homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

De Zonnevlam Activatie

De Helende Vlammen van de ZonnenDe 5 Helende Meditaties met de prachtig Gekleurde Vlammen van de verschillende Zonnen mag ik eindelijk met jullie delen! Maria Magdalena en Yeshua, mijn bijzondere gidsen vertellen dat ik deze 5 Helende Reizen/ Activaties na 21/12/2020 mag aanbieden.

Er moet steeds minimaal 3 weken tussen deze activaties zitten. Ik kreeg ze zelf aangeboden in een periode van 1.5 jaar via mijn gidsen en heb geleerd met deze vlammen te werken en te verankeren in mezelf. Na 21/12 kan dit veel sneller en voelt het heel natuurlijk om dit te doen.

We ervaren vele verhogingen van energieën op aarde. Dit proces is in 2012 al ingezet en vooral vorig jaar is de Schumann resonantie met hoge pieken door ons lichaam gekomen. Op 21 december 2020 hebben we een zonneflash van de centrale zon ervaren en trillen nog hoger in energie. De 5de dimensie rolt nu uit op aarde. We zijn klaar om hogere frequenties tot ons te nemen.

Wij zijn allen Licht Werkers die steeds meer her-inneren waaruit we bestaan en wat we hier op aarde komen doen. Met deze activaties van de Zonnen Vlammen kunnen we veel beter bij ons zelfvertrouwen komen, innerlijke kracht voelen en in innerlijke rust verblijven. Kennis en wijsheid mag intuïtief naar de oppervlakte komen zonder moeite.
We kunnen ook beter leylijnen uitzuiveren en ‘het goede bekrachtigen.’ Het gronden met moeder aarde wordt gemakkelijker en nog veel meer...

We leven nu naar de 6de zon toe, achter deze zon is de 7de zon, achter deze zon is de volgende zon enz. De zon is een portaal waar je energetisch doorheen kan. De centrale zon verlicht alle andere zonnen. Iedere Zon staat voor een energie thema die we in ontvangst mogen nemen d.m.v. een activatie.

Een voorbeeld is b.v. de Witte Vlam van de 7de Zon. Deze zonnevlam zuivert ons lichaam en aura en moeder aarde (leylijnen) op zo’n diep niveau, dit kan transformerend zijn voor het leven op aarde en ons bewustzijnsniveau.

Tijdens deze Zonnen Healingen komen we 1x per 3 weken via Zoom bij elkaar. De Helende Meditatie Bijeenkomsten duren ongeveer een uur à anderhalf uur.

Deze Helende Meditaties met de prachtige Vlammen van verschillende Zonnen kun je gemakkelijk combineren met andere cursussen en/of opleidingen. Zie het als een extra verbinding en hulp vanuit het universum waardoor je extra kwaliteiten krijgt om je Licht Werk nog mooier te doen.

Ik krijg zoveel door van mijn lieve gidsen Maria Magdalena en Yeshua. Ze zeggen ‘Het is Tijd.’ We mogen in een rap tempo met de hulp van vele energetische updates die er wereldwijd komen klaar zijn om deze technieken en activaties eigen te maken.

Zelf vind ik het superleuk dat ik het nu eindelijk met jullie mag delen!

Deze serie van de 5 Zonnen Meditaties start op vrijdag avond 5 februari 2021 om 20.00 uur. De volgende datums zijn: 26/2, 19/3, 9/4, 30/4
De overdracht voor deze 5 bijzondere bijeenkomsten is € 75.00

Resoneert dit met je?
Je kunt je hier opgeven.

Ben je geïnteresseerd in deze activatie serie informeer dan naar de begin datum van de volgende serie.