homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

De Zonnevlam Activatie

De Helende Vlammen van de ZonnenDe 5 Helende Meditaties met de prachtig Gekleurde Vlammen van de verschillende Zonnen mag ik met jullie delen! Maria Magdalena, Yeshua, Moeder Maria en Grootmoeder Anna mijn bijzondere gidsen vertellen dat ik deze 5 Helende Reizen/ Activaties na nu mag aanbieden.

Er moet steeds minimaal 1 week tussen de activaties zitten. Ik kreeg ze zelf via mijn lieve gidsen aangeboden in een periode van 1.5 jaar en heb geleerd met deze vlammen te werken en te verankeren in mezelf. Prachtige 'slapende' kwaliteiten komen naar boven in ons prachtige multidimensionale lichaam! De frequenties van de 5 zonnen zijn praktisch te gebruiken en verreiken het leven als mens op aarde.

We ervaren momenteel vele verhogingen van energieën op aarde. Dit proces is in 2012 al ingezet en vooral vorig jaar is de Schumann resonantie met hoge pieken door ons lichaam gekomen. Op vele momenten afgelopen jaar en dit jaar hebben we een zonneflash van de centrale zon ervaren en trillen hoger in energie. De 5de dimensie rolt nu uit op aarde. We zijn klaar om hogere frequenties tot ons te nemen.

Wij zijn allen Licht Werkers die steeds meer herinneren waaruit we bestaan en wat we op aarde komen doen. Met deze activaties van de Zonnen Vlammen kunnen we veel beter bij ons zelfvertrouwen komen, innerlijke kracht voelen en in innerlijke rust verblijven. Kennis en wijsheid mag intuïtief naar de oppervlakte komen zonder moeite.
We kunnen ook beter leylijnen uitzuiveren en ‘het goede bekrachtigen.’ Het gronden met moeder aarde wordt gemakkelijker en nog veel meer...

We leven nu naar de 6de zon toe, achter deze zon is de 7de zon, achter deze zon is de volgende zon enz. De zon is een portaal waar je energetisch doorheen kan reizen. De centrale zon verlicht alle andere zonnen. Iedere Zon staat voor een energie thema die we in ontvangst mogen nemen d.m.v. een activatie.

Een voorbeeld is b.v. de Witte Vlam van de 7de Zon. Deze zonnevlam zuivert ons lichaam en aura en moeder aarde (leylijnen) op zo’n diep niveau, dit kan transformerend zijn voor het leven op aarde en ons bewustzijnsniveau.

Tijdens deze Zonnen Healingen komen we 1x per 1 a 2 weken via Zoom bij elkaar. De Zonnevlam Activatie Meditatie Bijeenkomsten duren ongeveer een uur à anderhalf uur.

Deze Helende Meditaties met de prachtige frequenties van verschillende Zonnen kun je gemakkelijk combineren met andere cursussen en/of opleidingen. Zie het als een extra verbinding en hulp vanuit het universum waardoor je extra kwaliteiten krijgt om je Licht Werk nog mooier te doen.

Ik krijg zoveel door van mijn lieve gidsen Maria Magdalena en Yeshua. Ze zeggen ‘Het is Tijd.’ We mogen in een rap tempo met de hulp van vele energetische updates die er wereldwijd komen klaar zijn om deze technieken en activaties eigen te maken.

Zelf vind ik het superleuk dat ik het nu eindelijk met jullie mag delen!

Deze serie van de 5 Zonnen Meditaties start binnenkort weer! De overdracht voor deze 5 bijzondere Zoom bijeenkomsten is € 110,00
Ben je geïnteresseerd in deze Zonnen Activatie serie, informeer naar de begin datum van de volgende serie.

In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 2de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.

Resoneert dit met je?
Je kunt je hier opgeven.