homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reis Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Live Helende Meditaties Deel 2 met de inspiratie van Maria Magdalena en Yeshua

Serie van 9 Helende Meditaties voor mensen die deel 1 hebben gedaan.

8 februari om 20.00 uur starten we met de 2de serie healingen geleid door Maria Magdalena en Yeshua.


We hebben diepgaande healingen gedaan in de eerste serie van 9 Meditaties. De energetische ontdekkingen in ons zelf waren bijzonder en hartverwarmend. We hebben mogen herinneren hoe magnifiek we al zijn. Onze lichtkracht en wijsheid staat centraal in deze healingen.
De tempels in ons hart bezoeken, het drinken uit de heilige graal en vele andere diepgaande momenten zijn voor altijd in ons hart. Dit was een belevenis vooral met Yeshua, Maria Magdalena en soms ook grootmoeder Anna naast ons.
Het zelfvertrouwen heeft een mooie groei ervaren bij de meeste deelnemers.

Mijn gidsen vertellen me dat we weer 3 thema's met 3 meditaties per thema gaan doen wat ons raakt op een dieper level in onze grootheid.
We gaan 3x energetisch Reinigen van Ballast uit dit leven en uit vorig levens, 3x de Innerlijke Kracht versterken en ons nog sterker verbinden met de Update van de Nieuwe Energieën zo boven en beneden.

Het verbinden met hogere dimensies blijft een belangrijk punt, ons daar steeds meer thuis voelen en vanuit deze hogere dimensies te manifesteren geeft nog meer balans en (zelf)vertrouwen.
We zijn ons niet altijd bewust van de prachtige kwaliteiten die begraven liggen in ons.

Een reis van steeds lichter worden door al het oude los te laten, de innerlijke wijsheid steeds meer te erkennen en te gebruiken plus het verbinden met de hogere frequenties is zo fijn.

Maria Magdalena en Yeshua helpen ons, ze begeleiden ons en raken ons aan zodat we in een sneltreinvaart groeien in bewustzijn. We krijgen steeds meer helder wat we op aarde komen doen in deze bijzondere tijd.

Zoals jullie gewend zijn stem ik me live af op de healing die door mag komen.
Ik moet je zeggen, deze healingen zijn zo intens, ze voelen diepgaand tot de kern van wie je werkelijk bent. Ik ervaar het zelf als de meest diepe healingen meditaties en activaties ooit.

Mijn gidsen hebben me verteld dat ze het erg fijn vinden om op deze manier met groepen op afstand te werken. Zij ervaren het als een eenheid in liefdevolle energie.


Maandag 8 februari om 20.00 uur start Thema 1:
Reinig alle Ballast uit je energielichaam en fysieke lichaam
- (8/2)
- (15/2)
- (22/2)

Maandag 1 maart om 20.00 uur start Thema 2:
Terug naar je Innerlijk Kracht in verbinding met de Bron
- (1/3)
- (8/3)
- (15/3)

Maandag 22 maart om 20.00 uur start thema 3:
Update jezelf met de nieuwe hogere frequenties vanuit je centrum
- (22/3)
- (29/3)
- (5/4)

De overdracht voor deze serie helende meditaties is € 90.00
Je kunt je hier opgeven.