homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Ervaring Spirituele Reis in Frankrijk

28/08/2023
Hallo Yvonne,

Wat een prachtige reis hebben we met ons gezelschap gemaakt door Katharenland waar ook de Maria Magdalena inspiratie terug is te vinden.
We hadden mooie excursies met Yvonne Ros. Een zeer inspirerende vrouw die prachtige plekken weet in relatie tot Maria Magdalena. Daardoor zijn we op plaatsen geweest waar je niet zomaar zelf kan komen. Zoals bv de Maria Magdalena grot, wat een zeer krachtig portaal en krachtplek is. Of de mooie Maria Magdalena kerkjes rondom Rennes le Chateau. Ook naar heerlijke pure waterbronnen, zoutmeertjes en andere plekken werden we gebracht door Yvonne.

Yvonne kan veel kennis en “weten” uitdragen, geeft fijne meditaties en is een warme vrouw die verbinding legt. Echt TOP om met haar "op pad" te mogen "zijn".

Liefs
Yvonne


12/08/2023
Lieve Yvonne, hierbij mijn ervaring van onze prachtige vrouwenreis met jou als gids….

Ik heb enorm kunnen genieten van het gevarieerde hoogstaande programma dat mede dankzij jou en meestal in jouw aanwezigheid werd aangeboden.
Dat kwam in eerste instantie omdat er in onze groep van 13 vrouwen een fijne sfeer was waarin iedereen zichzelf mocht zijn.
We waren duidelijk allemaal verbonden met het Katharengebied en met Maria Magdalena dus we kwamen niet voor niets hier naartoe!

Ik vind het heel bijzonder dat ondanks dat ieder van ons af en toe pittige eigen innerlijke processen doormaakte er steeds een groepssfeer bleef waarin harmonie duidelijk voelbaar was. We konden elkaar steunen en een veilige bedding geven. Mede daardoor kon ik een zwaar trauma in mezelf oplossen.

Jij hebt als gids hierin een bijzonder fijne, begeleidende en belangrijke rol gehad.
Eigenlijk voelde je meer als een vriendin, als deel van onze cirkel met jouw gastvrijheid, je inlevingsvermogen en je bescheiden aanwezigheid.
Je leidde ons naar prachtige krachtplaatsen waar de harmonie steeds meer voelbaar werd en waar een krachtige verbinding mogelijk is met hogere dimensies.
Daardoor konden velen van ons de liefde van de heilige Familie en met van name Maria Magdalena, ons grote voorbeeld in pure Vrouwelijke Kracht ervaren..
Dit heeft ons enorm bekrachtigd!
Aan het eind van de twee weken was duidelijk dat ieder van ons innerlijk is gegroeid en dat we een sterke liefdesband hadden gesmeed.
Dit groepsveld blijkt ook daarna nog heel krachtig te zijn, een belangrijke steun bij het loslaten van disharmonische energieën in ons leven.

Lieve Yvonne,
al met al werd dit een onvergetelijke reis die ons leven een positieve wending heeft gegeven.
Jij was aanwezig met al jouw innerlijke wijsheid, je kracht, je verbondenheid met Maria Magdalena, je kennis van belangrijke krachtplaatsen, je vriendschap en je vertrouwen…
Ik hoop je nog vaker te kunnen ont-moeten.
Je boek (Maria Magdalena, krachtplekken in Frankrijk) heeft me naar je toe geleid,
ik heb het al 3x gelezen, het raakt me diep en ik voel veel herkenning in wat je schrijft.

Enorm bedankt dat je er bent!
Veel liefs,
Martine Nijenhuis
www.healing-music.nl


06/08/2023
Lieve Yvonne het is een onvergetelijke reis geweest, die zoveel heeft gebracht. Herkenning van plaatsten die je vanuit je verstand niet kan herkennen. Adembenemende mooie en vooral verwonderlijke momenten. Een diepe connectie met de omgeving, het onzichtbare en wie je in essentie bent.
Met heel mijn hart dank ik je voor het, zo goed op onze groep en mij, afgestemde programma en alles wat je gedaan hebt en voor wie je bent.
Het is een reis en een verjaardag geweest die hele diepe indruk heeft gemaakt.
Ik zal jou en alles wat deze reis heeft gebracht nooit vergeten!!
Liefs Joke


28/07/2023
Lieve Yvonne,

Vanuit mijn hart wil ik jou enorm bedanken voor de liefdevolle, attente, integere, flexibele en onvoorwaardelijke wijze waarop je onze groep van 13 vrouwen een aantal dagen hebt begeleid tijdens ons verblijf in het land van de Katharen, waar de energie van Maria Magdalena en Jezus zo tastbaar te voelen is.
Je straalt een combinatie van kracht, innerlijke balans, wijsheid en zachtheid uit, waardoor je je als reiziger veilig en vertrouwd voelt. Je pakt aan en je pakt door waar het nodig is.

Mede dankzij jouw aanwijzingen vooraf, mocht onze reis al wonderbaarlijk aanvangen in de Crypte van Vezelay, waar de toon letterlijk en figuurlijk werd gezet voor de grote transformatie die wij uiteindelijk in Katharenland mochten ondergaan en waarin velen van ons, hun oorspronkelijke Goddelijke kracht hervonden.
Je was niet alleen een hele aimabele gids, met een persoonlijke betrokkenheid, maar vloeide ook als vanzelf samen met onze groep.
De natuurlijke manier waarop je het delen van jouw wijsheden en ervaringen afwisselde met momenten waarop je ons de ruimte gaf eerst zelf te voelen en te ervaren, voelde als heel welkom.
Zo kon ieder van ons vanuit haar eigen unieke zijnskracht verbinding maken met de krachtplekken die we samen bezochten. Krachtplekken die we zonder jou niet een twee drie hadden kunnen vinden en waarbij ik jouw verbindende geleide meditaties niet had willen missen.
Dat je ondertussen ook nog de ruimte creëerde om de diverse, voor ieder van ons afzonderlijk, bijzondere momenten op foto vast te leggen en deze met ons te delen is ook iets wat we allemaal bijzonder waarderen.
Mooi ook om te mee te maken hoe je ons vanuit jouw hart in contact bracht met de mensen uit de nabije omgeving en hun bijzondere kwaliteiten. Van musici tot beeldende kunstenaars. Je voelt als een ware harts-ambassadeur van de regio en van de heilige familie.

Voor mij was de reis een aaneenschakeling van hoogtepunten, met Vezelay, Perillos, St. Salvayre, Montsegur, de omarming van het relikwie van Maria Magdalena en Chartre….als kersen op de taart.
En hoe fantastisch was het ook om binnen twee dagen na aankomst al mede een concert te kunnen geven in Le Chateau in Rennes Le Chateau, waarbij jij ook spontaan aanwezig was en we met elkaar nadien nog bij jou thuis werden uitgenodigd. Nogmaals enorm bedankt hiervoor.

Dank ook dat je het pad vrij maakte voor de ontmoeting met Kathleen McGowan lieve Yvonne.
Je voelt voor mij als een warme vriendin en ik zie er naar uit om elkaar nog vele malen diepgaand te ontmoeten.

Dank, dank, dank voor alle zegeningen die ik mede dankzij jouw liefdevolle begeleiding heb mogen ontvangen.
Tot de 27ste!

Liefs,
Carla


24/06/2021
Following the signes
Een paar jaar geleden was ik weer eens in Rennes le Chateau en in de bookshop lag het boek dat Yvonne heeft geschreven: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena. Een mooi spiritueel reisverslag over krachtplekken en de verbinding met de heilige familie. Daartoe voelde ik me al langer aangetrokken. Vorig jaar kwam ik haar man tegen in RLC en zo kwamen wij in contact. Vanaf het allereerste moment voelde het goed, alsof een oude verbinding weer nieuw leven kreeg.
Paar online cursussen bij Yvonne gevolgd waarin voor mij vooral Grootmoeder Anna steeds duidelijker naar voren kwam en toen kwam deze reis naar voren, een “must do” voor mij. Deze reis met Yvonne heeft mijn pad verder geopend en verduidelijkt, de manier waarop zij onze groep heeft begeleidt in ieder ons eigen processen en leermomenten vervult mij met veel liefde en dankbaarheid. Een aaneenschakeling van magische en helende momenten vanaf dag 1.
Hoe heerlijk om, inmiddels weer thuis, af en toe terug te reizen naar de plekken waar we zijn geweest om opnieuw te beleven, terug te gaan naar die energie en weer op te laden. Het gaat zo makkelijk, zo hier, zo daar. Love it! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar en kijk al uit naar mijn volgende reis naar deze magische plek!
Dankjewel Yvonne voor al je liefdevolle aandacht voor alles wat er is.

Liefs Ingrid


20/06/2021
Een reis die ik iedereen gun!!
Al sinds 2020 had ik de wens om het Katharenland te ontdekken. Dit n.a.v. een reading waarin ik daar een vorig leven heb gehad welke op mijn huidige leven betrekking heeft.
Op 16 maart 2021 kreeg ik een FB post van Yvonne Ros onder ogen dat er een plaats was vrijgekomen bij de Maria Magdalena Reis in het Katharenland. Voor mij de boodschap dat ik hierop in moest gaan. Snel geboekt dus… Bleek deze datum achteraf ook nog eens historisch te zijn. Op deze datum was het precies 777 jaar geleden dat de laatste Katharen in Montsegur zijn omgebracht. Voor mij helemaal een teken dat het goed was om deze reis te boeken.
Na een zoomsessie ter kennismaking met de groep waarvan ik niemand kende zijn we op 1 juni 2021 afgereisd naar Frankrijk met de auto. De groep bestond uit 4 vrouwen en Yvonne als begeleidster.

Zelf reed ik met Yvonne en tijdens de reis ontstonden boeiende gesprekken waaronder een boodschap die Yvonne mij gaf n.a.v. wat ik haar vertelde. Deze boodschap bleek tijdens de reis voor mij als een rode draad met mij mee te reizen om uiteindelijk tijdens een lichtwerkactivatie te worden gemanifesteerd.

We starten onze reis in Vezelay waar we 2 nachten hebben overnacht als tussenstop naar Rennes le Chateau. Onze ontmoeting als groep voelde direct goed. We hoefden niet aan elkaar te wennen. Allen heel verschillend maar het voelde als één. Dit is de hele reis (15 dagen) zo gebleven. Een heel warm, vertrouwd en inspirerend gezelschap.
Hoewel Vezelay nog geen onderdeel van het programma was voelde Yvonne dat we op deze fantastische krachtplek direct al een lichtwerkactivatie hadden te doen. We zaten gelijk in onze energie en waren direct op elkaar afgestemd.
Hier heerlijk gegeten, veel tijd in de prachtige Basiliek doorgebracht met bijzondere ervaringen. Dit beloofde wat goeds zo aan het begin van de reis.

Dit is ook in Rennes le Chateau gebleken. Wat een magische plek en omgeving! Je voelt de zuivere energie overal zinderen. Op het Kosmisch Plateau, de Isis stoel, De Heilige Vallei, Fontaine des Amours, de pianoconcerten van David Bailey, de grotten van Maria Magdalena en Jezus, de krachtige berg Bugarach en het kerkje aldaar, het Maria Magdalena kerkje in Alet des Bains, de prachtige natuur en luchten, een harpconcert van Ani Williams, een Sjamanistische ceremonie waardoor we allen enthousiast een drum hebben gekocht op de “ hippie” markt in Esperaza, de beklimming van de Montsegur, heerlijk gegeten bij diverse restaurants in Rennes le Chateau en omgeving en bij Yvonne thuis waar we ook ontbeten met elkaar. En op de terugreis hebben we nog een middag doorgebracht in het sprookjesachtige pelgrimsplaatsje Rocamadour waar we ook voelden dat we hier nog lichtwerk hadden te doen.

Deze hele reis zijn we fantastisch begeleid door Yvonne, ze was één met de groep en op natuurlijke wijze nam ze de leiding door in te voelen wat er op dat moment boven kwam en wat er nodig was om te doen. Voor mij was ze stimulerend om mijn verborgen krachten naar voren te durven brengen. Iets wat in mijn “ normale” leven voor mij niet normaal is. Er zijn maar weinig mensen waar ik dit mee kan delen. Daarom voelde onze groep voor mij als een warm bad. Gelijkgestemde zielen, wat een heerlijkheid!

Terugkijkend op deze periode kan ik zeggen dat ik veel heb geleerd, veel heb gevoeld en echt een sprong in mijn bewustzijn heb gemaakt.
Samen hebben we iets positiefs neergezet in de energie waarvan we hopen dat veel mensen hier profijt van zullen voelen.
Ben zo dankbaar voor deze prachtige ervaringen! Een reis die ik iedereen gun!!!
Yvonne, Ingrid Snoek-Schut, Carla Mahabier en Sandra De Landtsheer dank je voor jullie inspiratie, liefde en vreugde????
I am Love
I am Light
I Am

Veel liefs,
Janny Reitsema29/09/2020
Eindelijk was het dan zover:
Op naar Rennes le Chateau
Op naar Maria Magdalena en Jezus
Op naar de Katharen

En vooral:
Op naar mezelf

Lieve Yvonne,
Mede en vooral door jou, was elke dag een thuiskomproces. Dankjewel!

Op elke plek die we deze week aandeden, was het een ontmoeting met Dierbaren, en met mezelf.
Iedere dag was en is Heilig.
De groep is binnen mum van tijd één en al homogeniteit en het liefdevolle werk dat we met elkaar doen, is helend en mogen we doorgeven aan iedereen.

Ik kijk terug op een week, die mij heeft gevormd in mijn basis en raad iedereen aan deze weg te volgen.
Het is de reis naar je ??

Liefdevolle groeten,
Jan


24/09/2020
Wat is me het meest bijgebleven van de reis van 12 september 2020?
' Yvonne! Waw! Ze geeft gewoon licht! Er komt geen einde aan alles wat ze geeft: ze deelt haar huis, huiselijke warmte, kennis, healing tussendoor, deelt alles wat bijzonder is voor haar: mensen, boeken, meditaties, plaatsen, muziek, ... ze staat altijd voor je klaar, álles is mogelijk!! woorden schieten tekort, het was FANTASTISCH!' Het was heel bijzonder om 1heid te ervaren met de volledige groep, met jou erbij, dat je niet aanvoelde als de 'onbereikbare groepsleider' ??
Dankjewel
E. V.24/09/2020
Alles begon voor mij twee jaar geleden met het boek 'De verboden vrouw spreekt' van Pamela Kribbe. Ik was onmiddellijk betoverd door Maria Magdalena. Ik las nog vele andere boeken en kwam zo bij het boek van Yvonne. Ik las ook dat ze reizen organiseerde naar de krachtplekken in Frankrijk. Ik wist dat ik daar naartoe zou gaan.
Afgelopen week was eindelijk het moment aangebroken!
Ik was in Rennes-le-Chateau!
De volledige week was gewoon magisch! Het begon met de ontmoeting van Yvonne, waw wat een bijzondere vrouw!
Elke dag voelde het aan alsof we een week aan ervaringen hadden opgedaan. De week bestond uit de krachtplekken voelen/ervaren, meditaties/activaties ontvangen van Jeshua en Maria Magdalena, bijzondere ontmoetingen, magische klanken, draken, healingen ontvangen, heerlijk eten en zoveel meer!
Dit was allemaal mogelijk dankzij Yvonne. Vanaf de eerste minuut tot de laatste omringt ze je met een overvloed aan warmte en wijsheid. Bedankt Yvonne voor het delen van al je kennis, liefde, voor alle goede zorgen en begeleiding, voor de healingen, voor alles!

Als je je aangetrokken voelt tot Rennes-le Chateau en Maria Magdalena is Yvonne, zonder twijfel, de ideale persoon om je te begeleiden!"
Liefs Evelien


21/09/2020
Dag lieve mensen,
WAUW! WAUW! WAUW!
Wat een ervaring, wat een overvloed, wat een liefde, kennis en wijsheid!
Alles was (is) beyond.
De meditaties, activatie's en rituelen in de grotten en kerkje in Alet -les -Bains, Fontaine des Amour enz.....raakten mij diep.
De verbondenheid in ons groepje met Yvonne die ons deelgenoot maakte van zoveel kennis en wijsheid was buitengewoon.
WAUW! Er gaat een nieuwe wereld open voor mij. Ik voel me ontzettend dankbaar.
Het huiskamerconcert met Ani Williams was overweldigend... ver voorbij Liefde.
Tobi en Gerda deelden hun hun wijsheid en kennis en ja, ik val in herhaling, het was grandioos. David Bailey? Hoe kan ik dit delen.
Zaaaaaaaalig!
Dankjewel Moeder Maria, Maria Magdalena, Jezus en alle opgestegen Meesters en de drakenenergie en, en......
Trauma's uit vorige levens werden op een zachte manier geheeld.

Lieve groetjes Vera , en dankjewel lieve reisgenoten en vooral dankjewel lieve Yvonne voor je prachtige begeleiding.
18/09/2020
Wat heb ik een bijzondere reis mogen beleven met je, de meest bijzondere in mijn leven ooit. De plekken die we bezochten, de diepgaande en transformerende meditaties die we deden. Echt: wauw!
Ik voel me trots dat ik voor het eerst heb mogen ervaren wat het is om met licht te werken voor de wereld.

In deze week zijn er maskers afgevallen die me al jaren dwarszaten. Er is een rem in me los gegaan waar ik al lang last van had.
En er zijn een heleboel puzzelstukjes op haar plek gevallen!

Het verblijf en de verzorging was top; heerlijk en vers gegeten elke dag. Het was prima verzorgd.

Dank je wel voor jouw persoonlijke en unieke begeleiding. Je staat de hele reis klaar voor jouw gasten. We gingen mee met de flow en je luistert naar de behoeften van de groep.
Je stelde zo veel beschikbaar! Niks leek te veel, en alles verloop zo natuurlijk.

Ik vond het heel bijzonder zoals je de reis hebt samengesteld: mediaties op bijzondere plekken, een privé concert, kunst en cultuur, echt waanzinnig!

Ik verheug me op de volgende reis lieve Yvonne!

Liefs Kim


13/08/2019
Katharenreis in Frankrijk met Yvonne Ros.
Een jaar geleden had ik het prachtige boek “Het Maria Magdalena Mysterie” van Kathleen Mc Gowan gelezen en was helemaal op het pad van de Maria Magdalena energie gezet.
Om vervolgens een jaar later het er met iemand over te hebben die ik tijdens een gelegenheid sprak, en die zei: “ Ik ga op een Maria Magdalena reis en er zijn nog 2 plekken vrij, en jij moet mee! ” Toen ging er bij mij gelijk een licht branden.. vervolgens kreeg ik de naam Yvonne Ros door en de Link naar de reis, met natuurlijk de foto van de mooie Magdalena toren. Op het moment dat ik die toren zag, was het een feest van herkenning, en werd ik er in een lichtflits naar toe gezogen. “Dat ken ik en daar moet ik zijn!” Onbeschrijfelijk wat er gebeurde..
Ik belde Yvonne gelijk en ze klonk heel fijn door de telefoon. Binnen 2 uur was de reis geregeld en de vlucht geboekt. If spirit calls you… be ready!...En dat was ik.
Ben voor dat ik op reis ging een paar keer bij Yvonne langs geweest voor een behandeling om oude stukken weg te halen en mij nog meer te openen. Dat was heel fijn! Zelden heb ik een healer ontmoet met zulke verfijnde en dieprijkende gaven. Alsof er een Engel met je werkt! Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij haar en vond het heerlijk om weer dieper open te gaan en nog meer in mijn essentie te kunnen staan.
De reis was heel bijzonder. De energie op die krachtplekken brengt je al vrij snel in een veel hogere trilling die heel prettig en harmonieus aanvoelt. De natuur trilt extra in schoonheid. Alles lijkt en voelt veel intenser aan daar. Alsof het nog echt ‘leeft’… water, steen , bloem en plant, alles is veel krachtiger.
Het programma was heel afwisselend en iedere plek voelde anders en elke dag bracht weer een nieuw cadeautje.
Met behulp van Yvonne en alle energie die bij ons was, had ik de ene na de andere mooie ervaring. Haar energie helpt je ook om het nog meer helder te maken wat je voelt, en een hoop ging ook vanzelf.
Op bepaalde plekken werden er ook diepe wonden aangeraakt die ik daar in andere levens heb ervaren, maar daarnaast stond een even zo’n diepe kracht van liefde op. Heel worden en verzachten van binnen. Ook de meditaties die we op die plekken deden waren heel bijzonder en fijn.
Ook heerlijk dat John mee was, de man van Yvonne als krachtige bron van rust met humor.
En laat ik onze verblijfplaats niet vergeten ‘Les Labadous’, een schitterende plek midden in de natuur geleid door enorme lieve mensen, met magische paddestoelen waar je op kan zitten, om vervolgens in Elfjesland te belanden.
Ik heb tijdens de reis ook spontaan een prachtig Ave Maria in de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau gezongen, ben klassiek zangeres, en dat was heel bijzonder om te doen. Eigenlijk kwam daar voor mij zo veel samen.. de energie in de kerk, zingen voor Maria Magdalena, de prachtige akoestiek, mijn ziel en de Ave Maria zelf, heel speciaal!
Onze groep liep qua karakters nogal uiteen en de dynamiek was groot, dus dat vormde een uitdaging. Toch heb ik ons meer als een regenboog ervaren, iedereen met een andere kleur, en daar steek je veel van op.
Deze reis heeft mij volledig laten thuiskomen, en voordat ik de reis ging maken, zei een stem in mij… hier ben je voor teruggekomen! En zo is het! Er is enorm veel verandert in mij sindsdien. Ik kan weer de “echte energie” in .. zo voelt het leven vanuit de kracht van mijn hart. Dat deed ik al, alleen voelt het nu nog meer verbonden met het eenheidsbewustzijn en de essentie in mijn hart.
Ik hoop dat veel meer mensen naar de Maria Magdalena energie worden toegetrokken, en dan is Yvonne de ideale persoon om je te begeleiden bij deze reis!!
Love you beautiful woman!! And Love you too John! ??
Dank jullie voor deze heerlijke ervaring!
Suzanne28/07/2019
Ongeveer anderhalve week voor de reis plaatsvond kreeg ik het gevoel deel te moeten nemen. Al een tijdje voelde ik een sterke verbinding met Maria Magdalena, maar had nog nooit van Rennes Les Chateau of Yvonne gehoord. “Toevallig” kwam ik op Yvonne’s website terecht en zag dat zij de daaropvolgende week een reis naar Rennes organiseerde. Na elkaar gesproken te hebben en een nachtje erover te hebben geslapen besloot ik om deel te nemen.
Aanvankelijk was ik nog enigszins sceptisch over wat de reis mij zou gaan brengen en of het daadwerkelijk iets voor mij zou zijn. Voorafgaand aan de cursus had ik anderhalf jaar alleen over de wereld gereisd en van het vooruitzicht weer in een groep terecht te komen en deel te moeten nemen aan een programma werd ik niet direct heel vrolijk. Het fijne contact met Yvonne en het vooruitzicht mij dieper te verbinden met Maria Magdalena gaven mij daarentegen wel het gevoel dat deelnemen de juiste keuze was.
Vanaf het moment dat de groep bij elkaar kwam leek het alsof alles klopte. Alles verliep heel fijn en natuurlijk. Wat ik heel bijzonder vond was om te ervaren hoe een groep totaal onbekenden en verschillende personen binnen zo’n kort tijdsbestek naar zo’n mooie onderlinge verbinding kan toegroeien. Het heeft mij wederom doen beseffen dat uiterlijke vorm zo weinig zeggend is en dat op het moment dat mensen vanuit eenzelfde intentie samenkomen het gevoel van verbondenheid, eenheid, Liefde en vreugde naar ongekende hoogten stijgen.
De week in zijn totaliteit heeft mij zoveel meer gebracht dan ik vooraf heb kunnen inschatten. De groepsverbinding, de energie van het gebied, de krachtplekken, de begeleiding van Yvonne, allen hebben ertoe bijgedragen dat ik nieuwe levels van liefde, vreugde en verbinding heb ervaren, dat ik oude stukken heb kunnen loslaten, meer vertrouwen heb gekregen in het omarmen van mijn spiritualiteit en over nieuwe kennis en tools beschik om mijn spiritualiteit op een liefdevolle manier verder te ontwikkelen. Voor mijn gevoel heeft deze week de basis gelegd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, een hoofdstuk dat ik nu met veel vertrouwen durf aan te gaan wetende dat de juiste mensen en mogelijkheden zich op het meest geschikte moment zullen aandienen.
Eenieder die zich aangetrokken voelt tot Maria Magdalena en spirituele groei kan ik alleen maar adviseren de mogelijkheid aan te grijpen mee te gaan op reis. Het is voor mij een levens veranderende ervaring geweest en ondanks mijn scepticisme vooraf, nu achteraf het grootste cadeau dat ik mijzelf had kunnen geven.
Merlijn Roede


09/09/2018
Wat een prachtig Avontuur om met Yvonne en de andere reisgenoten Rennes le Chateau en omliggende plaatsen te ervaren.
Plaatsen die verscholen liggen en bedekt zijn door mooie verhalen. Heerlijk om de Pure energie ervan te mogen voelen en de ervaringen in de groep te delen.
Nog dichter bij mijn Zelf gekomen door dit Avontuur, dank je wel.
Arjan24/06/2018
Review:
Een unieke reis op weg naar jezelf, in een onvergetelijk kader. Terug thuiskomen. Voelen, proeven. Geen reisgids kan er tegenop, wat je zelf daadwerkelijk voelt tijdens deze reis. De regio openbaart zich voor je en geeft haar energieke geheimen prijs, vanuit de weg naar jezelf. Heden en nu; time comes back.
Aanrader; lees vooraf de Magdalena Trilogie van Kathleen Mcgowan.
Verder:
Ik heb het als erg fijn ervaren om open te kunnen spreken over spiritualiteit, vorige levens.....Groepsdynamiek was fijn, hoewel verschillende levels of conciousness zijn onoverkoombaar en moet je wat kunnen inschatten/mee omgaan.
Eten was heerlijk.
Ook de trefwoorden: authenticiteit & begeleiding naar binnen toe.
In connectie met de energie van de krachtplaatsen die heden en nu voor je openbaren.
De begeleiding is echt belangrijk woord tijdens deze reis.
Je komt in de verschillende dimensies op plaatsen waar je alleen nooit geraakt.
Nadien doe je ermee wat je zelf wil.
Groeten
Wim


24/06/2018
Leuk om te beginnen met complimenten voor de voorbereiding. Het programma wat John in elkaar heeft geknutseld was boeiend om te lezen en ik kreeg steeds meer zin in de vakantie.

Met een gezonde spanning reden we de berg op richting Rennes-Les-Chateau. Vlak voor de laatste bochten moesten we links af. Aangekomen bij het centre “Les Labadous”, waar we een studio toegewezen kregen, zonnig en ruim: Dit voelde fantastisch!
S ’avonds met de hele groep eten in RLC was een goed kennis making moment.

Maandag, de eerste excursie naar de grotten was gezegend met stralend mooi weer en een gezellige wandeling. De meditatie leidde Yvonne in de Maria Magdalena grot.
Ik merkte op, dat ik mezelf steeds blijer voelde worden. Ook de klanken die we maakten waren fijn en de akoestiek was uitstekend.
Na de lunch kon ieder voor zich de grotten verkennen. De grot van de wedergeboorte spraak mij het meest aan.

Dinsdag liepen we naar RLC en maakten we contact met de vrienden van Yvonne en John, familie Dobler. 25 Jaar geleden zijn ze vanuit Duitsland hier komen wonen.
Meneer Dobler vertelde in het Engels veel over de geschiedenis van RLC en liet ons het museum en de kerk zien. Jammer genoeg kon ik niet alles verstaan omdat mijn Engels heel matig is. Toch was de informatie die ik wel verstond interessant. De lunch hebben we in de tuin bij hen na eerst een geleide meditatie van Yvonne genuttigd.
Ani Williams, een beroemde harpiste, speelde in de middag prachtige klanken op haar harp en zong hierbij.
Na het avondeten op Les Labadous konden we genieten van een “sun set” meditatie op het grasveld in de tuin. Een prachtige bijzondere dag, ik voelde me heel dankbaar.

Woensdag, het beklimmen van de Montsegur. De autorit was best ver, gelukkig hadden we leuke goede gesprekken onderweg en dat makte het weer gezellig. De wandeling naar de ruïne viel hartstikke mee, het was een steile wandeling van korte duur. Boven hadden we een fijne plek in de zon om te mediteren. Heb veel gevoeld en gezien in deze meditatie. Voelde me vervuld met licht en liefde. De lunch nuttigden we in de schaduw op een binnen plaats. Het was er opmerkelijk stil. We gingen ieder zelf een half uurtje alles verkennen waarna we nog een meditatie op een andere plek van de ruïne deden. Deze was weer anders, weer werd ik er heel blij van. In overleg met Yvonne mocht ik ook nog een lied zingen, dat was heerlijk.
S’avonds na het gezamenlijke avondeten hebben een paar van de groep nog een wandeling naar de toren/molen gemaakt. We hadden geluk en konden genieten van een fantastische zonsondergang.

Donderdag, het was voor het eerst bewolkt en niet zo warm dan de andere dagen. Dit weerhield ons niet om naar “de stoel van Isis” te gaan. Een kort autoritje naar Rennes les Baines. Vanaf daar liepen we +/- 15 minuten en de stoel van Isis kwam in zicht. We stonden erom heen en Yvonne kreeg door dat ze mij in de stoel mocht uitnodigen. Heel verrast ging ik plaats nemen en het voelde machtig, krachtig en dat ik precies op de goede plek zat op het goede moment. De geleidde meditatie van Yvonne was ook weer bijzonder. Mijn ogen waren dicht en ik bevond me in een andere tijd, in de middeleeuwen of iets dergelijks. Ineens kwam in het echt een groep mensen langs lopen, (dit was echt) ik hield mijn ogen dicht. De voetstappen van deze groep voelden heel indringend aan. Ik kreeg een inwijding voor een nieuwe fase in mijn leven, zo voelde het. En al die mensen waren getuige van deze gebeurtenis. Ik vertelde mijn ervaring later en ook ieder van onze groep vertelde hoe ze de meditatie ervaren hadden.
Later gingen we verder naar “La Fontaine des Amour”, wat dicht bij was. Dit was een stukje bij een revier waar je kon zitten en naar het water luisteren. Wij hebben hier geluncht en daarna een meditatie gedaan. Dit was voor mij minder indrukwekkend dan andere keren. Toen we terug gingen naar Les Labadous scheen de zon weer en we konden genieten van heerlijk avondeten.

Vrijdag, de laatste dag met een programma. Met de auto reden we richting Bugarach, een prachtige berg om te zien. Na zo drie kwartier lopen bleven we op een open plek. Hier hebben we onze matjes uitgespreid om te mediteren. Weer een fijne meditatie gehad. We hebben ook op het zelfde plekje geluncht. Ik was graag nog verder gelopen, de berg riep mij gewoon.
Voor de volgende excursie naar Galamus reden we nog een heel eind echt de bergen in, heel hoog en met een diep ravijn aan onze rechter hand. Na een half uurtje hadden we het hoogste punt bereikt, stapten uit en liepen langs de straat naar de kerk/kapel die helemaal in de rotsen verborgen zat. Het laatste stuk ging nog met 100 treden een trap af. Het was heel indrukwekkend wat we te zien kregen. Helemaal in de rots een mooi schemerig verlichte kapel.
Gelijktijdig met ons was ook een andere grotere groep aanwezig. Dat was jammer, want het leidde af om echt te genieten van deze plek.
De excursie naar het Katharenkasteel in Peyrepertuse zou teveel zijn geweest dus deze hebben we geschrapt, we besloten om terug te gaan naar onze thuishaven. Veel mooie indrukwekkende dingen gezien, het was genoeg.

Zaterdag, vrij programma, wel s’avonds nog samen dineren in RLC. Dit was lekker en gezellig.

Zondag, vijf van de groep vertrokken al voor het ontbijt en de rest zwaaiden we in de loop van de ochtend uit. Wij hadden besloten om nog twee nachten bij te boeken. De berg riep namelijk nog steeds….!

Het was een gevulde week met fijne indrukwekkende meditaties en excursies naar mooie krachtplekken. De groep voelde goed en veilig aan. We hadden leuke en interessante gesprekken en ook veel gelachen.
Ik kijk met een dankbaar gevoel terug naar deze vakantie.
Maria24/06/2018
Impressies Katharenreis 2018
De 3 meest indrukwekkende en waardevolle onderdelen waren:
Beklimming en meditaties ruïne Montsegur
Excursie Rennes les Chateau
Bezoek en meditaties in de 3 grotten.
Het samen ontbijten en avondeten aan de ronde tafel was uitstekend, heel prettig.
De ronde tafel vond ik klasse. Je ziet iedereen, je kan alleen met je buren praten , je kan een groepsgesprek hebben. Ideaal.
Het wandelen met de groep, het contact onderling was heel goed. Ik heb me thuis gevoeld.
Mijn aanleiding om mee te gaan was interesse in de geschiedenis van de Katharen. Dat boeit me, dat intrigeert me. De week heeft me daar zeker veel in gebracht.
De meditaties heb ik steeds wel heel bewust mee gedaan. Ik heb echter niet zo veel ervaren als menig ander groepslid. Dat was okay voor mij.
Mijn partner en ik waren als paar in de groep en dat liep soepel.
Overdag waren we “los” en zelfstandig als deelnemer in de groep.
Na het avondprogramma gingen naar ons eigen appartement en hadden we samen als paar ons moment. We hadden een goede balans hierin.
Regelmatig maakten we samen nog een avondwandeling vlak voor het slapen.
Vooraf hadden wij 3 nachten in regio Vezelay en na de groepsweek nog 2 extra dagen in Les labadous. Ideaal deze combi.
Voor mij was het een top vakantie !!!

Toegift: Beklimming Bugarach met de groep was okay.
Met Maria enkele dagen later, toen de groep naar huis was, een tocht van totaal 5 uren ( 1 uur extra i.v.m. verkeerd gelopen) was echt de topper van de 2 weken Frankrijk.
Boven op die berg, en dat uitzicht, dat gevoel, waaaoouhhhh, groots !!!
Ook met haar het bezoek aan het dorp Alet les Bains met daar de ontmoeting met de Nederlandse reisleidster Lidia op een heel verrassend binnen terras was klasse.
en de ontmoeting met Joke en haar vriend Franklin boven hun antiekwinkel gaven iets extra aan de 2 weken. Ik geniet dan dat soort avonturen !!!!
Wiliam


24/06/2018
Meditatiereis Frankrijk juni 2018
Wat een bijzondere reis. De omgeving is echt prachtig. We zijn veel in de natuur geweest, hebben bijzondere plekken bezocht en mooie ervaringen gehad.
Het verblijf was prima en het eten zeer goed verzorgd. Puur, lekker, er werd goed rekening gehouden met vegetariërs.
We hebben geheime grotten bezocht, excursies gedaan, een privéconcert van een harpiste gehad, meditaties in de natuur, samen gewandeld,
serieuze gesprekken en pret met elkaar gehad en nog veel meer. Het was een belevenis die ik niet had willen missen.
Yvonne en John, bedankt voor de mooie week en de liefdevolle begeleiding en verzorging.
Liefs van Evelien