homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Ervaringen Helende Meditaties

Ervaringen van de Helende Meditaties en de Cursus Helen op Afstand met Beschermtechnieken

08-02-2022
Hey Yvonne
Voor mij is het iets totaal nieuws maar zoals een klein kind leert lopen werk ik er stap voor stap mee. De cursus gaf voor een nieuw en aanvullend inzicht in mijn reeds gebruikte methoden. Een verhaal misschien is het volgende : onze jongste dochter is allergisch voor cocosmelk – nu ze in verwachting is dacht ze zich eens goed in te smeren met een bodylotion. Jammer genoeg zat er cocosmelk in de lotion. Ze deed de aanvang van een anafylactische shock, de technieken uit Rennes le Chateau samen met de beschermingstechnieken uit de cursus hebben ervoor gezorgd dat ze niet naar spoed moest en dat ze na een half uurtje beter werd.
Ik mis misschien de groepsenergie die samen in een lokaal zitten dan op afstand voor een scherm.
De cursus is zeker aan te raden voor therapeuten die veel werken op afstand.
Het geeft inderdaad een gevoel van beter beschermd zijn
Het doorsturen van de opname van de healing is zeker een goede feedback
Een persoon (vriendin/ vriend) die nooit zal vergeten worden – en die naar voor komt tijdens het verschijnen van beschermelingen tijdens meditatie
Groeten
Wim


07-02-2022
Hallo lieve Yvonne,

Ik heb de helende meditaties als een geschenk voor mezelf ervaren. Het hielp me groeien in mijn spirituele ontwikkeling, soms voel je het echt dagenlang doorwerken.
Deze meditaties ondersteunde echt mijn proces in heling.
Ook nu nog, maanden later, helpen de lichtmeesters mij als ik ze nodig heb. Ik kan verbinding met ze maken en ook de plekken bezoeken die we tijdens de meditaties bezochten .de serie heeft mijn kennis over spiritualiteit verrijkt, ik voel me een dankbaar mens ????

Liefs Kim



07-02-2022
ha Yvonne
ik vond dat je mooie ppt had gemaakt, prachtig ook qua layout en je legt t allemaal helder uit.
een deel van je technieken kende ik al dus ik voeg ze nu samen, gaat goed!
vooral de Lipnic woorden gebruik ik zeer regelmatig en je voice bestand daarbij is super ivm juiste uitspraak
ik vind dat je het integer doet, het sturen van mooie energie qua niet-opdringen aan anderen 'maar hen de keuze laten
je meditaties zijn krachtig!
Liefs



07-02-2022
Dag Yvonne, bij deze mijn verhaal:

De meest treffende ervaring bij de meditaties, was voor mij het reinigen van het aura, toen bleek dat ik een vriendin meedroeg, die zeven jaar eerder was overgegaan. Zij ging verder op haar pad door de meditatie, en ik was bevrijd van een gevoel dat ik spoedig zou/moest overgaan….. ik wist maar niet vanwaar dat gevoel kwam, en het ligt niet in mijn karakter, maar het stak wel telkens weer de kop op. Nu heb ik het niet meer, en ben er blij om. Ik kan verder met mijn leven en mijn vriendin kan verder op haar pad ?? met dank aan de helende meditaties met Yvonne.
HDD

Groetjes H



06-02-2022
Lieve Yvonne,

De online cursus is me meer dan goed bevallen, de Powerpoints waren duidelijk, alles was goed van opzet. De vele verhalen over jouw ervaringen waren ook goed om te horen, het brengt wat meer zicht welke situaties je zoal mee kunt maken. Ook de vele beschermtechnieken zijn goed om mee te krijgen, ze zijn hard nodig en zo heb ik keuze welke ik het prettigste vind werken.
Ik gebruik nu dagelijks mijn beschermtechniek en check ook dagelijks of ik entiteiten bij me heb en of mijn aura gaten of scheuren heeft; het voelt krachtig dat ik zelf kan ingrijpen mocht er iets aan de hand zijn; super echt!
Ik zou deze cursus ook zeker anderen aanraden; ik vond alles zeer goed van opzet en ook de onderbouwing was goed.
Al met al een ervaring die ik niet had willen missen!

Lieve groet,
Juriaan


12-02-2021
Hoi Yvonne,
Je hebt om onze ervaringsverhalen gevraagd, hierbij die van mij.

Vanaf de 1e helende meditatie voel ik een grote opruiming in mijn hele systeem. Het verwijderen en loskoppelen van bepaalde mensen en de daarbij behorende energie heeft ruimte gegeven en mij lichter gemaakt. Vooral de uitzuivering van de bloedlijn in 12 generaties heeft vrijheid gegeven. De gouden bal van licht die Jezus voor ons hart hield en alle pijn, verdriet en zware energie die in de generaties lagen opgeslagen voelde als een bevrijding. Maria Magdalena die achter elke moeder stond en hielp met het doortrekken van de energie, heel liefdevol.
Op dat moment zag ik een davidsster naar voren komen, er kwam een lichtende driehoek bij en met elkaar werd een merkaba gevormd. Daarin een lichtbol als centrum en lichtstralen schoten de cosmos in en naar moeder aarde. Het voelde alsof deze plaatsnam in mijn hartcentrum. Prachtig zachtroze licht kwam van boven af en daalde in. Dit mochten we afgeven aan Moeder Aarde en je voelde hoe welkom dat was. Zoveel liefde! Op het einde van de meditatie kwamen alle moeders in een kring om me heen staan en ze lieten me voelen hoe groot hun dankbaarheid is voor het opschonen van de generatielijn en de onmetelijke liefde die ze naar mij uitstraalden. Trots zijn ze ook. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze ervaring. In de nacht na deze helende meditatie kwam een ongeboren dochter door en vertelde haar naam. Myra! Ik heb haar vaak gevoeld en gehoord, ze was een tijdje op de achtergrond, maar nu weer aanwezig.

Alle helende meditaties waren bijzonder en hebben veel voor me gedaan. Ook de verbinding met de heilige familie is versterkt. Grootmoeder Anna wordt steeds prominenter. Haar energie brengt voor mij iets speciaals mee, voel sterke connectie al is dat mij nog niet helemaal duidelijk.

De hele serie heeft mij in vele facetten doen groeien en wakker gemaakt en tegelijkertijd voelt het alsof ik op weg terug ben naar huis!

Dankjewel Yvonne!!! Voor deze mooie helende meditaties
Ingrid.


22-12-2020
Hallo Yvonne,

Bij deze mijn terugblik op de healings.

Ik ben zo dankbaar dat ik de serie healing meditaties van Yvonne volgde.

Het verankerde de spirituele reis die ik in september met haar maakte.
Het was voor mij echt een verdieping en een uitnodiging om zelf het Lichtwerk te gaan uitvoeren.

Yvonne leidt je door een meditatie met behulp van de Christus energie, en die is zo sterk en liefdevol! Daarnaast zal ze, indien nodig, persoonlijk erop toezien dat het goed met je blijft gaan. Ze geeft tips als dat nodig is en is betrokken.
Ik vond het zo magisch!! Ik kon er elke keer volledig in op gaan, wonderlijk gewoon.

Op persoonlijk vlak heeft deze serie me geholpen in het vertrouwen in mezelf. In wie ik BEN, en dat nog meer te accepteren en omarmen.

Dankzij deze serie healings ga ik nu op eigen gelegenheid Lichtwerk doen op plekken die mij roepen. En ik ontmoette hier prachtige gelijkgestemden!

Ik voel dat ik kan leren van Yvonne en ben dankbaar dat ze laagdrempelig en met veel liefde en aandacht op deze wijze (toekomstige) lichtwerkers en spirituele mensen ondersteunt ????

Groetjes Kim


22-12-2020
Hallo Yvonne , hier mijn recensie.

Wat ben ik blij ik meegedaan heb; wat een verandering in bewust zijn . Wat een diepgang door jou meditaties heb ik ervaren. Voor de thema healing meditaties wist ik amper wat Jezus energie was , nu weet ik het wel ?? één voor één hele mooie helende meditaties.

Het begon al diep met reinigen van alle ballast.
Het 2de thema: innerlijke kracht verbinden met de bron, het opnemen van het witte licht tegelijkertijd uit de bron en moeder aarde met kristallijnen energie was echt power, en dan nog eens versterkt met de handopleggingen. Weghalen entiteiten en andere lage energieën , heel goed geslapen en de dag erna hing ik nog in die relax sferen, na een donkerder persoon kwijt te zijn geraak.

Wijsheid uit vorige levens met de 3 tempels die we bezochten, wat een ervaring.
12 generaties uitzuiveren was wat lastig maar met jou hulp Yvonne en van de groep ben ik toch tot de 12de generatie geraakt waar ik heel blij om ben.
Toen kwam het innerlijk kind die o zo gevoelig al bij mij ligt met Jezus, Maria Magdalena en grootmoeder Anna werd dit nog versterkt …om te smelten .

Toen Merkaba downloden, had nog nooit van de merkaba kristal gehoord . Die we mochten uploaden via de bron en moeder aarde, wat een geschenk. De 5de,7de en 9de dimensie ervaren . Wat mooi die 5 de dimensie waar iedereen alleen maar liefde draagt, de 7de tja ik zweefde ( eerste x ervaren ) , de 9de, het is zo mooi we kunnen healen. Ik wilde in deze hogere dimensies blijven zijn?.

Toen kwam de kers op de taart. Drinken uit de heilige graal , voelde het witte licht door mijn keel glijden , wonderlijk .
Héél mooie opbouwende meditaties, zowel meditaties zelf als gans het pakket samen . Wat zo mooi was naarmate de meditaties volgden we steeds meer Jezus en Maria Magdalena handopleggingen hadden, wat zeker extra voelbaar was om dieper te kunnen gaan. Was een metamorfose in bewustzijn heb ik hier meegemaakt .

Vele dank Yvonne
Groetjes Dany


22-12-2020
Healing meditatie met Jezus en Maria Magdalena moeder Maria en overgrootmoeder Anna. Eerlijk gezegd twijfelde ik of ik wel moest gaan schrijven, ik wachtte ermee omdat ik niet goed wist of mijn verhaal mijn beleving wel een bijdrage zou brengen voor al die andere die deze healing onder ogen krijgen en zich afvragen wat gaat t me brengen. Ik je geen succes verhalen euforische belevenissen kan vertellen of je kan zeggen na deze meditatie is mij leven omgedraaid. Of na deze beleving is er iets bij mij gebeurd wat mijn kijk op mezelf of mijn situatie heeft verandert. Waarom ga Ik nu toch schrijven..... Ik kreeg zojuist een boodschap door dat ook mijn verhaal belangrijk is om te delen.
Dat er ook deelnemers kunnen zijn die net als Ik niets tot bijna niets mee krijgen tijdens zo'n meditatie. Wanneer deze mensen alleen de mooie belevenissen en de veranderingen lezen en verwachten dat ook zei dat gaan mee krijgen misschien wel eens gaan twijfelen over zich zelf.
Niet doen!!
Waarom deed ik mee? Toen ik deze healing meditatie onder ogen kreeg wist ik dit is ook voor mij... soms weet je het gewoon zonder reden, soms mag je het ook gewoon ontvangen zonder belevenis omdat je weet dat het voor jou op welk vlak dan ook gaat helpen.
Ik spreek nu echt puur vanuit mezelf ik hoef niet zo nodig iets te ervaren om te weten dat het goed voor mij was of me wat gebracht heeft. Ik vertrouw daar volledig op dat het goed was voor mij.
Wanneer jij van binnen heel duidelijk een gevoel hebt dit moet ik doen..... doe het dan ook!!
Het gaat je hoe dan ook iets brengen.
Van de 9 healingen heb ik bij 7 weinig tot niets mee gekregen bewust maar ik weet dat ik onbewust alles heb opgenomen en daar iets mee gedaan heb of iets aan had maar nog mag uit werken. Ik krijg negen van de tien keer geen beelden of belevenissen tijdens de meditatie, en dat kan zomaar ook voor jou zijn.
Wat ik vaak wel mee kreeg was een soort sensatie door me lichaam van prikkeling tinteling een druk een warmte of een reactie van me ogen, of mijn benen werden onrustig en dat is oké ik weet dat mijn onderbewuste hier mee aan de gang gaat voor mij en mijn processen.
Wat ik wel heb ervaren was in de nacht na een meditatie dat ik midden in de nacht ineens vreselijk ging huilen en me echt diep triest en geëmotioneerd en bedroefd voelde geen idee had waar dit zo ineens vandaan kwam.
Yvonne Ros kon mij vertellen waar t overging. Ik had een verwerking gehad van een vorig leven waarin ik een trauma verwerkte van een intens verdriet en pijn, in dat leven heb ik vrouwen losgelaten ik kon ze niet redden en die ervaring was traumatisch ze gleden uit me handen. Voor mijn ziel is het genoeg om in zo'n korte beleving te stappen en het te kunnen transformeren en transmuteren zodat ik daar geen hinder meer van heb.
Misschien is dat ook wel de reden dat ik niets mee krijg of zeer weinig. Ik hoef daar ook geen antwoord op... Ik vertrouw!!!
Ik heb 1 meditatie wel mee mogen beleven en dat was de meditatie van het innerlijk kind. Wauw dat was echt zo liefdevol zo warm zo bijzonder ik kon alles mee beleven wat er werd gedaan tijdens de meditatie door overgrootmoeder Anna Jezus en Maria Magdalena ik zag en voelde hoe ik zelf mijn innerlijk kind in de armen nam en ik voelde de liefde naar en voor dat kind stromen.... Wat het me heeft gebracht de connectie met mijn innerlijk kind geheeld versterkt, wat zie ik daar nu van terug daar heb ik geen woorden voor maar ik kan wel zeggen dat alles wat ik doe voor mijn processen me sterker maken me meer in me kracht en in mijn eigen keuzes gaat zetten. Ik veel dichter bij mezelf kom juist door dit soort meditaties of healingen mee te doen of sessies te ondergaan. Het brengt je altijd verder dat is iets wat je mag meenemen hoe dan ook het gaat iets met je doen.
Dus wanneer jij het gevoel hebt dit moet ik doen ga er dan vóór. Je bent bij Yvonne in goede handen en wanneer nodig kan zij haar lichtje schijnen op een stuk waar jij niet uitkomt niet snapt of niet weet waarom.
In deze meditaties wordt je helemaal begeleid en doe je het niet alleen ook al zit je aan de andere kant van het scherm.
Ik vind het een verrijking ook al kan Ik niet zeggen waarom. Hierbij wil Ik mijn deel van ervaringen afsluiten en Yvonne bedanken voor deze reis. En tegen jou wil.ik zeggen geniet ervan!!

Lieve groet,
Marlon


Lieve Yvonne,
Bij deze mijn bijdrage.

Innerlijke reis maken per beeldscherm. Dat bood Yvonne aan op Facebook.
Twee stemmen waren hoor- en voelbaar:
Ja nee ja nee ja nee
JA werd het uiteraard

Deze weken raakten me iedere keer diep. Soms beleefde ik de meditatie deels slapend en de meeste keren niet slapend.
Rode draad bij alle meditaties was het Goddelijke van mezelf te mogen omarmen, in de geborgenheid en nabijheid van Maria Magdalena en Jezus Christus.

Dankjewel Yvonne, voor dit werk, met als 'uitsmijter' de aanwezigheid van de Heilige Graal. Wat een feest!

In dankbaarheid beveel ik deze reis iedereen aan.

Liefdevolle groeten,
Jan Ros