homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Cursus Helen op Afstand met Beschermtechnieken

De Cursus Healen op Afstand met vele Bescherm Technieken


Deze cursus is opgebouwd uit 5 online bijeenkomsten van 2 uur en 5 online praktijk bijeenkomsten van 1 uur.

De eerste 5 bijeenkomsten van de 2 uur gaan we kennis delen, informatie ontvangen, technieken leren, ervaringsverhalen horen, het bewustzijn laten groeien en weten wat mogelijk is om jezelf te beschermen. Hoe werkt de kracht van de gedachte, waar haal je lichtkracht vandaan? Ik neem je mee op reis. Zelf voelen en ervaren is mijn motto.

We sluiten iedere lesbijeenkomst af met een heerlijke begeleide helende meditatie met inspiratie van de lieve Heilige familie Maria Magdalena, grootmoeder Anna, moeder Maria en Yeshua.

Wat goed om te weten is dat ik alles LIVE (online) met groepen doe en geen video's opstuur met lesmateriaal. Ik hou van persoonlijk contact en hoor van deelnemers dat dit de extra kers op de taart is! Wat ik zelf nooit zal doen deel ik ook niet met jullie.


Na 14 jaar ervaring van krachtplekken schoonmaken en helende energie naar plekken en mensen op aarde te sturen, ben ik behoorlijk wat tegengekomen. Door de jaren heen heb ik veel kennis verzamelt over werkende beschermtechnieken, hoe je goed voor te bereiden voor een (afstand)healing en vooral jezelf na een energetische reis of helen op afstand meditatie weer goed schoon te maken.

Wat ik merk in mijn praktijk is dat vele lichtwerkers vaak overbelast zijn met entiteiten energie en andere zware frequenties. Hierdoor kunnen vermoeidheid klachten ontstaan, niet meer helder kunnen invoelen of zien, negatief denken, kleine ongelukjes krijgen, angst gedachten bij je dragen, dingen doen die je helemaal niet wil doen, eigenlijk tegen je pure natuurlijke geluk stroom ingaan.
Zelf entiteiten gemakkelijk weg kunnen halen bij jezelf en bij anderen is zo fijn om te leren. Dit geeft zelfvertrouwen en rust. Levensenergie en je bijzondere taak op aarde kan hierdoor duidelijker worden zonder deze blokkades.

Tijdens de 2de 5 bijeenkomsten neem ik jullie mee op reis via Helen op Afstand. Dit zijn live gechannelde Helende Meditaties waar we plekken op aarde gaan schoonmaken en helende energie naar de bewoners van de aarde gaan sturen. Dit is zo mooi om te doen, ik heb er zin in!

De cursus van 10 bijeenkomsten is doorgeschoven naar 2023

Let op! In het jaar 2022 is de grote verandering op aarde! De aankomende 12 maanden voelen als het keerpunt op aarde. Helaas moet ik de reizen, de trainingen, de helende meditaties, de consulten doorschuiven naar 2023.

Ik voel dat ik de rest van het jaar 2022 de focus op mijn missie op aarde en lichtwerk mag richten, het grote geheel en op het Cosmic Tower project vraagt mijn aandacht.
Ik voel dat ik dit jaar veel uitgezonden wordt naar krachtplekken op aarde en wil die vrijheid nemen om het 'grote geheel' te helpen.

Het voelt voor mij nu of nooit met de transformatie van de aarde en het collectieve bewustzijn.
Weet dat de pure energie van het Cosmic Tower project miljoenen mensen mag aanraken op het gebied van een hoger bewustzijn, heling, gezond drinkwater, gezond voedsel en vooral een krachtige bescherming tegen straling waaronder de meest gevaarlijke 5G straling. Weet dat straling je groei in bewustzijn remt en je cellen in je lichaam negatief beïnvloed.

Ik verwacht dat ik in het 2de kwartaal van 2023 weer reizen ga organiseren, cursussen, helende meditaties en nieuwe cliënten aanneem voor consulten.
Nu is het grote werk nodig.
Ik hoop dat je dit begrijpt.

De tijd is nu om ons in te zetten om de leylijnen te harmoniseren en te bekrachtigen.
Ik heb hier lang over nagedacht.
Sorry voor de teleurstelling.

"Healen op afstand doe je niet zo maar even tussendoor."

Zonder jezelf te kunnen beschermen zou ik minder snel een afstand healing doen.

"Onze LichtKracht inzetten voor het grote geheel is een geschenk om te delen."Wat gaan we behandelen?

1/ Bewust Zijn

Wie ben je?
Waar is je ziel uit ontstaan?
Hoe groot is je energie lichaam?
Missie/Taak/Gave
De behoefte om te helpen.
Het verschil maken op aarde.


2/ Beschermen
Wat kan je tegenkomen tijdens Healen op Afstand?
Wat kan deze ‘tegenkracht’ met je doen?
Is deze ‘tegenkracht’ gevaarlijk?
Beschermtechnieken
Hulp wezens, symbolen, rituelen, energie


3/ Lichtoverdracht Activeren
Energie technieken
Kanaal van Liefde
Opdrachten krijgen
Missie
Visualisatie


4/ Manifestatie Kracht Inzetten
De power of Love
Volledige verbinding met de Bron en Moeder Aarde
Het grote geheel
De Kracht van Focus
De Kracht van Creatie


5/ Healing Power inzetten
Samen op reis tijdens live healingen, voor de…
Mens(heid)
Instelling/Instituut/Bedrijf
Plek op aarde
Dierenrijk
Eenheidsbewustzijn netwerk

Praktijk bijeenkomsten voor helen op afstand om 19.30 uur, ze duren ongeveer een uur.

"Hoe meer ervaring je krijgt hoe gemakkelijker afstand healingen zijn."Prachtige afbeelding van Daniel B Holeman

Ken de technieken, ken de mogelijkheden van jouw LichtKracht, ga samen met mij op reis en weet wat te doen tijdens verschillende omstandigheden.

De overdracht voor deze bijzondere Healen op Afstand Cursus is € 225.00
Dit is inclusief 15 uur online bijeenkomsten, zelf ervaren, les materiaal, praktijk ervaringen en verschillende Begeleide Healing Reizen op Afstand.

De online cursus wordt via Zoom gegeven en we hebben een besloten facebook groep om ervaringen te delen.

Heb je altijd al Afstand Healingen op een veilige manier willen doen? Vind je het praktisch om veel bescherm en energetische schoonmaak technieken te leren?
Geef je dan hier op, er zijn nog een paar plaatsjes.

Bij genoeg inschrijvingen gaat de cursus door.


Lichtwerkers in Actie!