) werd al snel duidelijk dat mijn stressverschijnselen voortkwamen uit het verleden. Yvonne voelde en gaf aan dat mijn vader daarin een belangrijke rol speelde. Dat gevoel klopte zo met de werkelijkheid dat ik heel verbaasd was. Hoe kon Yvonne dat weten terwijl ik daar nog nooit over had gesproken.
Immers; in mijn dagelijkse praktijk riep alles wat maar enigszins op “autoritair gedrag” leek defensieve gevoelens op. Ik ging de strijd met de ander aan (jij of ik) of ik keerde letterlijk de ander mijn rug toe. Ik vluchtte.

Ik werd aan het werk gezet. Innerlijke blokkades moesten worden opgeheven. Ik had, volgens Yvonne, daarbij zelf de sleutel in handen.
Zelf denk ik dat dit ook mogelijk was doordat ik Yvonne volledig kon vertrouwen. Juist dat vertrouwen in haar gaf mij de kracht om het aan te pakken.

Met behulp van een techniek van Yvonne, de “sla-op-het-kussen-methode” ben ik met mijn vader aan de slag gegaan. Na een tweetal sessies ben ik uiteindelijk met hem in het reine gekomen. Na het letterlijk uitspreken van “ik heb je vergeven” en het daarna kunnen loslaten, kon ik dit hoofdstuk afsluiten.
Na nog een aantal sessies bij Yvonne (waarin o.a. is gesproken over mijn angsten) heb ik geleerd dat je pas iets aan de ander kan geven, wanneer je met jezelf in het reine bent gekomen. Dat vereist moed, geduld en doorzettingsvermogen. Maar bovenal eigenliefde. Iets wat ik geleerd heb via “de spiegelmethode” van Yvonne.
Nu kan ik zeggen dat ik dat heb kunnen opbrengen omdat ze van tijd tot tijd letterlijk “mijn beschermengel” is geweest.

Mijn laatste sessie met Yvonne
Bij mijn binnenkomst kreeg ik een boodschap van haar op papier. Bij haar voorbereiding op deze sessie was ze hierop gekomen. Er stond: on this day of your life, Jan, I believe God wants you to know . . . . . . . . that fears are nothing more than states of mind. Hoe kon zij weten dat mij dat de laatste tijd had bezig gehouden?
Ik gebruik deze tekst nog vaak bij mijn helingsproces. Het geeft mij rust en kracht.

Terugblik
Yvonne is voor mij een bijzondere vrouw. Ze heeft emoties in mij losgewrikt die mijn onderbewustzijn wakker hebben gemaakt. Door haar is voor mij de cirkel compleet.
Ik ben haar diep dankbaar dat ze mij niet alleen heeft geholpen tijdens de sessies, maar dat zij ook gedurende de hele periode mij voortdurend heeft geholpen op afstand. Ik bleef bij haar in beeld. Een mooier geschenk kan ik niet krijgen.

Ik krijg een tweede kans in mijn leven en heb deze aangepakt. Uitgerust met de “tools” van Yvonne weet ik nu dat ik de innerlijke kracht heb om verder te gaan. Om te geloven in het positieve en het ook te ervaren in wat mensen nu richting mij doen. Kortom; wie goed doet, goed ontmoet.
JanIk ben een meisje van net 18, ik heb ruim 8 jaar vele lichamelijke klachten gehad
Mijn klachten bestonden uit pijn in mijn ledematen en ik was erg veel moe. Ik werd hier ook wel een beetje depressief van. Ik heb altijd al rug problemen gehad, maar rond mijn 10de kreeg ik heel veel last van mijn benen en dan kon ik zo’n 2 maanden niet lopen. En als het dan wel weer ging dan ging het meestal weer een maand goed en daarna ging het weer niet. Ik voelde me ook altijd anders dan andere kinderen, ik kon niet mee doen met gym, ik kon niet mee rennen en werd altijd anders aangekeken. de reguliere geneeskunde kon mij niet helpen. Ik heb in al die jaren heel veel ziekenhuizen gezien en ze konden niet vinden wat het precies was.
Afgelopen mei had ik ook weer zoveel last tot mijn tante kwam en die zei ik ken een vrouw en die jou kan helpen, ze vertelde een beetje wat Yvonne allemaal deed en ik dacht oké ik kan het altijd proberen kan vast geen kwaad. En alles wat beter wordt is meegenomen want thuis werd het er ook niet lekkerder door.
Na mijn eerste behandeling zat ik in de auto naast mijn moeder en ik zei ik voel me anders. De pijn in mijn benen was ook meteen minder, het bloed had al maanden niet goed door mijn benen gestroomd, en dat deed het nu wel weer wat een heerlijk gevoel was dat! Ik voelde me veel gelukkiger meteen.
Sinds mei heb ik ook helemaal geen last meer gehad van mijn benen en alle pijnen waren weg.
Ik ben vanaf dat moment van mezelf gaan houden wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik ben gaan beseffen dat ik van mezelf moet houden, ik ben ook over heel veel dingen gaan nadenken. Waarom ik me altijd zo snel irriteer, en wat ik ermee opschiet. En dat mensen niet perfect zijn dus dat ik geduld moet hebben met mensen. Vanaf de dag van mijn eerste behandeling bij Yvonne ben ik echt gaan leven!
Ik ga nu net als de meeste van mijn leeftijd elk weekend uit ik doe veel leuke dingen en mijn benen kunnen het nu wel aan! Ik ben alleen maar gelukkiger geworden! Ik raad Yvonne aan iedereen aan, ze heeft me zo goed geholpen! Bedankt Yvon! Liefs Marie
Marie-Jose


Na wekenlang pijn aan mijn rug gehad te hebben, kreeg ik van een collega de tip om naar een magnetiseur te gaan. Ik sta altijd erg sceptisch tegenover dit soort zaken, vond het te 'zweverig'. Maar besloot het toch te proberen, je weet het maar nooit. Alles om van de pijn af te komen. Eenmaal daar verdween mijn pijn als sneeuw voor de zon...ik kon het bijna niet geloven, het hielp! Zelfs weken later is mijn pijn nog steeds weg. Dankzij deze ervaring kijk ik anders tegen dingen aan en voel me meer 'reiki'. Ik wil Yvonne van harte bedanken want zij verricht echt wonderen! Thanks Franky
Franky


Het magnetiseren en de therapeutische gesprekken van en met Yvonne Ros, hebben op mij een zeer positieve uitwerking gehad. Spanningspijnen in hoofd en nek, ontstekingen in het lichaam, kan zij bij mij wegnemen. Het magnetiseren heeft op mij een rustgevende uitwerking, waardoor ik beter functioneer, zeker in combinatie met de gesprekken, die mij hebben laten inzien dat ik de moeite waard ben, dat ik meer voor mezelf moet opkomen, dat ik nee moet durven zeggen, dat ik mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Buiten dit alles om sta ik nu veel positiever in het leven, durf ik te zijn wie ik ben. Veel “oud zeer” heeft zij mij geleerd mee om te gaan, daardoor ben ik nu een stuk assertiever en begrijp ik het leven beter.
Bedankt Yvonne
Guusje


Ik had vetbultje in mijn zij op mijn ribben, die groeide zo snel en dit gaf krampen bij sporten en ik kon niet meer op mijn zij slapen. Ik had hier een heel angstig gevoel over het was de hele dag aanwezig en het koste me veel energie.
Na de eerste behandeling van Yvonne was meteen de druk eraf en het voelde beter aan. Ik kon weer op mijn zij slapen en had geen last meer met sporten.
Yvonne raadde me wel aan om het bultje of wat ervan over was weg te laten halen. Dat heb ik toen gedaan. Door de lange wachttijd voor de ingreep heeft Yvonne me nog een aantal keren behandeld om het bultje zo leeg en klein mogelijk te maken voor de ingreep. Hierdoor had ik geen dagelijkse klachten meer.
Bedankt Yvon voor de behandelingen.
Ingrid


Er komen veel mensen in je leven, mensen die komen en gaan. Alle mensen die je tegenkomt zijn uniek en bijzonder, maar sommige mensen hebben net dat "extra beetje", die klik, het gevoel elkaar al jaren te kennen. Yvonne is per toeval in mijn leven gekomen en net als al mijn andere vrienden en vriendinnen uniek. Maar waar ik geluk mee had, is dat zij door haar gift als magnetiseur mij bij veel problemen helpt en mij daardoor dubbel steunt! Lieverd, bedankt en ik hoop dat jij met jouw unieke gift, heel veel mensen kunt helpen om zichzelf weer te vinden en eindelijk gelukkig te zijn! Liefs en dikke kus, jouw Praveen

Je kunt hier je ervaring delen.