homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

Helende Journeys met Maria Magdalena, Yeshua, Moeder Maria en grootmoeder Anna

Helende Journey trainingen vervangen vele consulten bij een spirituele healer


Afhankelijk van een therapeut zijn klopt niet meer in de 5de dimensie wereld

Vele mensen kennen mij via 1 op 1 consulten omdat ik dit al 15 jaar doe en weten hoe intens en energetisch ik mensen help om te herstellen uit een onbalans op: emotioneel, mentaal en spiritueel vlak waardoor mensen ook fysiek herstellen.

Omdat ik de aanvraag van de 1 op 1 consulten niet meer aankan, voel ik dat er een nieuwe manier is ontstaan om mensen nog steeds zo intens en liefdevol te helpen.
Als spirituele therapeut benader ik iedereen op zielsniveau en hoor hun hulpvraag naar spirituele groei. Samen met mijn lieve gidsen: Maria Magdalena, Yeshua, Moeder Maria en Grootmoeder Anna geef ik diepgaande Spirituele Journeys, Healingen en Energetische Activaties. Zodat iedere deelnemer met deze Helende Journeys de rest van haar/zijn leven zelfstandig een energetische balans kan creëren op alle niveaus van het leven.

Zelfstandig helen en genezen is de verantwoordelijkheid terugnemen over je eigen leven

Iedere fysieke onbalans ontstaat eerst energetisch. Door deze boodschap niet te horen of te voelen maakt het lichaam het uiteindelijk duidelijk voor ons.
Een leven in overvloed is ons allen gegeven. Tekorten creëren kost heel veel moeite in de wereld van energie. En toch doen we het… We zijn zoveel vergeten. Vele cliënten zijn niet meer verbonden met de grootste hulpbronnen.
Naast onze verbinding met hemel en aarde is er zoveel energetische hulp rondom ons.
Voor mij is het zichtbaar dat mensen omgeven zijn door hun hoger zelf, persoonlijke engelen, vele gidsen, verlichte meesters, God(inn)en en andere wezens van licht.

De Heilige Familie die ons ter plekke helpt met deze processen worden door vele deelnemers gevoeld en gezien!Iedere keer als iemand weer een ervaring met me deelt dat zij werkelijk de hand van Yeshua op hun hart voelde of de twee vingers van Maria Magdalena die op het voorhoofd tikte, krijg ik kippenvel en verwonder ik me iedere keer weer hoe intens deze healingen zijn.
Uit ervaring weet ik dat je met deze Helende Journeys vele consulten bespaard bij een spirituele therapeut.

Een hoger bewustzijn trainen maakt de unieke mens onafhankelijk van therapeuten en healers. Dit is waar we naartoe gaan in deze nieuwe tijd. Ik help daar graag aan mee.

Vanaf nu ga ik trainingen voor spirituele groei aanbieden, waardoor innerlijke kracht, innerlijke wijsheid en kennis ontstaan. Hierdoor kun je ervaren hoe groots je eigenlijk al bent.

Vele spirituele leraren vertellen dat je al heel en compleet bent. Maar als je dit niet voelt en ziet is dit leuk om te weten maar je kan er verder niets mee. Deze trainingen zijn gericht op het zelf te ervaren.
Als je zelf ervaart hoe groots je al bent, hoe groot jouw innerlijke bibliotheek van kennis al is, dan weet je het zeker en vergeet je deze eigen ervaring nooit meer.

Vele oude contracten die we in vorige levens hebben gemaakt zijn nu ballast en mogen ontbonden worden of zelfs vernietigd. Dit geeft een gigantische bevrijding.
Hoe zou het zijn als de ‘gemanipuleerde lus’ van het incarnatieproces ontbonden wordt? Deze mag met spoed verbroken worden. Naar het hiernamaals gaan is iets anders dan steeds weer incarneren in een 'drama leven.'
We kunnen onszelf goed bevrijden van vele onnodige ballast.

Ook jouw unieke ‘Temple of Light’ ontdekken en drinken uit de Heilige Graal is zo helend! We gaan het allemaal beleven!


Ik ga voor jullie 9 Helende Journeys geven samen met de Heilige Familie.
Omdat ik live channel tijdens de helende journeys met Maria Magdalena, Grootmoeder Anna, Moeder Maria en Yeshua, zijn deze live meditaties uniek en diepgaande healingen.
Ik plan meditatie onderwerpen maar die kunnen door mijn gidsen aangepast worden aan de groep of aan de situatie waarin we zitten.

Ook neem ik alle live Journeys op en stuur ze je toe, zodat je na de live healingen de video’s nog vele malen kan inzetten als dit nodig is.
Een deelneemster zei: ‘Het zijn geschenken voor een heel leven.’

Ben je geïnteresseerd in deze 9 Begeleide Helende Journeys samen met de Heilige familie? Ik heb hiervoor verschillende try-out series gedaan voor een andere prijs tot de Heilige Familie me vertelde dat:
‘De waarde die je eraan geeft is de waarde die je eraan geeft.’
Dit heeft mij doen nadenken en invoelen. Het bedrag dat ik voor deze ‘helende geschenken’ vroeg, voelde niet meer goed, zo kwam ik op het getal 22. Dit is een krachtgetal en omdat deze Helende Journeys jaren lange consulten onnodig maken, leek me dit een mooi bedrag voor deze Helende, Spirituele Journeys en Energetische Activaties.

De live bijeenkomsten via zoom kosten € 22,00 per keer, ze komen in een serie van 9 stuks. De overdracht voor de Helende Journeys is € 198,00

In het jaar 2022 startte een grote verandering op aarde! Ik heb 6 maanden vrij genomen om me in te zetten met mijn lichtwerk voor het grote geheel.
Nu in het jaar 2023 starten de spirituele reizen weer naar Katharenland met Maria Magdalena, zie spirituele reizen.

Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed. Kijk op: Cosmic Tower NL Openbaar op Telegram voor meer informatie.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Dit samen te doen in mijn spirituele reizen of spirituele dagtrips is zo heilzaam voor alles wat leeft op aarde.


De datum voor deze helende journeys is even uitgesteld. Ben je geïnteresseerd? Stuur hier je aanvraag voor deze serie van 9 helende meditaties.

Lieve groet,
Yvonne


Daniel B. Holeman