homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Love Warriors Bijeenkomsten

Lieve allemaal,
Wil je ook meewerken aan een mooiere wereld?

Het is nu tijd om het proces op aarde te bewegen naar liefde en vrijheid. Dit gaan we doen met LichtKracht met een grote groep Love Warriors.
Er is veel vraag naar een begeleide energetische healing met Love Warriors voor de aarde en al haar bewoners.

Love Warriors verbinden zich en sturen licht naar plekken waar het donker is. Dark To Light.
De mensen die 'de Cursus Helen op Afstand met Beschermtechnieken' hebben gedaan gaven aan om meerdere afstand healingen te doen onder mijn begeleiding.
De manier van werken met energie is even zo belangrijk als fysieke demonstraties, dit zijn energetische demonstraties. We gaan 4 healingen op afstand doen samen met mijn gidsen: Yeshua, Maria Magdalena en Grootmoeder Anna.

We willen allemaal iets doen om van de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Het is wel belangrijk dat we ons zelf goed kunnen beschermen als we spiritueel op reis gaan naar plekken waar licht nodig is.
Ik ga er van uit dat iedereen die meedoet zichzelf goed kan beschermen. Dit is niet geschikt voor starters.
Als je beschermtechnieken voor Helen op Afstand wil leren kijk dan naar de Cursus hierboven in het menu. Er start een cursus op 12 april.

Ik heb voor nu 4 onderwerpen door gekregen van mijn lieve gidsen waar we gebundeld licht naar toe gaan sturen. Deze onderwerpen krijg je per mail. Omdat de wereld in beweging is kunnen de onderwerpen last minute veranderen.

Voel jij je geroepen om op een actieve manier een bijdrage te leveren d.m.v. gerichte begeleide helende en bekrachtigende meditaties voor de wereld en al wat is?

Op dit moment is er zoveel uit balans op aarde, ik kan wel 400 plekken bedenken waar nu LichtKracht nodig is. Allereerst starten we met 4 bijeenkomsten.

Vrijdag 2/4, 16/4, 30/4, 14/5 om 11.00 uur gaan we per bijeenkomst een plek in het licht zetten.

Samen met mijn liefdevolle gidsen begeleid ik deze bijeenkomsten via Zoom. We trekken hier maximaal een uur voor uit. Zorg ervoor dat je bij alle vier de bijeenkomsten aanwezig bent.

De bijdrage voor mijn begeleide Love Warriors Bijeenkomsten is € 40,00 voor 4 bijeenkomsten.

Resoneert dit met je?
Je kunt je hier opgeven.


Prachtige afbeelding van Daniel B Holeman