homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reis Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

13 september Live Helende Meditaties met inspiratie van Maria Magdalena, Yeshua en grootmoeder Anna

Vanaf 13 september t/m 8 november 2021 start de nieuwe serie van 9 Helende Meditaties deel 1 met de prachtige Heilige Familie. Maria Magdalena, Yeshua en grootmoeder Anna inspireren me met hun diepgaande en bewustmakende healingen.


Voor de mensen die nog niet bekend zijn met mijn helende meditaties, ga ik het proberen uit te leggen. Ik zeg ‘proberen’ omdat het lijkt op een energie operatie in o.a. het emotionele veld. Dit kan in korte tijd een energie verschuiving in het bewustzijn geven, zodat je de wereld door jouw ogen compleet anders ziet en ervaart.

Ik hou ervan om mensen in hun diepste essentie te raken en help hen daar op te ruimen en hun sterrenlicht opnieuw te activeren, hierdoor komen cliënten over het algemeen maar heel kort voor consulten. Klaar is klaar.
Ik leer ze vanaf dag één dat niemand afhankelijk van mij wordt en dat zij al wijs en bewust genoeg zijn door hun eigen (vorige) ervaringen. Ik help ze terug te gaan in hun wijze zelf en vanuit daar ze rond te leiden in hun eigen energetische ‘bibliotheek’ in hun hart. Wij zijn hier al honderden keren geweest en hebben veel wijsheid en spirituele ontwikkeling opgebouwd.
Vele duizenden verlichte mensen uit andere zonnestelsels zijn hier ook aanwezig in de vorm van een mensenlichaam.

Samen staan we sterk.

"Live Helende Meditaties (online) met de inspiratie van Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua."
Vele mensen komen oude stukken (emoties) tegen en voelen dat ze hulp nodig hebben van een spirituele coach en/of healer. Het lijkt wel de eind schoonmaak op aarde.

Ik merk als spirituele coach en healer dat consulten via Skype of Zoom heel doeltreffend zijn. Cliënten vertellen me dat ze mijn helende energie en helende meditaties krachtiger voelen dan in live sessies! Dit had ik nooit gedacht.

Vanuit mijn cliënten is er ook een behoefte aan korte cursussen om zichzelf energetisch schoon te maken en de oude bagage op te ruimen, om gemakkelijker verder te kunnen in de energetische stijging op aarde. Na een goede energetische schoonmaak is jezelf downloaden met de nieuwe frequenties van onze Liefdevolle Bron en Moeder Aarde is een geschenk voor jezelf.

Ik ga 9 Helende Meditatie Healingen geven met 3 thema’s.
Omdat ik live channel tijdens de meditaties met Maria Magdalena, grootmoeder Anna en Yeshua, zijn deze live meditaties uniek en diepgaande healingen. Ik plan meditatie onderwerpen maar die kunnen door mijn gidsen aangepast worden aan de groep of aan de situatie waarin we zitten.

Wat goed om te weten is dat ik alles LIVE (online) met groepen doe en geen video's opstuur met lesmateriaal. Ik hou van persoonlijk contact en hoor van deelnemers dat dit de extra kers op de taart is! Wat ik zelf nooit zal doen deel ik ook niet met jullie.
Thema's:

-Reinig alle Ballast uit je energielichaam en fysieke lichaam
-Terug naar je Innerlijk Kracht in verbinding met de Bron
-Update jezelf met de nieuwe hogere frequenties vanuit je centrum


Ben je geïnteresseerd in de 9 online healingen met de Heilige familie?
De overdracht is €99,90 voor 9 healingen. Na de betaling krijg je toegang tot een besloten facebook groepspagina.
Ik geef de healingen via Zoom.

Aanvang:

Maandag 13/09 om 20.00 uur start Thema 1:
Reinig alle Ballast uit je energielichaam en fysieke lichaam
-Entiteiten weghalen en andere laag trillende energieën
-Aura cleaning
-12 generaties uitzuiveren van de bloedlijn

Maandag 04/10 om 20.00 uur start Thema 2:
Terug naar je Innerlijk Kracht in verbinding met de Bron
-Kristallijn dimensie activeren
-Verbinden met het hoogste goed en wijsheid uit jouw vorig levens
-Innerlijk kind reinigen, versterken en verbinden

Maandag 25/10 om 20.00 uur start thema 3:
Update jezelf met de nieuwe hogere frequenties vanuit je centrum
-Merkaba in Epifyse downloaden met Bron energie en Moeder Aarde energie
-Vanuit de 5de en 7de dimensie leven
-Uit De heilige graal drinken


Terug naar je ware zelf is een geschenk voor jezelf. Een reis van healingen en activaties om nooit meer te vergeven

Schrijf je hier in voor deze serie van 9 helende meditaties.

Er is ook een serie 2 van 9 healingen voor de mensen die de eerste serie al gedaan hebben. Kijk in de menubalk voor de 2de serie van 9 healingen.


Lieve groet,
Yvonne


Daniel B. Holeman