homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Persoonlijke en Groep Coaching voor jouw Spirituele Business

Voor de lichtwerkers die het verschil op aarde (gaan) maken


Via mijn prachtige gidsen Maria Magdalena, Yeshua, grootmoeder Anna en Godin Tanit (van Ibiza) en lichtmeesters kreeg ik de ingeving om spirituele coaches, healers en therapeuten te helpen.

Ik ga persoonlijke coaching op spiritueel business vlak doen.
Ik ga groep coaching op spirituele business vlak doen.
Via coaching met een groep leren we nog sneller met elkaar en van elkaar.


Via een coaching voor de spirituele business kampen we allemaal met aanpassingen om onze business door te starten in de 5de en hogere dimensies.

De nieuwe frequenties vragen onze aandacht om mee te stromen met 'de nieuwe manier van business doen'


In mijn meditatie reizen, 1 op 1 in mijn praktijk in Nijkerk en online help ik iedereen die resoneert met deze lichtkracht hulp.

Het Spiritueel Business vlak is een bijzondere tak van sport zeg maar.
Het succes hangt af van zoveel energetische aspecten.


Wat ik vaak opmerk als prachtige lichtwerkers niet succesvol zijn is dat ze onbewust veel entiteiten bij hun dragen, er nog oude donkere energetische stukken plakken in hun aura, een aantal blokkerende overtuigingen nog niet helemaal weg zijn voor de vrije doorstroom naar gemak en overvloed, hun stroom van welzijn niet open staat, de verbinding met moeder aarde beter kan, ze de kracht van de gedachten onbewust nog niet inzetten om nu hun wens/doel te mogen ervaren.

Een prachtige healer, coach, lichtwerker en therapeut heeft vaak geen klankbord om even haar/zijn eigen energie te spiegelen.
We zitten vaak vast in de gebruikelijke manieren hoe we dingen (al jaren) doen.

De 5de dimensie is ingeleid en de hogere dimensies zijn beschikbaar voor iedereen, dat betekend dat wij als spirituele lichtwerkers alles, maar dan ook alles mogen bijstellen.
We mogen de manier van werken die we gewend zijn veranderen, het lijkt op mee stromen met een nieuwe toevoer van licht.Het werken met cliënten mag aangepast worden, we mogen nieuwe gidsen uitnodigen voor deze nieuwe tijd en onszelf spiegelen.

We mogen in het hier en nu vanuit de 5de dimensie opnieuw je praktijk instappen


Het verbinden met deze lichtkracht voor gevorderden is niet voor iedereen weggelegd. Vele spirituele coaches en healers kunnen (nog) niet mee in deze hogere frequenties. Zij hebben nog zelfwerk te doen. Ego mag eerst loslaten.
Uiteindelijk gaat iedereen genieten van de hogere frequenties. Niemand loopt uit de pas. Iedereen stapt op het juiste moment op de juiste tijdlijn.

De energie van de 'nieuwe wereld' is letterlijk op een andere 'tijdlijn.'
De frequentie voelt als thuiskomen, alsof de verbinding met de energie van de Plejaden weer herstelt is, de 9 meesters full-time om ons heen zijn, ons lichtlichaam de MerKaBa als dagelijks vervoermiddel gebruikt mag worden.

'It is Time To Reconnect!’


Ik ga hier een nieuwe online workshop/cursus over maken. Bericht me als je geïnteresseerd bent.

Tijdens al mijn Licht-Werk-Reizen naar Ibiza en de Maria Magdalena Reizen naar Katharenland (Frankrijk) neem ik al mijn aangereikte wijsheid mee en werk samen met Maria Magdalena, Yeshua, grootmoeder Anna en Godin Tanit van Ibiza.
Zij leiden mij op en ik deel alles wat ik tot nu toe weet met jullie.
Verbinden met deze kennis is een soort Heilige graal.

In groepen op reis stem ik af op de hulpvraag van de deelnemers, hieruit volgt een bewustzijnsreis op maat zodat iedereen de transformatiereis van zijn/haar leven krijgt. Vraag maar aan deelnemers…

Via online Zoom bijeenkomsten gaan we als groep Lichtwerkers meebewegen met de aangereikte tools van heilige gidsen en meesters.

Inspiratie voedt onze honger naar groei als Spirituele Healer en Coach.

Iedere hulpvraag van de groep bepaald het thema van deze spirituele reis naar en in de 5D Spirituele Business.
We sluiten iedere bijeenkomst af met een helende geleide meditatie zodat we stap voor stap in de grootsheid staan van onze LichtKracht verbonden met Al wat Is.


Deze Lichtwerkers maken het verschil op aarde. Van loslaten tot nieuwe tools aanpakken is en wordt basis in deze dimensie.

Ik stel voor dat we met een groep via 5 bijeenkomsten van 2 uur de eerste stappen zetten tot 5D succesvolle business.
Informeer naar de startdatum van deze bijzondere serie bijeenkomsten!

Let op! In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 3de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.

Lieve groet,
Yvonne