homeEven voorstellen Cursussen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reis Meditaties Workshop Ervaringen House Cleaning Boek Shop Dr. Adolph Fritz Nieuws/Kanker MagdalenaCircle Contact

Energetische Healingen voor jezelf en de Wereld

In de 14 jaar dat ik praktiseer als paranormaal therapeut, healer en coach heb ik veel technieken eigen gemaakt en een zuivere afstemming met mijn gidsen bereikt.

Mijn lieve gidsen Maria Magdalena, Yeshua en grootmoeder Anna vragen me vaak om lichtwerk te doen voor de aarde. Vaak volg ik hun opdracht uit.

Tijdens het lichtsturen naar krachtplekken op aarde, energetisch laag vibrerende gebieden en naar leylijnen ben ik ook tegenkracht tegen gekomen.
Deze tegenkracht bracht mij vaak uit balans en het duurde lange tijd voordat ik me weer schoon voelde en zuiver kon werken. Soms had ik daar hulp bij nodig van andere collega's.

Door de tijd heen heb ik vele energetische bescherm en schoonmaak technieken geleerd en toegepast. Ik weet nu door ervaring wat werkt en wat niet werkt. Ik weet ook wat je tegen kan komen als tegenkracht energie. Door een cursus te geven in bescherm technieken, goed voorbereiden voordat je een afstand healing gaat geven en jezelf na de healing goed schoon kan maken sta je direct weer in volle kracht om verder te gaan als lichtwerker.

Mijn 14 jaar ervaring in healen op afstand deel ik in een cursus van 10 bijeenkomsten. De reacties van deelnemers is vaak dat ze een enorme bewustzijnsgroei ervaren en zich zeker voelen. Het zelfvertrouwen neemt toe, de innerlijke kracht ontwaakt en het werken vanuit je Godsvonk geeft rust en vreugde voor dit werk.
Ik weet hoe zeker je je gaat voelen als je vele technieken in huis hebt en je volledig vanuit zelfvertrouwen werkt.

Vele lichtwerkers willen energie sturen naar plekken op aarde waar de energie stagneert. Dit zou ik zelf niet zo snel doen als je geen beschermtechnieken kent of jezelf grondig schoon kan maken.

Ik behandel zoveel collega therapeuten in mijn praktijk die onder de entiteiten en andere zwaar trillende energieën zitten, waardoor ze snel moe zijn, niet zuiver kunnen werken en zelfs fysiek ziek worden.

In het menu hierboven zie je meer details over de Cursus Helen op Afstand.