homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

22 november Live Helende Meditaties Deel 2 met de inspiratie van Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua

Een nieuwe serie van 9 Helende Meditaties voor gevorderden (deel 2) start 22 november 2021


Na de prachtige diepgaande healingen van serie deel 1 gaan we nu een 2de serie van 9 Helende Meditaties doen om nog dieper het bewustzijn te activeren en los te komen van oude ballast en natuurlijk de laatste frequentie update samen met de heilige familie tot ons nemen.

We weten en voelen allemaal dat de frequentie van moeder aarde 'sky high' gaat en alles wat wij nog bij ons dragen nu echt los mag.
Deze 9 nieuwe healingen gaan ons helpen met het losmaken van oude zware energieën.
Ook de innerlijke kracht activeren we op verschillende manieren samen met Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua.
De update van nieuw vrij gekomen energieën tot je nemen geeft je een sprong in bewustzijn en laat je dichter bij je eigen Godsvonk komen.

Het zijn ervaringen die je nooit meer vergeet en zo helend zijn. Vooral de jade tempel is mijn favoriet geworden.


Startdatum bij minimaal 8 inschrijvingen is maandag 22 november om 20.00 uur starten we met de 2de serie healingen geleid door Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua.

Wat goed om te weten is dat ik alles LIVE (online) met groepen doe en geen video's opstuur met lesmateriaal. Ik hou van persoonlijk contact en hoor van deelnemers dat dit de extra kers op de taart is! Wat ik zelf nooit zal doen deel ik ook niet met jullie.


We hebben diepgaande healingen gedaan in de eerste serie van 9 Helende Meditaties. De energetische ontdekkingen in ons zelf waren bijzonder en hartverwarmend. We hebben mogen herinneren hoe magnifiek we al zijn. Onze lichtkracht en wijsheid staat centraal in deze healingen.
De tempels in ons hart bezoeken, het drinken uit de heilige graal en vele andere diepgaande momenten zijn voor altijd in ons hart. Dit was een belevenis vooral met Yeshua, Maria Magdalena en grootmoeder Anna naast ons.
Het zelfvertrouwen heeft een mooie groei ervaren bij de meeste deelnemers.

Mijn gidsen vertellen me dat we weer 3 thema's met 3 meditaties per thema gaan doen wat ons raakt op een dieper level in onze grootheid.
We gaan 3x energetisch Reinigen van Ballast uit dit leven en uit vorig levens, 3x de Innerlijke Kracht versterken en ons nog sterker verbinden met de Update van de Nieuwe Energieën zo boven en beneden.

Het verbinden met hogere dimensies blijft een belangrijk punt, ons daar steeds meer thuis voelen en vanuit deze hogere dimensies te manifesteren geeft nog meer balans en (zelf)vertrouwen.
We zijn ons niet altijd bewust van de prachtige kwaliteiten die begraven liggen in ons.

Een reis van steeds lichter worden door al het oude los te laten, de innerlijke wijsheid steeds meer te erkennen en te gebruiken plus het verbinden met de hogere frequenties is zo fijn.

Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua helpen ons, ze begeleiden ons en raken ons aan zodat we in een sneltreinvaart groeien in bewustzijn. We krijgen steeds meer helder wat we op aarde komen doen in deze bijzondere tijd.

Zoals jullie gewend zijn stem ik me live af op de healing die door mag komen.
Ik moet je zeggen, deze healingen zijn zo intens, ze voelen diepgaand tot de kern van wie je werkelijk bent. Ik ervaar het zelf als de meest diepe healingen meditaties en activaties ooit.

Mijn gidsen hebben me verteld dat ze het erg fijn vinden om op deze manier met groepen op afstand te werken. Zij ervaren het als een eenheid in liefdevolle energie.

Een serie van 9 Helende Meditaties deel 2 voor Gevorderden start op maandag 22 november 2021

Reinig alle Ballast uit je energielichaam en fysieke lichaam

- De gouden poort waar emoties transformeren in helende energieën
- Eerste chakra legen
- Energiekoorden met exen, oude bekenden/vrienden verbreken

Terug naar je Innerlijk Kracht in verbinding met de Bron

- Samenkomst gidsen, verlichte meesters overleden geliefden
- Licht Lichaam ontwaken
- DNA zuiveren en slapende strengen licht in blazen

Update jezelf met de nieuwe hogere frequenties vanuit je centrum

- De Jade Tempel in Mount Shasta
-Adem de elektronen in van de nieuwe dag
- Via de merkaba reizen naar de tempel van het licht


Ben je geïnteresseerd in deze 9 online healingen met de Heilige familie?
De overdracht is €99,90 voor 9 healingen. Na de betaling krijg je toegang tot een besloten facebook groepspagina.
Ik geef de healingen via Zoom.
Je kunt je hier opgeven.