homeEven voorstellen Magnetiseur Spirituele coach Piramide Healing Consult Tarief Spirituele Reizen Meditaties Ervaringen House Cleaning Boek Shop Nieuws/Kanker Contact

KRACHTPLEKKEN IN FRANKRIJK MET MARIA MAGDALENA

Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena is de naam van mijn boek.


Mijn eerste boek is uit!
Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag van Yvonne Ros, spiritueel coach en energetisch healer.

Yvonne ontving tijdens een visioen de opdracht om op diverse krachtplekken energiewerk te doen als ondersteuning aan de aarde.
Het verhaal bevat een diepere waarheid over de energie van de aarde en de belangrijke rol die het vrouwelijke speelt bij de collectieve bewustzijnsverandering die momenteel op aarde plaatsvindt.

De bijzondere verbinding die Yvonne heeft met Maria Magdalena geeft dit waargebeurde verhaal een onverwachte wending. Het reisverslag zet je huidige werkelijkheid op z’n kop en geeft toegang tot verruimen van het bewustzijn over onszelf en het tijdperk waarin we leven.

Laat je meevoeren in een verhaal waar schijnbare toevalligheden leiden naar een reeks van openbaringen over de essentie van de vrouwelijke wijsheid in ons huidige tijdperk. Een tijd van potentie waarin zowel de mens als individu als collectief de gelegenheid krijgt een radicale omslag te maken in bewustzijnsperspectief.Hoe is mijn reis naar Zuid Frankrijk begonnen?
Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’
Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart dat je de kracht en de liefde van Maria Magdalena kan voelen, net zoals ik.
Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich.

Mijn missie
Nu is het mede mijn taak om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in je kun je een wereld van verschil maken.
Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.
Iedereen heeft een dna/energiecode en soms is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Alwareness/Columns/Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena
klik hier

Eenheid
Samen met gelijkgestemde mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wie je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.Wil je het boek bestellen?
Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wilt verrassen, kun je een bericht sturen voor wie het is en naar welk adres het opgestuurd moet worden. Het boek wordt binnen 1 a 2 dagen opgestuurd naar het opgegeven adres. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan mij overlaten.

Het boek kost € 22.00 inclusief verzendkosten (voor verzending in Nederland)
Stuur een e-mail naar info@timetogetwise.nl, mail je gegevens en maak het geld over op: Timetogetwise NL52ABNA0447294075 (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting).
Je krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd!
Voor mensen uit België zijn de verzendkosten € 7,50 USA € 18,95

Wil je liever het E-Book? klik hier

De kaart van Frankrijk met de krachtplekken die omschreven zijn in mijn boekDeze spirituele reis heeft mijn totale leven veranderd. Het heeft mij meer in mijn kracht gezet, wie ik werkelijk ben en wat ik mag doen op aarde.
Ik heb door deze speciale reis mogen ervaren dat de energie op deze krachtplekken waanzinnig krachtig en liefdevol is. Door deze krachtplekken te hebben schoongemaakt en te hebben geactiveerd, zijn veranderingen energetisch ingezet op aarde.

Ik ben zeer dankbaar voor mijn begeleiding van engelen, gidsen, verlichte meesters, Maria Magdalena en Godinnen.